• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam aşırı sakin beni sinir ediyor

30 u geçtik biz canım o yüzden.😁

30la alakasi yok. Normal olan bu, insanlar yani daha çok "çalışan" insanlar eglenmeye içmeye, gezmeye, barlara cuma aksamlari gidiyorlar genelde cuma, cumartesi hatta pazar. Kocasinin bunu istemesi normal. Turkiyede var bu haftaici gece yarilarina kadar cafede oturma olayi.
Ben hic bir zaman oyle olmadim calismiyorken de eşimi zorlamadim suan calisiyorum cikamam yani isten gelip kopmalara. Anca 15-20 yaş araligimda çok takiliyordum normal olarak cunku ogrencisin calismiyorsun vs.

30la alakasi yok. Normal olan bu, insanlar yani daha çok "çalışan" insanlar eglenmeye içmeye, gezmeye, barlara cuma aksamlari gidiyorlar genelde cuma, cumartesi hatta pazar. Kocasinin bunu istemesi normal. Turkiyede var bu haftaici gece yarilarina kadar cafede oturma olayi.
Ben hic bir zaman oyle olmadim calismiyorken de eşimi zorlamadim suan calisiyorum cikamam yani isten gelip kopmalara. Anca 15-20 yaş araligimda çok takiliyordum normal olarak cunku ogrencisin calismiyorsun vs.
Bende yaş çok farketti valla.yorulmaktan değil de zevklerim değişti.

Benim koca da tipik boğa burcu malesef konfor alanına düşkün yeni bir yer denemeyi sevmez yeni yerde yemek yemez farklı mutfak sevmez ben de tersiyim bi şekilde arayı buluyoruz ama artık dışarı çıkma alışkanlığı şu avmde kahve içmek ocak başına gitmek e bebek lcw gezmek 😂 hele gittiğimiz yeri sevmezse biraz mızmızlanır mesela baliye gitmiştik nefret etti nemli böcekli kalabalık olduğu için mısıra gittik nefret etti kokuyor diye İtalyada sahiller taşlı diye şikayet eder japonyaya be bileyim baliye gitmek yerine sapanca abant fethiye bunları tercih eder adamı kapadokyaya bile ikna edemedim. Gittiğimiz her yeri de bunlarla kıyaslar evden çıkmayı da sevmez evcimen

arkadaşlar selam ben çok hareketli gezmeyi seven çok konuşkan biriyim buldun bunuyorsun diyeceksiniz kocam da iyidir aslında ama çok sakin çok durgun beni bazen sinir ediyor yemin ederim sabah işe gidiyoruz akşam eve geliyoruz o yatıyor ben hadi bişiler yapalım beraber çıkalım diyorum nereye gidicez ki yorgunum dışarda napıcaz ki diyor ben etkinlik bulmasam bi yere gideceği yok beni yoruyor bi yemeği seçmeyi,nereye gidiceğimizi vs tüm karar mekanizmalarını bana bırakıyor napcağımızı benden bekliyor yoruyor beni napıcam bilmiyorum
Bizde de gezme, sinema , tiyatro vb. ben organize ederim, eşim de gelir. Kimin yaptığının ne önemi var..

bende ondan korkuyorum işte, ikimizde çalışıyoruz ama evin tüm iş yükünü bana bırakıyor bunu niye yapmadın diyorum söylemedin ki diyor offff
Konu sahibi bence bu mesajın, konudaki mesajından daha büyük bir sorun.
Yemekleri kim yapıyor? Çamaşırı kim yıkıyor topluyor?
Bir de dışarıda aktif bir hayat da istemiyor akşamları evde, bütün akşam yat yat insan sıkılır yine kalkar bir şeyler yapar normalde.

Konu sahibi bence bu mesajın, konudaki mesajından daha büyük bir sorun.
Yemekleri kim yapıyor? Çamaşırı kim yıkıyor topluyor?
Bir de dışarıda aktif bir hayat da istemiyor akşamları evde, bütün akşam yat yat insan sıkılır yine kalkar bir şeyler yapar normalde
aslında haklısınız asıl konu ben söylemeden birşeylerin yapılmaması..
buna ev işi,dışarıda gezme dolaşma ve karar verme durumları da dahil.
ev işlerini bölüşüyoruz allahtan ama söylemem gerekiyor, söylemediğimde '' söylemedin ki '' , '' istemedin ki'' 'ye dönüyor konu

