Kocam beni aldatmis sayilir mi lutfen yardim

Bc81

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
50
1
arkadaslar esimle 3 yillik evliyiz severek evlendim ben cok kiskancim o da oyle daha once hic kiz arkadasi olmamis kizlar teklif etmis kabul etmemis cok ilgisi olmamis cevresi oyle diyor ama bir gun isyeri maillerini okurken bir arkadasina bi kizdan bahsediyor isyerine yeni baslayan bi kizla ilgili keske sen de burda olsan da senin de dibin dusse diyor bu arkadasi bayanlarla biraz fazla ilgili daha once anlatmisti sizce kocamda kiza bakmis midir bakmadigina sadece cevresindekilerin ilgisini gorup arkadasiyla dalga gecmek icin yazdigina yemin etti sizcedogru mu

Hiç hoş bir durum değil tabikide ama ben 3 erkekle çalışan bir bayanım..3 de evli. Patronum Namazında niyazında ama o bile bakıyor o bile konusuyor. Daha demin yaşadığım bir olay varki, iş arkadaşım daha 8-9 aylık evli bir genc 27 yaşlarında, bizim uluslararası fuara katılma durumumz var ve hostes ilanlarına bakıyoruz haliyle..
Aman Allahım ne laflar, çok hoşlar, oğlum bu neyler.. belki ben varım diye az bile soyluyorlar kı gozlerınden okunuyor..
Böyle şeyler insanın sadece canını sıkar ve can sıkmakla kalır. Benım sevgılımınde nadirde olsa baktıgını görüyorum, ama güzel olunca bende bakıyorum.. :KK49:

arkadaslar esimle 3 yillik evliyiz severek evlendim ben cok kiskancim o da oyle daha once hic kiz arkadasi olmamis kizlar teklif etmis kabul etmemis cok ilgisi olmamis cevresi oyle diyor ama bir gun isyeri maillerini okurken bir arkadasina bi kizdan bahsediyor isyerine yeni baslayan bi kizla ilgili keske sen de burda olsan da senin de dibin dusse diyor[/Q

Kafasını kırarımm onun , elalemin kızlarını kesiyor bide arkadaşına sende olsan seninde dibin düşse diyor, gül gibi karısı varken ah ne denir ki!!!!!!!

E düşürün dibini madem bu kadar meraklı.Pekmezini akıtırdım.
Sizde bigun tvde bi adama taş gibi adammış deyin bakalım ne tepki veriyor?

arkadaslar esimle 3 yillik evliyiz severek evlendim ben cok kiskancim o da oyle daha once hic kiz arkadasi olmamis kizlar teklif etmis kabul etmemis cok ilgisi olmamis cevresi oyle diyor ama bir gun isyeri maillerini okurken bir arkadasina bi kizdan bahsediyor isyerine yeni baslayan bi kizla ilgili keske sen de burda olsan da senin de dibin dusse diyor bu arkadasi bayanlarla biraz fazla ilgili daha once anlatmisti sizce kocamda kiza bakmis midir bakmadigina sadece cevresindekilerin ilgisini gorup arkadasiyla dalga gecmek icin yazdigina yemin etti sizcedogru mu
aldatma değil bu, ama demek ki kocanız başka kadınlara da tamah edebilen biri... ben olsam ilerisi için endişelenirdim... başkalarına da ilgisi kayabiliyor demekki...

Başkası için kullanılmış bir tabir de olabilir kendisi için dememiş olabilir. "iş yerndeki herkesin dibi düştü " diye dalga geçiyordur belki ..

aldatmanın şartı 3 tür. ..

yani canım bunlar kural şeklinde yazmaz neticede sen tanırsın kocanı milletin fikriyle mi hareket ediceksin boyle önemli bir konuda

çok sacma bi kuruntu. her erkek hoş görünenn bir bayana muhakkak bakar. bend eo mailde arkadaşını gaza getirmek için atılmış bi mail. üstünde bile durulması hata. bide kocalarınıza sonsuz güvenmeyin her erkek aldatır.

Cok yemin etti hersey ustune sirf dalga gecmek icin yazmis bakmamis sizce dogru mudur benden baska birisine kadin gozuyle bakmamis vs yemin ediyor dogru mudur

X