koca hayatta yalnızım sanki..

_bilgehan_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
4.796
5.398
32
Merhaba arkadaşlar. Daha önce bir kaç konu açmıştım birisi işimden dolayı sıkıntımla maaşımın az olmasıyla digeri ise nasıl hanım hanımcık olurum başlığı altındaydı.. :) Bu hatırlatmayı yaptıktan sonra esas problemime gelmek istiyorum. Şöylece anlatayım.

Yaklaşık 1 yıllık evliyim. Çok şükür eşimle bir sıkıntım yok öyle herşeye karışan kısıtlayan biriside değil. Tek takıntısı dekolteyi sevmiyor. . Bende öyle açık saçık giyinen birisi değilim zaten. Fakat biraz kilo aldığım için kıyafetlerimin çogu çirkin oluyor yeni kıyafetler almam gerekiyor ama aylık en fazla 50-60 tl kendime özel ayırabiliyorum alışveriş için. (kuaför kaş bıyık hariç) . asgari ücretin altında maaşım oldugu için çok fazla lükse kaçamıyorum. Bu problemimden sonra asıl büyük sorunumu paylaşmak istiyorum sizlerle. Küçük bir ilde yaşıyorum merkezdeyim. Ailem dışında pek fazla görüştüğüm kimsem yok. Bazen o kadar arkadaş arıyorum ki derdimi anlatacağım sohbet edeceğim bir arkadaşım yok sosyal değilim :KK43: İş arkadaşlarım var ya evli değiller sürekli gezip tozmak kafelerde oturmak istiyorlar yada evliler ama yaşları 7-8 yaş büyük benden :KK43: 22 yaşındayım. Yalnızım.. Sosyal olmak istiyorum. Arkadaşlarımın olmasını istiyorum. Dertleşeceğim birisi arıyorum. Sadece kitap okuyorum ders çalışıyorum işimde çalışıyorum eve gelip yemek bulaşık temizlik ile uğraşıyorum :KK43: çoğu zaman iş yerinde o kadar çok yoruluyorum ki evimin temizliği bile kalıyor. Gün içinde hiç kendime özel birşey yapamıyorum. zaman çok kısıtlı geliyor sanki saat 10da uykum geliyor. 7 saat civarı uyuyorum ama yetmiyor. gün içinde sürekli uykulu halsizim. Bu sadece son zamanlarda olan birşey değil evlendiğimden beri böyle.. Yol gösterin akıl verin ne yapayım :KK43:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu erkekleri anlamak zor.Kimisi dekolte giyinsin ister eşi , kimisi perdeyi bile oynatmasın.Kafasını dışarı çıkarıp nefes almasın.Nefesi de kocası işten gelince getirir çünkü.
Ortası yohhhhmiiii

Bu erkekleri anlamak zor.Kimisi dekolte giyinsin ister eşi , kimisi perdeyi bile oynatmasın.Kafasını dışarı çıkarıp nefes almasın.Nefesi de kocası işten gelince getiri çünkü.

cümleyi yanlış yazmışım özür diliyorum. Dekolte sevmiyor. Onun dışında kısıtlamıyor demek istemiştim.

Belki mağazalardan taksitle falan kıyafet alabilirsin, peşin fiyatına 8 taksit bile yapıyor bazı bankalar. O şekilde olursa aylık 50 60 liralık limitini koruyabilirsin. Ya da pazarlarda da çok uyguna güzel kıyafetler olabiliyor. Onları takip edebilirsin benim bu şekilde 5 liraya falan aldığım ve hala giydiğim tişörtlerim vardır.

Arkadaş konusunda da, iş yerinde hiç mi kafa dengi biri yok? Ya da anlaşabileceğiniz bir komşunuz falan? Hani en olmadı eşinizin evli arkadaşları da mı yok ? Onlarla bir kaç kere çift olarak takılıp tanışsanız sonra da bir kaç kez kadın kadına görüşseniz belki sevip samimi olabilirsiniz.

Yorgunluk konusuna yorum yapamayacağım, zira bu ara bende hep yorgunum hiç bir şeye halim yok. Bir çözüm bulursanız bende faydalanmak isterim :))

işinde çok yorulup az para alıyorsan, işini değiştirmekle başla eğer tabi mümkünse. eğer olmuyorsa değiştiremeyeceğin bişey için kendini üzme ozaman. ben de evliyim, hemde ailemden 6 saat uzak bi şehirde, iyi kötü arkadaş edindim ama herkes biyere kadar. kocamla problemim yok diyorsun, zaten yoğun çalışıp ev işiyle uğraşıyorsun kalan zamanını arkadaşına değil eşine ayırmalısın. eşinle planlar yapıp, onla eğlenmelisin. bence insanın en iyi arkadaşı, sırdaşı eşi. elbette insan farklı kişiler arıyor. ne bilim eşinin arkadaşlarının eşleriyle falan tanıştırsın, birbirinize gidip gelin. ama dedim ya en iyi arkadaşın eşin bence.