evlenmekle hata etmissin
benim de boyle sevgililerim vardi hatta kkya konu acmistim. neredeyse hepsi karbon kopya gibi cok iyilerdi, cok tatliş romantiklerdi, sakin - dusunmeden konusmayan insanlardı. ama bir tiyatro konser planlamaktan aciz, her plani benim yaptigim onlarin ayak uydurdugu iliskilerdi.
neyse ki sizin gibi "ama seviyorum" demedim, "kac yılımı verdim" demedim "evde kalacam" demedim hepsinden ayrildim. simdi tatile giderken bile yolda ilgimi cekecek seyleri arastirip haritasina kaydeden , yolu uzatip ben seviyorum diye aycicek tarlasinda mola veren bir kocam var.
hatayi seviyorum diye evlenerek yapmissiniz. cok zaman boyle erkeklerle muhatap oldum bunlar asla degismez.
çünkü iclerinde yok.
böyleleriyle insan cabuk yaslanir.
benim babam da boyle biraz. iyiligine cok iyi, inanilmaz sakin, düşünüp konusur kalp kirmaz vs vs. ama ev kuşu. 40 yildir evliler 4 kere "hadi suraya gidelim" dememistir. karisi söyler karisi israr eder, karisi planlar, hazirligi karisi yapar oyle giderler.
annem de cok uzun yillardir saldi kendi aktivitesini kendi yapiyor tatile bile gidiyor. cunku adam bu yani. ev iş ev iş hayatinda cok mutlu. babam Beşiktaşlı, ilk maaslarimi aldigim zamanlarda 19.03 tarihinde futbol macina götürmüştüm inan evde trt 1den izlese daha mutlu olurdu:)
bende ondan korkuyorum işte, ikimizde çalışıyoruz ama evin tüm iş yükünü bana bırakıyor bunu niye yapmadın diyorum söylemedin ki diyor offff
su konuya da sinir oluyorum.
soylemedin mi ne ya sen onun annesi misin?
asalak gibi yasamaya mi evlenmis?
yani hadi o evlilikte bir motivasyon sahibi dırdır da yapsanız evi cekip ceviriyorsunuz. maddi olarak ona katki sagliyorsunuz, yemegini onune koyuyorsunuz, gece eyliyorsunuz, birkac seneye cocugunu yapip yuzde 90 siz bakacaksiniz. adami anliyorum eminim evliliginde mutludur.
peki sizin bu evlilikteki motivaysonunuz ne?
bekar olsaniz daha iyi en azindan rahatca gezer tozardiniz.
ise git , ev gecindir, eve gel.
bey ayaklarini uzatsin bir de ona hizmet et😡😡😡😡
terbiyesiz adam .
babasi gibi ev temizligi yapamayacak kadar errrrkkekse esi neden ise gidiyor neden tum evi gecindirecek kadar errrkek degil?
kendi evinde neden kadin bes kere soylemeden kendi donunu yıkamayıyor? neden youtubedan video acip haftada birkac kere yemekleri o düşünmüyor?
disari cikmak istememesi bile daha az bir sorun bence.

Ayyy ayni benim eşim gibisiniz herkesi salın isteyen istediğini yapsın. Biraz önce dışarı çıktı hava çok güzelmiş yağmur yağmış her yer yaprak tam yürümelikmis iyi sen yürü ozaman dedim gelmedi hala .

Sen nasıl gezmek dolaşmak istiyorsan o da oturmak istiyor aynı şekilde bizi bir salın beeee iyi ki konu açmışsın bende içimi deştim sagol
:KK53:

Ayyy ayni benim eşim gibisiniz herkesi salın isteyen istediğini yapsın. Biraz önce dışarı çıktı hava çok güzelmiş yağmur yağmış her yer yaprak tam yürümelikmis iyi sen yürü ozaman dedim gelmedi hala .

Sen nasıl gezmek dolaşmak istiyorsan o da oturmak istiyor aynı şekilde bizi bir salın beeee iyi ki konu açmışsın bende içimi deştim sagol
:KK53:
Farklı bir bakış açısı duymak da güzel oldu ya :halay:
Yorumuna sağlık..

