Ooo çok kötü olmuş canım yaaa bizde kaynanamlara çok yakındık o yzden hergün görmek istiyorlardı bizi ve hergn gidiyorduk düşün artık. Sonra taşındık haftada 1 gidiyoruz artık....
Ben olsam bende sinir olurdum gerçekten sinir bozucu bir durum ama demekki eşin ana kuzusu halinden çıkamıadı hala... Benm eşimde ailesine çok düşkün bu sebepten çok kavga ettik eşimle konuştum bende senin karınım senin ailenim biz artık ikimiz bir aileyiz dedim. Senin önceliğin ben olmalıyım artık yeter dayanamıyorum çok mutsuz oluyorum, bende aileme düşkünüm ama senin gibi davranmıyorum benm önceliğim sensin artık dedim falan filan baya tartışmamız olmuştu sonra beni anladı çok şükür....
İnşallah eskisi gibi olmayız tekrar..
Sende sabret canım ama baya yakın oturuyorsunuz yaa insan da karısını düşünür biraz.. Karım hamile ona ilgi göstereyim bu süreçte ona yardımcı olayım diye düşünmesi gerekirken ailesiyleçok fazla görüşmesi anlamsız. O zaman ailesinden ayrılamıyordu madem neden evlenmiş senle?
Siz beraber yaşamak hayatı beraber paylaşmak birbirinize daha yakın olmak için ewlendiniz sonuçta... Siz birbirinizin hayat arkadaşınız beraber kararlar almalısınız kayınvalden yakın diye hergün görüşmek zorunda değilsiniz sizinde bir özeliniz var yani... Kaynanan hiç mi demioki oğlum karın hamile onunla ilgilen ona yardım et ewde oturun dinlenin vakit geçirin diye? nasıl bi annedirki bu?
Şaşırıyorum hakikaten......