Kocam banyo yapmiyor : (

belirsiz123

Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2015
191
114
Delirmek üzereyim artık sıcaklar malum insan yapış yapış oluyor ben sabah akşam duş alıyorum rahatsız oluyo insan ama adam aklina estikçe giriyor banyoya, söylediğim zaman karışma diyor üfff ter kokuyosun diyorum umurunda bile olmuyor ne yapmam lazım

Ayy duyunca bile kriz geciriyorum En katlanamadigim sey ben olsam ayni odada bile oturmazdim esimle tepkimi anlasin.

tepki göster, banyo yapmayınca yanaşma mesela, gercı kac senelık evlısınız bılmıyorum ama bunun sorun oldugunu anlatmaya calıs, ondan sogudugunu falan soyle, belkı degısır, bılememdım valla cok zor bı durum

Bu tip konuları mumkunse ogleden sonra acin ki kahvaltimiz bogazimiza dizilmesin.

Seni bu konuda çok iyi anlayacak başka bir arkadas daha var kk da ama neyse...

Valla kaç yaşına gelmiş adam hala temizlik anlayışı yoksa zor bacım zor.
Tahmin ettigim kisi mi bi konu acmis hatta dun kp ile ilgili :KK57:

Evde olduğum zamanlar günde en az 4 kere duş alıyorum, bu sıcaklarda başka türlü hayatta kalamayacağımı anladım çünkü. 1 kere almak yetmiyor çünkü tekrar terliyorum 2 saat içinde ve bunalıyorum :S 2 gün duş almasa fena ter kokar insan . Başının etini yiyeceksin kokuyorsun diye, ya da balkona çıkart çaktırmadan kafasından aşağı kovayı boşalt. Yanına yaklaşmasına izin verme, sarılmasın, öptürme belki düzelir.

sabah akşam banyo yapıyorum diyenleri hiç samimi bulmuyorum :KK14:

Sebep???
Sabah akşamı geçtim günde 4-5 kez duşa girdiğim oluyor şu sıralar.

Konu sahibi, pis adam pistir. Ne yaparsan yap düzelmesi çok zor. Temizlik anlayışı çok küçük yaşlarda ailede kazanılır. Koskoca adamı bu konuda eğitemezsiniz diye düşünüyorum.

Niye? Size yalan borçları mi var?
hergün yaparsın bu çok normaldir ve bu yaz günü de olması gerekendir, ama sabah akşam banyo yapıyorum demek biraz abartıya kaçmıyor mu? Uzmanlar bile sık sık duş almanın cildi kurutup yararlı baktarilerin ölebileceğini söylüyorlar. Kuaförler ise üstüne basa basa saçı en fazla 2 kez şampuanlanması gerektiğini söylüyor. Yazın günde 1 kışın ise 2 günde 1 olanı makbul olandır. Hayır anlamadığım yapsan bile bu kadar zamanı nasıl yaratıyor?

Benim kocişim günde 6 kere banyo yapar:KK53::KK53: Hep bunu yazmak istemişimdir, kocişçilere özendim :21:
Neyse konu sahibi, ter kokuyorsun diyip sertçe uyarmana rağmen rencide olmayıp bir de üzerine tersleniyorsa işin zor demektir. Yani yıkanmazsan sana yaklaşmam falan desen, yani işte yatak odasında falan? İşe yaramaz mı?

Benim k.v gil de cok temiz sayilmaz ama esim temizdir . Benden oyle alisti cunku kabul edemem . Gunduz calistigi icin dus almaz ama eve gelir gelmez dusa girer rahatsiz oldumu bilir dus almadan cocuklara bile dokunmaz asla sofraya oturmaz. Zaten izin vermem . Bence tepki gosterin zamanla alistirmaya calisin

X