Belki mağazalardan taksitle falan kıyafet alabilirsin, peşin fiyatına 8 taksit bile yapıyor bazı bankalar. O şekilde olursa aylık 50 60 liralık limitini koruyabilirsin. Ya da pazarlarda da çok uyguna güzel kıyafetler olabiliyor. Onları takip edebilirsin benim bu şekilde 5 liraya falan aldığım ve hala giydiğim tişörtlerim vardır.

Arkadaş konusunda da, iş yerinde hiç mi kafa dengi biri yok? Ya da anlaşabileceğiniz bir komşunuz falan? Hani en olmadı eşinizin evli arkadaşları da mı yok ? Onlarla bir kaç kere çift olarak takılıp tanışsanız sonra da bir kaç kez kadın kadına görüşseniz belki sevip samimi olabilirsiniz.

Yorgunluk konusuna yorum yapamayacağım, zira bu ara bende hep yorgunum hiç bir şeye halim yok. Bir çözüm bulursanız bende faydalanmak isterim :))

işinde çok yorulup az para alıyorsan, işini değiştirmekle başla eğer tabi mümkünse. eğer olmuyorsa değiştiremeyeceğin bişey için kendini üzme ozaman. ben de evliyim, hemde ailemden 6 saat uzak bi şehirde, iyi kötü arkadaş edindim ama herkes biyere kadar. kocamla problemim yok diyorsun, zaten yoğun çalışıp ev işiyle uğraşıyorsun kalan zamanını arkadaşına değil eşine ayırmalısın. eşinle planlar yapıp, onla eğlenmelisin. bence insanın en iyi arkadaşı, sırdaşı eşi. elbette insan farklı kişiler arıyor. ne bilim eşinin arkadaşlarının eşleriyle falan tanıştırsın, birbirinize gidip gelin. ama dedim ya en iyi arkadaşın eşin bence.

Öncelikle görüşlerinizi bildirip yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Taksitle alışveriş yapmayı denicem teşekkürler. Eşiminde çok arkadaşı yok iş arkadaşlarımızdan evli olanlarla görüşüyoruz ev ziyaretlerinde bulunuyoruz ama yaşları büyük 28-35 yaş aralığındalar. Pek paylaşacakalrı birşey olmuyor benimle. Ayrıca ofistede tekim genelde. kalabalık bir ortamda çalışmıyorum iyice içime kapalı hale geldim :KK43: Aynı sektörden diger arkadaşlarda bekarlar benimle yaşıt olanlar. Onlarda sürekli geziyorlar kafelere gidiyorlar filan. Benim ne maddi gücüm ne manevi gücüm kaldıramaz bunu. Ben sadece sohbet edecegim dert ortagı arıyorum kendime.

Öncelikle görüşlerinizi bildirip yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Taksitle alışveriş yapmayı denicem teşekkürler. Eşiminde çok arkadaşı yok iş arkadaşlarımızdan evli olanlarla görüşüyoruz ev ziyaretlerinde bulunuyoruz ama yaşları büyük 28-35 yaş aralığındalar. Pek paylaşacakalrı birşey olmuyor benimle. Ayrıca ofistede tekim genelde. kalabalık bir ortamda çalışmıyorum iyice içime kapalı hale geldim :KK43: Aynı sektörden diger arkadaşlarda bekarlar benimle yaşıt olanlar. Onlarda sürekli geziyorlar kafelere gidiyorlar filan. Benim ne maddi gücüm ne manevi gücüm kaldıramaz bunu. Ben sadece sohbet edecegim dert ortagı arıyorum kendime.
28 yasindaki bana buyuk diyosun, senin yasindakileri bekarlar gez toz yapiyolar deyip istemiyosun, 22 yasinda evli kadin ariyosun bu devirde sansin dusuk tabi

Bence kıyafetten önce kilo vermekle başlayabilirsin
Önünde yaz var sebze meyve bol, hava güzel insanın canı ağır şeyler çekmiyorken
Kışın kilo daha zor veriliyor hem de kilo aldıkça vermesi zorlaşıyor
Kilo verdikçe güvenin de neşende gelmeye başlar yerine:)

Bence kurslara yazılın haftasonu için. Hem arkadaş edinmiş olursunuz hemde ruhen dinlenirsiniz..

işini değiştirmekle başlayabilirsin aslında...sonra yürüyüş yap arkadaşlarının evli olmasına gerek yok sende onlarla cafede oturabilirsin..

X