kocam annesi ve oğlum

şuan küs olduğunuzsizi sevmeyen ve torununu ilk 52 gün görmeyen kv deye çocugunuzu gönderir misiniz

• Ankete Katılan
    136

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
6 yıllık evliyiz uzun uzadıya anlatmaya gerek yok kv beni kuması gibi görüyor 6 yıldır hep içiçeyiz oglumu olumsuz etkiliyorlar kv deyle ramazın ilk günü tartıştık telde yalanlar yeminler biri bin para neyse kocam oğlumu annesigile götürecekmiş az önce aradı iftardan sonra da geri getirecekmiş ben olmaz dedim izin vermedim göndermem dedim kavga ettik bundan sonra sen görürsün tamam çocuğu götürmeyecem ama hayatı sana dar edecem sende bundan sonra tek adım atmayacan kendi annenlere dedi telefonu kapattı sanki hersey güllük gülistanlık ya

Cidden anlam veremiyorum bu kaynanaların gelinlere kuma tavırlarına ya. Sinirlerim bozuluyor. Bi bırak da şu oğlun da sevdiğiyle mutlu olsun. Olur mu hiç? Hep bi fesatlık alttan alttan bi şeytanlık, tutup yolası geliyor insanın.

ilk 52 gün görmeyecek he? göndermem. Eğer gelseydi görseydi gönderirdim o bizim aramızdadır. İnsan torununu niye o kadar görmesin ya?

Canım problem kv ile senin aranda.Çocuğun gönderilmemesi olmamış sanki.
haklısın ama küstügümüz gün bana gel seninle yüzleşecezdedi bende önce eşime gittim seninle boşanacam ama önce annenle yüzleşmenmiz lazımmış dedim eşim saçmala eve git akşam gelince konuşuruz bu arada oglan babaannesini isterse ara konuşsunlar dedi neyse 1 2 saat sonra çocuk babaanne diye tutturdu çok aglayınca aradım oglum konuşamadı bende konuş oglum demeye kalmadan teli kapattı görümcem 1 2 saat sonra yine aradım bu defa kv yi aynısı yaptı eşime de çocuk teli kapattı demişler ifrit oldum asla tek göndermem önce onlar gelecek dedim

6 yıllık evliyiz uzun uzadıya anlatmaya gerek yok kv beni kuması gibi görüyor 6 yıldır hep içiçeyiz oglumu olumsuz etkiliyorlar kv deyle ramazın ilk günü tartıştık telde yalanlar yeminler biri bin para neyse kocam oğlumu annesigile götürecekmiş az önce aradı iftardan sonra da geri getirecekmiş ben olmaz dedim izin vermedim göndermem dedim kavga ettik bundan sonra sen görürsün tamam çocuğu götürmeyecem ama hayatı sana dar edecem sende bundan sonra tek adım atmayacan kendi annenlere dedi telefonu kapattı sanki hersey güllük gülistanlık ya
Çocuğunuzun tapusu sizin üstünüze değil. Sizin aranızda yaşadıklarınızın çekecek olan da o değil. Babasının da çocukla hakkı var ve isterse annesine götürür isterse teyzesine. Gereksiz olmul

Çocuğunuzun tapusu sizin üstünüze değil. Sizin aranızda yaşadıklarınızın çekecek olan da o değil. Babasının da çocukla hakkı var ve isterse annesine götürür isterse teyzesine. Gereksiz olmul
ama ya yaptıkları hakaretleri ogluma anne pis anneye vur annesi git diyen kv de ye gönderirdiniz yani

Çocuk sırf senin olsaydı al sakla derdim ama saçmalamışsınız mübarek günde..dert sizin çocukla nenesinin bağını hangi hakla kesersiniz.

X