Saç Rengi ve Saç Boyama Kocaeli'de röfle için kuaför tavsiyelerinizi bekliyorum...

deydey

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
1.474
9
41
Arkadaşlar kendi kuaförüm işini bıraktığından röfle için ortada kaldım o_O sarı saçlar için gerçekten içine sinen bir yer bulmak malumunuz zor ve tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim.Şimdiden teşekkürler :KK51:

Ben gecen yil highlight (isilti deniyor sanirim?) yaptirdim Kocaeli'de. Orta koyulukta bir kahverengiye boyandi ve uzerine koyu saridan acik sariya dogru giden highlight atildi. Yapildigi gun muthisti sac. Ama gerizekali kuafor yakmis sacimi. Rezil rusva etti. Cok zor kullandim. Her dus alisimda en az 40 dakika sadece saclarima ayiriyordum. O kadar yipranmisti ki zor aciyordum dusta. Baya da taninan bir kuafor, ama nefret ettim kendisinden. Sac bir gunluk bir olay degil, pismaniyeye donmus saclar ne renk olursa olsun berbat gorunur. Adam resmen 3 saat saclarimin uclarini orielde bekletti diyebilirim.
Yasadigim yerde yaptilar highlightimi cok memnunum, sadece 45 dk orielde bekletti. Asla yipranma yok. Ipek gibi saclarimin ust bolumu. Gecenlerde o kuaforun yaktigi bolumden kurtulmak icin belime kadar olan saclarimi orta uzunlukta bob modelinde kestirdim. Su an cok memnunum

Benimde başımdan benzer bir durum geçmişti malesef.Senin saç uçların 3 saat beklemiş benim saç derim dahil 6 saat bekledi.Allah'tan saçlarım çok güçlü yıpranması ile kaldım.Şimdi de tırım tırım kuaför arıyorum..

Benimde başımdan benzer bir durum geçmişti malesef.Senin saç uçların 3 saat beklemiş benim saç derim dahil 6 saat bekledi.Allah'tan saçlarım çok güçlü yıpranması ile kaldım.Şimdi de tırım tırım kuaför arıyorum..
Sac derin mi 6 saat bekledi, yok artik!! Iyiki bisey olmamis...Kuafor cok onemli yaa cok secici olmak lazim. Hic bisey ipek gibi saclarin yerini tutamaz...

Sac derin mi 6 saat bekledi, yok artik!! Iyiki bisey olmamis...Kuafor cok onemli yaa cok secici olmak lazim. Hic bisey ipek gibi saclarin yerini tutamaz...

İnan hiç abartmıyorum...Saç yapım güçlü olmasaydı muhtemelen kel kalırdım.Sana katılıyorum kuaför çok önemli kesinlikle..

Bakalım Kocaeli'li bayanlardan umarım güzel fikirler gelir

X