Kocaeli Cihan Hastanesinde Lütfiye Hnm'a gidenler buraya!!

_sherife_

Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2013
6
0
Merhaba hnmlar, ben şu an 22 haftalık gebeyim. İzmitte doktor araştırıyorum. Normal doğum yanlısı bir doktor diye duydum Lütfiye Hnm'ı. Gebeliğinde ona giden, doğumunu onunla yapan hanımlardan bilgi alabilir miyim. Nasıl bir doktor gebesiyle ilgilenmesi nasıl samimi biri mi?

Gebeliğimin 16 haftasına kadar doktorum Lütfiye hanımdı taa ki Dörtlü tarama testi sonucuna kadar kendisini arayıp sonucu sorduğumda bana hamile birine pat diye Bebeğinizin down sendromu oranı yüksek çıktı detaylı ultrasona girmeniz Lazım duruma göre amniyosentez yapılmalı diyerek şebeke kurdukları başka doktora yönlendirdi.Gebe olan birine böyle birşeyin direk söylenmesi sizce ne kadar doğru 1 hafta boyunca benim ve eşimin içinde olduğu psikolojiyi tahmin bile edemezsiniz sonuç olarak onun yönlendirdiği doktora gittik Detaylı ultrasona girdik çok şükür oğlumuzun hiçbirşeyi yokmuş o günden sonrada aile konak hastanesinde Numan Ulay'a gittim doğumumuda o yaptı çok memnun kaldım tavsiye ederim şuan oğlum 7 aylık oldu ve sağasağlam kısaca Lütfiye Hanımı tavsiye etmiyorum bir diğer nedeni ise gebelik boyunca sürekli ilaç vermesi eşimin ilaçlara karşı olduğunu söylediğinde şuan artık hiç birşeyin doğal olmadığını söyleyerek terslemesi

X