- 3 Ocak 2021
- 117
- 62
- 48
- Konu Sahibi papatya12a
umarım valla napıcamı şaşırdımYapısal bir durum o halde Allah kolaylık versinumarım sizi bir noktada tüketmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım valla napıcamı şaşırdımYapısal bir durum o halde Allah kolaylık versinumarım sizi bir noktada tüketmez
Sürekli sen yönlendir etkinlik bulamıyorum dese o da ayrı boyut ama bulduğunuz şeylere de ne gerek var diyormuş sanırım. İşte işin orası sıkıntılı. Ama sakin yapıda olması hırçın olmaması iyi tabikiikiside var yani sinirlenmez,sakin durgun bi tip ben de az değilim yani kudurtuyorum bazen ancak o zaman sinirleniyor ama bu kadar durgun olması illallah ettiriyor
evet gelene kadar ık mık ediyor ama allahtan geldiğinde suratı beş karış değil mutlu iyi davranıyor öyle olsa herhalde boğardım kocamıSürekli sen yönlendir etkinlik bulamıyorum dese o da ayrı boyut ama bulduğunuz şeylere de ne gerek var diyormuş sanırım. İşte işin orası sıkıntılı. Ama sakin yapıda olması hırçın olmaması iyi tabiki
Sürekli yapmasını istediğiniz şeyleri söyleyip bunu bir rutin haline getirmesini sağlamanız lazım. Çok yorucu bir iş olur ama en azından artık desen yapardım deyip kenara çekilemezbunu niye yapmadın diyorum söylemedin ki diyor
ya önceden de sakindi böyle ama dışarda buluştuğumuz için gezip dolaşıyorduk
tam olarak böyleydi ya ooffDışarıda buluşurken mekanı kim seçerdi?
Sen bilirsin,
Sen nereye gitmek istersen oraya gidelim?
Bugün ne yapalım vs vs diyen adamlar böyle oluyor![]()
ay haftaiçi her akşam aynı günü yaşamak çok sıkıcı değil mi tamam Allah razı olsun rutin nimettir ama arada bi dolaşalım sahilde yürüyelim ne bileyim illa etkinlik/dolaşmak için haftasonu mu olması gerek kocam gibi konuştun...Habire aksam disarda ne etkinligi buluyorsunuz devamli yahani cuma aksami olsa ya da cumartesi pazar okey ama haftaici aksam işten gelip kafeye surukleyen biriyle disari adimimi atmam ben mesela, iyi en azindan gelmeyi kabul ediyormuş.
Sizin durum da herkesin yapacagi bisey degil sakinlikle alakasi yok yani.
Adam değişmemiş, 7 yılda sen gormek istememissin bazı şeyleri. Huyu bu yani uyarırsin bir kaç gün değişir sonra yine aynı. Kabullen bencetam olarak böyleydi ya ooff![]()
Eee bu karakter farklılığı.yapacak pek birşey yok bence.arkadaşlar selam ben çok hareketli gezmeyi seven çok konuşkan biriyim buldun bunuyorsun diyeceksiniz kocam da iyidir aslında ama çok sakin çok durgun beni bazen sinir ediyor yemin ederim sabah işe gidiyoruz akşam eve geliyoruz o yatıyor ben hadi bişiler yapalım beraber çıkalım diyorum nereye gidicez ki yorgunum dışarda napıcaz ki diyor ben etkinlik bulmasam bi yere gideceği yok beni yoruyor bi yemeği seçmeyi,nereye gidiceğimizi vs tüm karar mekanizmalarını bana bırakıyor napcağımızı benden bekliyor yoruyor beni napıcam bilmiyorum
Vallahi işten eve gelince beynimi dinlenme modunu öyle bir alıyorum ki o rutin çok iyi geliyor.ay haftaiçi her akşam aynı günü yaşamak çok sıkıcı değil mi tamam Allah razı olsun rutin nimettir ama arada bi dolaşalım sahilde yürüyelim ne bileyim illa etkinlik/dolaşmak için haftasonu mu olması gerek kocam gibi konuştun...![]()
![]()
Adam değişmemiş, 7 yılda sen gormek istememissin bazı şeyleri. Huyu bu yani uyarırsin bir kaç gün değişir sonra yine aynı. Kabullen bence
Allaha şükür olsun düşürmüyor yoksa vay halime derdim.. yapacak bişeyim yok artık söylenmeye devam napalımBöyle şeyler değişmez bence ya.
