Kocaeli Akademi hastanesinde dogum yapanlar varmi ?

esra_695

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2015
1
0
36
Merhaba kadınlarkulübü üyeleri. Gebeyim ve akademi hastanesinde dogum yapanlardan bilgi almak istiyorum. Dogum fiyatlari nedir acaba? Memnun olan veya olmayanlarr yorumlarınizi bekliyorum. ☺

Bende doğumu akademide düşünüyorum doktor tavsiyesine ihtiyacım var özellikle Arzu karaman Yeşildağ hakkında

Kocaeli de yaşıyorum doğumu istanbulda yaptım. Bir de bilen var mı kocaeli de içime sinen bir çocuk doktoru bulamadim. Hala kontrollere istanbula gidiyoruz. Acil bir hastalık vs olduğunda iyi bir doktor lazım. Medicalparkta iki doktor denedim yok sevemedim. İyi doktor biliyor musunuz?

Ben yaptım yaşar beye doktorum Nuri beyi ama bayramda acil bir durum yaşayın sezeryana aldı yaşar bey ben memnun kaldım diyebilirim çabuk iyileştim çocuğum yogun bakımda kalmasaydi erken doğduğu için daha iyi anılarım olabilirdi ama hem dok hem hastaneden memnun kaldım Çocuk doktoru olarak Erdal beye devam ediyoruz akademide

Arzu hanımı pek begenmiyorlar hatta birinden duydum doğuma hiç girmiyormus bir şekilde aciliyet varsa başkasına pasliyormus akademide

Medical de bilge bey var Konaktan geçti iyi diyorlar ona çok çocuk doktoru

Ben yaptım yaşar beye doktorum Nuri beyi ama bayramda acil bir durum yaşayın sezeryana aldı yaşar bey ben memnun kaldım diyebilirim çabuk iyileştim çocuğum yogun bakımda kalmasaydi erken doğduğu için daha iyi anılarım olabilirdi ama hem dok hem hastaneden memnun kaldım Çocuk doktoru olarak Erdal beye devam ediyoruz akademide
Peki ne kadar ödediniz doğum için herkese başka fiyatlar veriyorlarmış diyorlar doğru mu bu belli bi fiyat tarifesi yokmu gerçekten

9 temmuzda 1750tl ödedik ama eşim fatura almamış peşin birdenbire bey indirim yaptirtiyormus diyorlar ama adama nasip olmadı doğumum 2150 arkadasa demişler

2 gece mi kaldınız?
Odaların büyüklüğü vs., hemşirelerin ilgisi iyiydi yani?
Geçen bir arkadaşım doğum yaptı bi saatten sonra hastanede hemşire bulamadık.

2 gece mi kaldınız?
Odaların büyüklüğü vs., hemşirelerin ilgisi iyiydi yani?
Geçen bir arkadaşım doğum yaptı bi saatten sonra hastanede hemşire bulamadık.
Evet ilgiliydiler çok memnun kaldım çağırdığı geliyorlar di birde ben özel takip edildim sanırım preglemsi geçirdim idraririmi sık sık kontrol ettiler doğum sonrası ödem yaptım çok ama genel anlamda çok rahattim

Fotoğrafçılar memnun kalmadım janefer di adi ama normal bir doğum Hikayem olsa farklı olabilirdi birde album hediye etmiyorlar o çok sinir bozucu cd verdiler

Fotoğrafçılar memnun kalmadım janefer di adi ama normal bir doğum Hikayem olsa farklı olabilirdi birde album hediye etmiyorlar o çok sinir bozucu cd verdiler
Evet sanırım cd içinde 25 adet fotoğraf vardı değil mi?
Geçmiş olsun teşekkürler bilgiler için.

X