Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım dün bende çok aradım da Ankara da yakının varsa bir eczane de mevcut orayı ara istersenElinde ovitrelle çatlatma iğnesi bulunan var mı? Ücreti karşılığında almak istiyorum.
Tüp bebek merkezlerının yanındakı eczanelerde oluyor genelde bulunduduyor onlar elınde mesela fulya tup bebek merkezı bahcecı gıbıÇok teşekkür ederim hemen bakayım
Merhaba Ankara’da nerede var acaba ben de arıyorum daCanım dün bende çok aradım da Ankara da yakının varsa bir eczane de mevcut orayı ara istersen
Aura eczanesini ara canımMerhaba Ankara’da nerede var acaba ben de arıyorum da![]()
Buldun mu canımMerhaba Ankara’da nerede var acaba ben de arıyorum da![]()
Orda yoktu aradım da başka bir yerde buldumBuldun mu canım
İyi bari sevindim canımOrda yoktu aradım da başka bir yerde buldum
Merhabalar hangi eczanede buldunuz acabaOrda yoktu aradım da başka bir yerde buldum
merhaba ankara’da hangi eczane acaba? ben de iğne arıyorumCanım dün bende çok aradım da Ankara da yakının varsa bir eczane de mevcut orayı ara istersen
Aura da buldum canımmerhaba ankara’da hangi eczane acaba? ben de iğne arıyorum
Son kullanma tarihine bakın bir de nerde muhafaza ettiğiniz önemliBende Şubat ayından kalma ovitrelle var şimdi tekrar tüp bebek deniyorum kullanılır mı acaba
Skt 2027 ve buzdolabının kapak kısmında durdu hepSon kullanma tarihine bakın bir de nerde muhafaza ettiğiniz önemli
Bişey olmaz canım eczanelerde ee öyle muhafaza ediliyorSkt 2027 ve buzdolabının kapak kısmında durdu hep
Rengine de bak kuzum eğer bulanıklık felan varsa anca öyle sıkıntı olur hiç açılmadıysa buzdolabında muhafaza olmuş ya sıkıntı olmazSkt 2027 ve buzdolabının kapak kısmında durdu hep