Kocaeli'nde önerebileceğiniz iyi bir doktor var mı?

arzu2755

Saskin
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2012
229
41
118
40
Kocaelinde yaşayan arkadaşlar önereceğiniz iyi bir dr.varmı hamilelik boyunca devam edebileceğim??

bende bütün doktorları az cok araştırdım konaktakiler iyi diyolar ama yogunluktan randevu saatinde asla olmuyormus mutlaka bir iki saat sarkıyormuş. akademide gökan a iyi diyorla bide. şikayetçi olan duymadım cankatta mehmet ataman var işini gayet iyi yapıyor ama biraz sert uslubu yada dobra diyelim :) tahsin özbekte özgür barış var ona giden 3 kişiden hiç şikayet duymadım ona gitmeyi planlıyorum. daha iyi tavsiyesi olan varsa bende tam karar veremedim önerileri beklerim. bide gebzedeysen eğer cihangir var merkez hastanesinde.

Canım gebzeye gelebilme imkanın varsa şiddetle Özel yüzyıl hastanesinde Ahmet rıza Esmer bey war alanında en iyisidir ve benim de doktorum gerçekten çok ilgili ve çok bilgili biri..

Cihangir beye arkadaşım gitti ve 2 bebeğinide 5 haftalıkken aldı kalp atışları yok diye ama aslında bebeklerin kalp atışı 7 8 haftada dinlenebilir.

Son düzenleme:
kızlar sağolun ben körfezdeyim konağı bende duydum yakın diye marmara ya gidiyorum ama daha büyük bi hastane olsun istiyorum.

konak hastanesinde Kazım bey eski ve donanımlı bi doktor,birde sopalı devlet hastanesinde ünal türkay var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…