kocaelide tüp bebek yaptırılacak hastane ve dr arıyorum

cananu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
590
233
canlarım meraba ben ikinci tüp bebek denemem için cesaretimi topladım nihayet ama bu sefer kocaelide yaptırmak istiyorum izmit , gebze tarafında ii bir merkez bilen tedavi olan yada tüp bebek denemesi yaptıran bir arkadasim varmı bana yardımcı olursanız sevinirimmmmmmm
hadi bismillah...

Canım meraba gebze yüzyıl hastanesinde koray bey var benim arkadaşım kaç yıldır uğraşıyordu onda tüp bebek yaptı şimdi hamile tavsiye ederim.zaten buranın çok bilinen bir doktoru.inşallah bebeğini kucağına alırsın.bi de anadolu sağlık merkezi var oraya da gidebilirsin.

Canım meraba gebze yüzyıl hastanesinde koray bey var benim arkadaşım kaç yıldır uğraşıyordu onda tüp bebek yaptı şimdi hamile tavsiye ederim.zaten buranın çok bilinen bir doktoru.inşallah bebeğini kucağına alırsın.bi de anadolu sağlık merkezi var oraya da gidebilirsin.

canım meraba cvp için tesekkurler.yuzyıl hastanesini biliyorum orda tüp bebek merkezi varmı

Takipler gebzede oldu transferi pendikteki yüzyılda yapıyomuş doktor.merkez pendikte.zaten

canım meraba cvp için tesekkurler.yuzyıl hastanesini biliyorum orda tüp bebek merkezi varmı
Merkez pendikte tüm takipler tedavi görüşme gebzede yapılmış transfer için gitmişler pendiğe bide yumurta toplamak için .inşallah olur kuzunu kucağına alırsın

anadolu sağlık merkezi var orasıda güzel

meraba kızlarr
ben ilk defa tüp bebek denemesi yaptırıcam ama çok endişeliyim :110: Gebze de Anadolu Sağlık Merkezi ne karar kıldık sizden yaptıranlar var mı tecrübelerinizi merak ediyoruuummm????????

merhaba konak tup merkezı ızmıtte eray hocaya tup bebek tedavısı yaptıran varmıdır ????

arkadaşlar merhaba izmit konakta tüp bebek yaptıran varmı aranızda?
benim ilk denemem olacak doktorum erkan bey ondan çok memnunum ama tüp bebek doktorları nasıl konu hakkında yaptıran arkadaşar bilgi verebilirlermi

Kizlar ben unuversite hastanesinde emek hocaya oldum ve benle birlikte tedavi olan 2 arkadasim gebelik olustu kesinlikle devlet diyip gecistirmeyin istanbul zonguldakta bile gelen hastalar var çok ilgili bi doktor ben daha once cok pahli bi ozel hastaneden yaptim olmadi 3 denemem cok şükür orda tuttu simdi ikizlerime gebeyim rabbim sizlerede nasil etsin

X