Kocacığıma Doğumgünü yapmak istiyorumm

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.056
7.340
1 mayıs eşimin doğum günü.Geçen senelerde evli olmadığımız için hep dışarda yemek yiyerek geçirmiştik ki gideceğimiz yeride kendisi rezervasyon yaptırıyordu özel sürpriz birşey olmuyordu ama bu sene evliyiz ve ben özel birşeyler yapmak istiyorum.Eşim gerçek bir boğa burcu karnı tok olsa bile yemek düşünür ve yemek yemekten çok fazla mutlu olan bir insan.Bir menü hazırladım onları yapıcam doğum günü pastasını kendi ellerimle yapmak isterdim ama mümkün değil cuma akşamı anca işten gelip yemekleri yapabilirim.Pek sürpriz olmayacak ama elimden geldiğince gizli saklı yapmaya çalışacağım.
Sizlerinde engin fikirlerine ihtiyacım var eşinize,sevgilinize yaptığınız özel sürprizlerden bana da bilgi verir misiniz?Hımm bide uçan balonlarla süslemek istiyorum komik mi olur?

1 mayıs eşimin doğum günü.Geçen senelerde evli olmadığımız için hep dışarda yemek yiyerek geçirmiştik ki gideceğimiz yeride kendisi rezervasyon yaptırıyordu özel sürpriz birşey olmuyordu ama bu sene evliyiz ve ben özel birşeyler yapmak istiyorum.Eşim gerçek bir boğa burcu karnı tok olsa bile yemek düşünür ve yemek yemekten çok fazla mutlu olan bir insan.Bir menü hazırladım onları yapıcam doğum günü pastasını kendi ellerimle yapmak isterdim ama mümkün değil cuma akşamı anca işten gelip yemekleri yapabilirim.Pek sürpriz olmayacak ama elimden geldiğince gizli saklı yapmaya çalışacağım.
Sizlerinde engin fikirlerine ihtiyacım var eşinize,sevgilinize yaptığınız özel sürprizlerden bana da bilgi verir misiniz?Hımm bide uçan balonlarla süslemek istiyorum komik mi olur?
ben de ilk doğumgününde boyle yaptım. en sevdiği yemeklerle güzel bir masa. farklı içecekler.
balonlar falan.
odun olduğu halde çok sevinmişti kocam. gözleri doldu balonları görünce.
komik olmaz yani :KK70:
bir de ailesi hiç doğumgünü kutlamamış. tam bonus oldu balonlar.

uçan balonların ucuna resimlerinizi as yada güzel sözler yaz....Yatağına beyaz örtü ört ve üstüne kırmızı gül serpiştir...

Ben tüm salonu çocukların doğum günleri, yılbaşları vs olur ya öyle süslerle ve birsürü balonla süslemiştim.
Güzel yemekler hazırlayıp pastamı yapmıştım.

Sabah eşinden sonra çıkarak, salonu süsleyip balonları şişirebilirsin. Yemeklerini önceden hazırlayıp dolaba atabilirsin. Pasta içinde ikinizin fotoğrafının olduğu bir pasta yaptırabilirsin. Hatta, pastayı pastaneden eve sipariş istersin, öncesinde de ufak bir Brownie üzerine mum dikersin, "zaman kısıtlı olduğu için pasta hazırlayamadım hayatım iyi ki doğdun" dersin ardından fotoğraflı pasta gelir, süpriz olur :)

Ben tüm salonu çocukların doğum günleri, yılbaşları vs olur ya öyle süslerle ve birsürü balonla süslemiştim.
Güzel yemekler hazırlayıp pastamı yapmıştım.

Sabah eşinden sonra çıkarak, salonu süsleyip balonları şişirebilirsin. Yemeklerini önceden hazırlayıp dolaba atabilirsin. Pasta içinde ikinizin fotoğrafının olduğu bir pasta yaptırabilirsin. Hatta, pastayı pastaneden eve sipariş istersin, öncesinde de ufak bir Brownie üzerine mum dikersin, "zaman kısıtlı olduğu için pasta hazırlayamadım hayatım iyi ki doğdun" dersin ardından fotoğraflı pasta gelir, süpriz olur :)
Normal de eşimle çıkıyorum ama o gün çıkmıycam ve işin aksi tarafı eşim benden önce eve gidiyor aklıma şey geldi sabah şişirip küçük tuvalet var kullanılmayan çamaşır makinam falan var oraya şişirip hepsini koysam olur dimi.Yemekleri de dediğiniz gibi bir gün önceden eve yemek yapıyormuş gibi hazırlamaya başlarımmm.Teşekkürlerrr

Birde 2 seçenek arasında kaldım yemek tabaklarını,masa örtüsünü amerikan peçetesi renk olarak kırmızı mı tercih edeyim pembe mi?Konsepti ona göre ayarlıycam da balonlarıda ona göre uyumlu almam lazım

Birde 2 seçenek arasında kaldım yemek tabaklarını,masa örtüsünü amerikan peçetesi renk olarak kırmızı mı tercih edeyim pembe mi?Konsepti ona göre ayarlıycam da balonlarıda ona göre uyumlu almam lazım
kırmızı yap pembe kız çocuğu doğum günü kutlaması gibi olmaz mı

ben eşimin geçen doğumgününde uçan balonlar aldım salona onları koydum, bi de konfeti aldım sonra geleceği saati öğrendim karanlıkta salonun camında beklemeye başladım tam arabadan indiği andı camdan konfetiyi patlatıp iyiki doğdun şarkısını söylemeye başladım çok eğlenceli olmuştu
tabii pastasını hediyesini falan da aldım
en son da uçan balonları dilek dileyip balkondan uçurmuştuk

Kimse bana kızmasın lütfen ama erkeklerin böyle şeylerden hoşlandığını pek sanmam

bende boğa burcuyum..valla herşeyi yap hiçte komik olmaz..süsle odayı kırmızyla ama :) mumlar falan birde kendini süslemeyi unutma :KK39:

Kimse bana kızmasın lütfen ama erkeklerin böyle şeylerden hoşlandığını pek sanmam
Kesinlikle erkekler biz bayanlar gibi süslü püslü abartılı şeylerden hoşlanacağını sanmıyorum yani beğeniyormuş gibi davranabilirler ama ne bileyim her insan özel hissedilmekten hoşlanır bence sonuç da ben ona o gün bir emek harcıycam değer vericem

AAAA bak bu kısmını atladım normal iş günü sandım eşim çalışmıyor ama ben çalışıyorum offffff yaaaa sabah kesin ailesi çağırır oraya giderde yine benimle evden çıkar napıyım olduğu kadar artık

Ayın 1 inde değil bir gün öncesinden kutla sende :KK8:

valla benm eşim çok hoşlanır,hatta abimde oyle. Yengem de bnde hep bole surprizler yaparız. Sanırım erkekten erkeğe de değişio...
28 nisandabnm eşimin doğum gunu.. Bnde duşunuyorum kara kara

1 mayısta eşin işe gidemez ki tatil arkadaşım.

X