Kocam beni dövüyor?

1Rabiaaaaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2018
39
2
1
30
Beni çok seviyor ama hergün dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü bayılmışım ayıldığım da tekrar dövdü bende çaresizce dayağı bitmesini bekledim ayrılamam çok seviyorum onu onsuz yapamıyorum denedim kaç kere ama her seferinde geri dönüyorum ona çok kötü dövüyor ne yapmalıyım?

Bir akıl almak için üye oldum kimseye anlatamıyorum yemin ederim olay da gerçek

Beni çok seviyor ama hergün dövüyor bugün beni saatlerce kemerle dövdü bayılmışım ayıldığım da tekrar dövdü bende çaresizce dayağı bitmesini bekledim ayrılamam çok seviyorum onu onsuz yapamıyorum denedim kaç kere ama her seferinde geri dönüyorum ona çok kötü dövüyor ne yapmalıyım?
Sen şaka mısın?
Yoksa bizimle kafa mı buluyorsun?

Bunları yaşayan birisi ben ne yapmalıyım diyor..Şaka gibi gerçekten..
Ne denilmesini bekliyorsunuz ?
Adamın sizi sevdiğine inanacak kadar mı kafaniz güzel anlamıyorum ki ?
Sevmeye devam edin.
Yakında 2.sayfa haberlerinde görmemek ümidi ile..

bacım dalga mı geciyon sen bizle, hem yanlış yere açmışsın konuyu
hemde ayrılamıyorum seviyorum diyosun
Allah korusun sana daha kötü şeyler mi yapmasını bekliyosun adamın ayrılmak için

Ne yazıkki sizkinkisi sevgi değil psikolojik bi durum benim psikolog bi arkadaşım var birgün sohbet arasında bazı kadınlar kocalarından ne kadar dayak yerse okadar kocalarına aşık oluyorlar demişti ve çok şaşırmıştım bu durum ileri derecede rahatsızlıkmış ama düzenli olarak psikoloğa giderlerse bu durumdan kurtulabiliyorlarmış yani tedavisi varmış kardeşim nacizane tavsiyem o adamdan adam olmaz bırak onu psikoloğa git düzenli tedavini gör nereye kadar ayılıp bayılana kadar dayak yiceksin ve ne için

Kendine saygın yok mu sandın ya???

Birde üniversitesi okuyup diyetisyen olmuşsun???

Sana değil ama seni bu günlere getiren annene ve babana üzüldüm....seni okutup diyetisyen yapana kadar, dayak yiyip oturmanin ne kadar kötü birşey olduğunu ogretselerdi keşke

Back
X