kocam ailemi istemiyor

fato00045

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2015
122
31
34
Kizlar merhaba,çok moralim bozuk bu konuyu konusacak kimsem yok.esimle kacarak evlendim..kendi annesi ve babasindan ayri byidugu icin onlardan nefret ediyor.benimde ailmden nefret ediyor biz cok birbirin bagli bir aileyiz kiskaniyormu ne yapmaya calisiyor anlamdim.cok zor durumda kaliyorim arada kaliyorum.elinden gelse gorusturmuycek beni o derece ne yapmaliyim :KK43:

Canım eşinin ailesiyle araninz sck tutmaya cals qdp qlin brbirinze aile tplntlri faln yön unarm duzelir

yeni evlisiniz galiba
kesinlikle kabul etme bu dayatmasini
agaç kovugunda yetismedin ya ailen hep senin yaninda arkaandan olmali bunda o esin olacak adam bilmeli ..
izin verme seni ailenden koparmasina ..

kaçtın ya,çok sevsen kacmaz din diye işler kafası .gerçekten de keşke kaçarak olmasaydı.
ama ona aile olmanın ne demek olduğunu sözlerle değil de davranisla anlat. ailene simsiki sarıl ,ınan yine de onlar olur yanında.hoş eşin de olur ama senin koparmaya çalışan adamda baglilik çok arama

Kaçmadan önce aileni istiyor ve seviyor muydu?

Kizlar merhaba,çok moralim bozuk bu konuyu konusacak kimsem yok.esimle kacarak evlendim..kendi annesi ve babasindan ayri byidugu icin onlardan nefret ediyor.benimde ailmden nefret ediyor biz cok birbirin bagli bir aileyiz kiskaniyormu ne yapmaya calisiyor anlamdim.cok zor durumda kaliyorim arada kaliyorum.elinden gelse gorusturmuycek beni o derece ne yapmaliyim :KK43:
aile bağının nasıl bişiy olduğunu öğrenememiş olan bi kişi diğerini hiçbi şekilde anlayamaz. hiçbi eşin bunu istemeye hakkı yok. sakın kabul etme. elin oğlu için aileni silmemelisin. ailen her daim yanındadır, hatta bak kaçarak evlenmişsin ama anladığım kadarıyla seni hala seviyorlar bağınızı kesmemişsiniz fakat yarın öbürgün ufak bi hatanda kocan seni defterden silebilir. seni kocan doğurmadı, kocanın senin üzerinde bi emeği yok

aile bağının nasıl bişiy olduğunu öğrenememiş olan bi kişi diğerini hiçbi şekilde anlayamaz. hiçbi eşin bunu istemeye hakkı yok. sakın kabul etme. elin oğlu için aileni silmemelisin. ailen her daim yanındadır, hatta bak kaçarak evlenmişsin ama anladığım kadarıyla seni hala seviyorlar bağınızı kesmemişsiniz fakat yarın öbürgün ufak bi hatanda kocan seni defterden silebilir. seni kocan doğurmadı, kocanın senin üzerinde bi emeği yok
eşin ailenle barışmasa da olur.

Evet ailem yanimda oldukca o dahada nefret ediyo.iste bana ne faydalari var falan..ben kendi anami babami silmisim falan

yeni evlisiniz galiba
kesinlikle kabul etme bu dayatmasini
agaç kovugunda yetismedin ya ailen hep senin yaninda arkaandan olmali bunda o esin olacak adam bilmeli ..
izin verme seni ailenden koparmasina ..
Yeni evli değilim canm.8 yillik evliyim.ama malesef olmuyo iste adam istemiyo ya naptiysam istemiyo.buda insani cok uzuyo bayramlarda gidemiyosun falan.aradan bi kac gun geciyo anca oyle .ayni semtte oturmamiza rahmen

Neden sevmiyor peki ailen birşeymi yaptı
Ailem hic bir seyyapmadi tam aksine hep yardimci oldular.o askerdeyken bana ve cocuguma baktilar..ne biemyim maddi ve manevi her turlu destek iste .anlamiyorum bu nefretin sebebini

Anneme halâ gizli gizli gidiyorum..kolay kolay izin vermiyo.arnizda byle olan varmi acaba izin vermeme gibi lüksleri varmi

X