Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba bende aşılama yaptıracağım ve çok iyi bir doktor bulmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum
kocaelide aşılama yaptıtmadım canm ben burda hiç iyi bi doktor bulamadm malesef istanbulda tüp bebek yaptırcamCanim merhaba.. kocaelinde asilama yaptirdin mi? Hangi doktora yaptirdin.. bende kocaeliye tasinicam ve burada tedaviye baslamayi dusunuyorum
kocaelide aşılama yaptıtmadım canm ben burda hiç iyi bi doktor bulamadm malesef istanbulda tüp bebek yaptırcam
Evet canim ben de arastiriyorum bulamadim.. tup bebegi nerde yaptirmaya karar verdin canim.. ?
Asilama raporu cikartiyorsun ilaclar 250 civari tutuyor asilama da 1000 tl. Medicalde yapiliyor. Ben 1. Yaptirdim bu ay ara verdik kendiliginden olma ihtimali var olmazsa 2. Yi yaptiracagiz..bilemiyorum diger dr lari ancak eray bey olana gore testlere gore konusur ve ciddi bir doktordur. Dedigim gibi cok da yoğun talep var. Insallah kisa zamanda sonuc aliriz...Bende eray beye gitmeyi dusunuyorum cnm ama kafam karisik asilama ilaclari ne kadar tutuyor bi bilgin var mi ve ilk asilamamn mi sonucu bildirirsen sevinirim
Tsk ederim cnm ins bebegine tez vakitte kavusursun