Farklı bir bakış açısı duymak da güzel oldu ya :halay:
Yorumuna sağlık..
Ahahaha ama gerçekten benim icim çekilmiş farkındayım .yatmak istiyorum o yürüyelim diyor .ben oturmak çay içmek istiyorum o hadi çarşıya çıkalım diyor .saatlerce duruyor markete girdigimiz zaman. Ben deterjan almaya girdiysem diğer reyonlari dolaşmıyorum o kadar çok vakit harcıyor ki almayacağı şeye 😂🥲 ..biz de çok catisiyoruz hep yalvar yakar çıkarır beni.

Seneler önce ben gezip dolaşmak istediğimde o bahane uydururdu şimdi de ben 👀

Benimki de aynı .Hatta kavga bile etmez dediğin gibi sevgiliyken mecbur dışarıda geziyorduk .Bir de ekonomik sıkıntılar da var fazla çıkmak istemiyor.Ben duruma adapte oldum kabullendim ,kendi kendimle vakit geçirmenin yollarını buldum üstelik küçük çocuğum da var bu tarz şeylere kafa yoracak vaktim bile kalmadı arada aklıma geliyor sadece

Herkesin zevkleri, istekleri farklı. Ben dışarı çıkmaktan, gezmekten, dolaşmaktan hoşlanmıyorum mesela. Evde oturayım, çayımı kahvemi içeyim, kitabımı okuyayım ya da izleyeceklerimi izleyeyim benim için en eğlenceli aktivite. Dışarı çıkmaya zorlanmak resmen eziyet benim için. Zorla çıktığımda bir an önce bitse de eve dönsem diye zaman sayıyorum. Ve haliyle yanımdaki insanlara da huysuzlanıyorum. Eşiniz de böyle olabilir. Önceden böyle değildi değişti diyorsanız tabi siz de haklısınız. O zaman seçtiğiniz kişiyi arıyor olabilirsiniz ama zaten böyleydi ben artık kabul edemiyorum diyorsanız da o zaman sizin hatanız.

arkadaşlar selam ben çok hareketli gezmeyi seven çok konuşkan biriyim buldun bunuyorsun diyeceksiniz kocam da iyidir aslında ama çok sakin çok durgun beni bazen sinir ediyor yemin ederim sabah işe gidiyoruz akşam eve geliyoruz o yatıyor ben hadi bişiler yapalım beraber çıkalım diyorum nereye gidicez ki yorgunum dışarda napıcaz ki diyor ben etkinlik bulmasam bi yere gideceği yok beni yoruyor bi yemeği seçmeyi,nereye gidiceğimizi vs tüm karar mekanizmalarını bana bırakıyor napcağımızı benden bekliyor yoruyor beni napıcam bilmiyorum
Evlenmeseydiniz adam önceden de böyledir. İnsanları olduğu gibi kabul edin.

aslında haklısınız asıl konu ben söylemeden birşeylerin yapılmaması..
buna ev işi,dışarıda gezme dolaşma ve karar verme durumları da dahil.
ev işlerini bölüşüyoruz allahtan ama söylemem gerekiyor, söylemediğimde '' söylemedin ki '' , '' istemedin ki'' 'ye dönüyor konu
Çamaşırlarını yıkama. Neden yıkamadin derse "söylemedin ki?" De. Bunların her işini görüp degismelerini bekliyorsunuz. Bu evde sen yaşamıyor musun diyeceksin. Kendisi yapsın utusunu çamaşırını bırak

Birçok ilişkide bir taraf baskın oluyor. Bizde de her şeyi ben organize ediyorum eşim sadece kendini getirebiliyor bu kadar. Çok nadir organize eder ben katılırım onda da eksikler dolu olur :)
Çok yorucu degʻil mi
Benim erkek arkadaşım da böyle, ne yapması gerektigini oncesinde soyluyorum cogunlukla ,soylemedigimde de ayni sizin gibi yanlislar eksikler oluyor.
Ben sinirleniyorum bu duruma daha evlenmeden,
Ayni eve girince tahammjl seviyesi düşmüyor mu çocugunuz var mı

Çok yorucu degʻil mi
Benim erkek arkadaşım da böyle, ne yapması gerektigini oncesinde soyluyorum cogunlukla ,soylemedigimde de ayni sizin gibi yanlislar eksikler oluyor.
Ben sinirleniyorum bu duruma daha evlenmeden,
Ayni eve girince tahammjl seviyesi düşmüyor mu çocugunuz var mı
Tam da bu yüzden çocuk düşünemiyorum 🥲 bence yol yakınken hayatınızı kolaylaştıran bir erkeği seçin çünkü hayat zaten zor bari partner zorlaştırmasın

Back
X