• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam aşırı sakin beni sinir ediyor

papatya12a

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2021
117
62
48
arkadaşlar selam ben çok hareketli gezmeyi seven çok konuşkan biriyim buldun bunuyorsun diyeceksiniz kocam da iyidir aslında ama çok sakin çok durgun beni bazen sinir ediyor yemin ederim sabah işe gidiyoruz akşam eve geliyoruz o yatıyor ben hadi bişiler yapalım beraber çıkalım diyorum nereye gidicez ki yorgunum dışarda napıcaz ki diyor ben etkinlik bulmasam bi yere gideceği yok beni yoruyor bi yemeği seçmeyi,nereye gidiceğimizi vs tüm karar mekanizmalarını bana bırakıyor napcağımızı benden bekliyor yoruyor beni napıcam bilmiyorum

arkadaşlar selam ben çok hareketli gezmeyi seven çok konuşkan biriyim buldun bunuyorsun diyeceksiniz kocam da iyidir aslında ama çok sakin çok durgun beni bazen sinir ediyor yemin ederim sabah işe gidiyoruz akşam eve geliyoruz o yatıyor ben hadi bişiler yapalım beraber çıkalım diyorum nereye gidicez ki yorgunum dışarda napıcaz ki diyor ben etkinlik bulmasam bi yere gideceği yok beni yoruyor bi yemeği seçmeyi,nereye gidiceğimizi vs tüm karar mekanizmalarını bana bırakıyor napcağımızı benden bekliyor yoruyor beni napıcam bilmiyorum
Hiç mi bir hobisi yok aktivitesi yok ? Evde sürekli TV mi izliyor

Sonradan mı böyle oldu yoksa düzelir diye mi düşünmüştunuz evlenirken

Birçok ilişkide bir taraf baskın oluyor. Bizde de her şeyi ben organize ediyorum eşim sadece kendini getirebiliyor bu kadar. Çok nadir organize eder ben katılırım onda da eksikler dolu olur :)

Hiç mi bir hobisi yok aktivitesi yok ? Evde sürekli TV mi izliyor
yok gerçekten oturalım dinlenelim beraber bişiler izliyelim işte nebiliyim ps oynayalım tamam bende bunları seviyorum ve yapıyorum zaten ama ben demeden dışarı çıkalım de bi kere yani seni şuraya götürcem de bişi de ya

ya önceden de sakindi böyle ama dışarda buluştuğumuz için gezip dolaşıyorduk
Yani kendi hobisi olmamasi da enteresan hani dicem sizinle arasında mi problem ama anladığım kadarıyla kendisi için de birşey yapmıyor. Böyle de hayat geçmez haklısınız. Aile terapisi teklifinde bulunsaniz belki iyi gelir

Birçok ilişkide bir taraf baskın oluyor. Bizde de her şeyi ben organize ediyorum eşim sadece kendini getirebiliyor bu kadar. Çok nadir organize eder ben katılırım onda da eksikler dolu olur :)
bizdede öyle malesef.. ama ben yoruluyorum artık bişileri düşünmekten yada düşünmeye çalışmaktan

Yani kendi hobisi olmamasi da enteresan hani dicem sizinle arasında mi problem ama anladığım kadarıyla kendisi için de birşey yapmıyor. Böyle de hayat geçmez haklısınız. Aile terapisi teklifinde bulunsaniz belki iyi gelir
yok hayır aksine beraber vakit geçirmeyi seviyor,ben tek başımada dışarı çıkarım mesela yanımda bi arkadaş olmadan dışarı çıkıyorum ben diyorum o zaman bende gelcem diyor kuyruk gibi

yok hayır aksine beraber vakit geçirmeyi seviyor,ben tek başımada dışarı çıkarım mesela yanımda bi arkadaş olmadan dışarı çıkıyorum ben diyorum o zaman bende gelcem diyor kuyruk gibi
Yapısal bir durum o halde Allah kolaylık versin 🙏 umarım sizi bir noktada tüketmez

Şimdi baya sakin kızmıyor boyutunda sakinlik ayrı, ne gerek var evde oturalım demesi bu ikisi farklı şeyler. Haklısınız yani sürekli bi ne gerek var demesi. İnsanı bunaltır
ikiside var yani sinirlenmez,sakin durgun bi tip ben de az değilim yani kudurtuyorum bazen ancak o zaman sinirleniyor ama bu kadar durgun olması illallah ettiriyor

Back
X