Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peki ne kadar ödediniz doğum için herkese başka fiyatlar veriyorlarmış diyorlar doğru mu bu belli bi fiyat tarifesi yokmu gerçektenBen yaptım yaşar beye doktorum Nuri beyi ama bayramda acil bir durum yaşayın sezeryana aldı yaşar bey ben memnun kaldım diyebilirim çabuk iyileştim çocuğum yogun bakımda kalmasaydi erken doğduğu için daha iyi anılarım olabilirdi ama hem dok hem hastaneden memnun kaldım Çocuk doktoru olarak Erdal beye devam ediyoruz akademide
2 gece mi kaldınız?Ben yaptım yaşar beye doktorum Nuri beyi ama bayramda acil bir durum yaşayın sezeryana aldı yaşar bey ben memnun kaldım diyebilirim çabuk iyileştim çocuğum yogun bakımda kalmasaydi erken doğduğu için daha iyi anılarım olabilirdi ama hem dok hem hastaneden memnun kaldım Çocuk doktoru olarak Erdal beye devam ediyoruz akademide
Bir de fotoğrafçı var mıydı? Ondan memnun kaldınız mı ?9 temmuzda 1750tl ödedik ama eşim fatura almamış peşin birdenbire bey indirim yaptirtiyormus diyorlar ama adama nasip olmadı doğumum 2150 arkadasa demişler
Evet ilgiliydiler çok memnun kaldım çağırdığı geliyorlar di birde ben özel takip edildim sanırım preglemsi geçirdim idraririmi sık sık kontrol ettiler doğum sonrası ödem yaptım çok ama genel anlamda çok rahattim2 gece mi kaldınız?
Odaların büyüklüğü vs., hemşirelerin ilgisi iyiydi yani?
Geçen bir arkadaşım doğum yaptı bi saatten sonra hastanede hemşire bulamadık.
Evet sanırım cd içinde 25 adet fotoğraf vardı değil mi?Fotoğrafçılar memnun kalmadım janefer di adi ama normal bir doğum Hikayem olsa farklı olabilirdi birde album hediye etmiyorlar o çok sinir bozucu cd verdiler