evlenmekle hata etmissin
benim de boyle sevgililerim vardi hatta kkya konu acmistim. neredeyse hepsi karbon kopya gibi cok iyilerdi, cok tatliş romantiklerdi, sakin - dusunmeden konusmayan insanlardı. ama bir tiyatro konser planlamaktan aciz, her plani benim yaptigim onlarin ayak uydurdugu iliskilerdi.
neyse ki sizin gibi "ama seviyorum" demedim, "kac yılımı verdim" demedim "evde kalacam" demedim hepsinden ayrildim. simdi tatile giderken bile yolda ilgimi cekecek seyleri arastirip haritasina kaydeden , yolu uzatip ben seviyorum diye aycicek tarlasinda mola veren bir kocam var.
hatayi seviyorum diye evlenerek yapmissiniz. cok zaman boyle erkeklerle muhatap oldum bunlar asla degismez.
çünkü iclerinde yok.
böyleleriyle insan cabuk yaslanir.
benim babam da boyle biraz. iyiligine cok iyi, inanilmaz sakin, düşünüp konusur kalp kirmaz vs vs. ama ev kuşu. 40 yildir evliler 4 kere "hadi suraya gidelim" dememistir. karisi söyler karisi israr eder, karisi planlar, hazirligi karisi yapar oyle giderler.
annem de cok uzun yillardir saldi kendi aktivitesini kendi yapiyor tatile bile gidiyor. cunku adam bu yani. ev iş ev iş hayatinda cok mutlu. babam Beşiktaşlı, ilk maaslarimi aldigim zamanlarda 19.03 tarihinde futbol macina götürmüştüm inan evde trt 1den izlese daha mutlu olurdu:)
bende ondan korkuyorum işte, ikimizde çalışıyoruz ama evin tüm iş yükünü bana bırakıyor bunu niye yapmadın diyorum söylemedin ki diyor offff
su konuya da sinir oluyorum.
soylemedin mi ne ya sen onun annesi misin?
asalak gibi yasamaya mi evlenmis?
yani hadi o evlilikte bir motivasyon sahibi dırdır da yapsanız evi cekip ceviriyorsunuz. maddi olarak ona katki sagliyorsunuz, yemegini onune koyuyorsunuz, gece eyliyorsunuz, birkac seneye cocugunu yapip yuzde 90 siz bakacaksiniz. adami anliyorum eminim evliliginde mutludur.
peki sizin bu evlilikteki motivaysonunuz ne?
bekar olsaniz daha iyi en azindan rahatca gezer tozardiniz.
ise git , ev gecindir, eve gel.
bey ayaklarini uzatsin bir de ona hizmet et

terbiyesiz adam .
babasi gibi ev temizligi yapamayacak kadar errrrkkekse esi neden ise gidiyor neden tum evi gecindirecek kadar errrkek degil?
kendi evinde neden kadin bes kere soylemeden kendi donunu yıkamayıyor? neden youtubedan video acip haftada birkac kere yemekleri o düşünmüyor?
disari cikmak istememesi bile daha az bir sorun bence.