Biz evlenmeden önce de planların çoğunu eşim yapardı. Evlendik 14 yıldır değişmedi bu durum. Ben bazen şuraya gitsek mi, çocuklarla şöyle bir gün geçirsek mi derim ama ayrıntılar hep eşimdedir. Tatiller içinde durum aynı, nasıl bir şey istiyoruz konuşuruz gerisi eşimdedir yine.
Bekarken tam aksi olan yakınlarım evlendikten sonra da kendileri yönlendiriyor eşlerini, tüm planı onlar yapıyor, kocalar sadece bulunuyor.
Gittiğiniz yerlere sizin modunuzu düşürmüyorsa, elinizdeki malzemeyi kabul etmeniz lazım.
Cidden bunların mod düşürenleri, gittiğime gideceğine pişman edenleri var. Onları düşünüp kendinizi teselli edebilirsiniz.Allaha şükür olsun düşürmüyor yoksa vay halime derdim.. yapacak bişeyim yok artık söylenmeye devam napalım![]()
ay haftaiçi her akşam aynı günü yaşamak çok sıkıcı değil mi tamam Allah razı olsun rutin nimettir ama arada bi dolaşalım sahilde yürüyelim ne bileyim illa etkinlik/dolaşmak için haftasonu mu olması gerek kocam gibi konuştun...![]()
![]()
Şimdi bişeymdicem ama gülmeyin adam eğlenmeyi bilmiyor olabilir sdece eğlenmek de değil baya gezmeyi bilmiyor olabilir miyok gerçekten oturalım dinlenelim beraber bişiler izliyelim işte nebiliyim ps oynayalım tamam bende bunları seviyorum ve yapıyorum zaten ama ben demeden dışarı çıkalım de bi kere yani seni şuraya götürcem de bişi de ya
Adamın karakteri böyle değişmez.arkadaşlar selam ben çok hareketli gezmeyi seven çok konuşkan biriyim buldun bunuyorsun diyeceksiniz kocam da iyidir aslında ama çok sakin çok durgun beni bazen sinir ediyor yemin ederim sabah işe gidiyoruz akşam eve geliyoruz o yatıyor ben hadi bişiler yapalım beraber çıkalım diyorum nereye gidicez ki yorgunum dışarda napıcaz ki diyor ben etkinlik bulmasam bi yere gideceği yok beni yoruyor bi yemeği seçmeyi,nereye gidiceğimizi vs tüm karar mekanizmalarını bana bırakıyor napcağımızı benden bekliyor yoruyor beni napıcam bilmiyorum
Sevgililik dönemi olmadı mı?Bence orada anlamış olmanız gerekirdi şimdi adamı değiştirmekle neden uğraşıyorsunuzarkadaşlar selam ben çok hareketli gezmeyi seven çok konuşkan biriyim buldun bunuyorsun diyeceksiniz kocam da iyidir aslında ama çok sakin çok durgun beni bazen sinir ediyor yemin ederim sabah işe gidiyoruz akşam eve geliyoruz o yatıyor ben hadi bişiler yapalım beraber çıkalım diyorum nereye gidicez ki yorgunum dışarda napıcaz ki diyor ben etkinlik bulmasam bi yere gideceği yok beni yoruyor bi yemeği seçmeyi,nereye gidiceğimizi vs tüm karar mekanizmalarını bana bırakıyor napcağımızı benden bekliyor yoruyor beni napıcam bilmiyorum
30 u geçtik biz canım o yüzden.Zaten butun gun iş yerinde insan içinde olunca evin sakinligi ve sessizligi güzel geliyor bana acikcasi daha fazla insana gurultuye maruz kalmak istemem kendi alanima cekilip kendimize vakit ayirmak ve dinlenmek daha iyi haftaici.
Ha hafta ici yuruyus yaptigimiz da olur ama bize yakin sessiz sakin orman yuruyus yolu vs anca oraya gidip 1 tur atariz.
Onun disinda devamli aksamlari kalabalik kafe sahil diye tutturan bir eşim olsa net kavga cikatirdim.Bu kadar disari sevdasi bana fazla