kocam çok değişti. Boşanmak üzereyim:(

quality-black

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2015
45
8
Arkadaşlar merhaba çok zor günler geçiriyorum. Öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var. Kızımın doğumundan sonra kocam çok değişti, herşeyi kızı oldu. Biz çok severek evlendik herşey iyi yolunda gidiyordu. Son zamanlarda sürekli kavgalar ağır sözler hakaretler havada uçar oldu. En sonki kavgamız; kızım eşimle beraber kreşe gidiyor ve akşamları'da onunla dönüyor. Kreş uzak servisle götürüyo ama giderken gelirken sürekli yollarda huysuzlanıyor ve ağlıyor benimde ister istemez sinirim geriliyor. Bende uzun yoldan geliyorum ve gelir gelmez evde yemek yap, temizlik yap dinlenemiyorum. Eşiminde bana yardımcı olmasını istiyorum, normalde evlendim evleneli herşeyime yardımcı olur, cocuğun bakımından tutun evin temizliğine kadar. Geçen akşam kızım içeri girmek istemedi, bende eşime eve sokmasını istedim. Ağlamaya başlayınca bende sinirlendim kızımda kapının önüne çişini yaptı :) eşime ben çocuğu banyo yaptırım sende kirlilerini makineye at dedim. Demez olaydım bu zamana kadar yapan adam o gün bir sinirlendi eve girer girmez oturmaya fırsat bile vermeden işmi yapılır, vs saydıda saydı. Sonrasında üzerime yürüdü, doğal olarak çocukda bu durumu gördü. Hoş bir görüntü olmadı. O gece ayrı yattık zaten her kavgada hemen yatağını ayırır yada küser kaç gün konuşmaz. Ertesi gün çocuk ondaydı eve geç geldi, sonrası gün çocuğu ben aldım o gece eve gelmedi. Beni işyerinde arıyor, anlaşmalı olarak boşanalım. Artık seni daha fazla çekemiyecem. Bende bu kadar kolay değil anlaşmalı olarak boşanmıyorum, bir makineye çamaşır at dedim diye olayı büyüttüysen ben çalışmam oturur çocuğuma bakarım sende bize bakarsın dedim. Eşim çok değişti hiç beni kaybetmek korkusu yok araya ailelerde girdi bakalım sonumuz ne olacak. Nerde yanlış yaptık anlayamadım.

Bence biraz abartı var her kavgada yatağı ayirmayin sinirle söylenmiş sözler ve sanki sonuçta eşiniz evine sadikmis biraz gerginlik yorgunluk var arada sakince konuşup halledilebilir gibi geldi neler neler var ne boşanması yatak ayırması yapmayın Allah aşkına o cocukluk ediyosa siz orta yolu bulup ılımlı yaklaşmaya çalışın

"bende bu kadar kolay değil anlaşmalı olarak boşanmıyorum, bir makineye çamaşır at dedim diye olayı büyüttüysen ben çalışmam oturur çocuğuma bakarım sende bize bakarsın dedim."

bu cevabın çok doğru olmuş. ama sanki başka nedenler var gibi??? soğuk kanlı ol. bekle bakalım

sadece yorum yapıyoruz,yargı değil,bırıncısı her zaman sesını çıakrtmıyorsa aslında gönüllü yapmadığı için patlamış olabilir,yada sen emir kipi(bende öle kuruyourm cümleleri artnıyetsız,başım çok ağrıyor)kullandıysan atmıştır tepesi,birde örnek vereyim,işyerımde çok ciddi sorunum var,kımseye bişey dıyemıyorum,haftasonu bütün aile bizde,kalabalık,perşembden başladım kendımı telkine,yanı sorunum başka,ama çay koy demelerınede sert tepki verebiliyorum,zaten o kadar telkıne bir iki falso verdim,acaba gün boyu ne yaşadı,sen bunların hesbını yapmak zorundamısın,tercıh senın,geçim istiyorsan evet,aman banane diyorsan hayır

hayatında biri olabilir mi? öyle bir şüpheye kapıldınız mı hiç?
çünkü erkekler eğer yuvayı yıkmayı göze almışlarsa mutlaka bir b planları oluyor..
tecrübeyle sabit!
evet erkek yedekler veee anını bekler,ister koca,ister sevgili olsun,erkeğin yedeği vardır

Sadece makineye çamaşır at Dediğin için çıkan bi kavga değil bu. "Artık seni daha fazla çekemiycem" demek, birikmişlik, bıkmışlık, pes etmişlik demek! Sanki iş hayatı ve özel hayatındaki tüm sıkıntı ve stresi eşine yansıtıyorsun gibime geldi. Yoksa sana ev işlerinde bu kadar yardımcı olan biri, sırf yine aynı sebepten kavga çıkarmazdı. Bence boşanmadan önce sorun ve isteklerinizi ayrıntılı bir biçimde Konuşun. Eger iş ağır geliyorsa biraz işe ara verin, maddi durum engel değilse

Kızının doğumundan sonra değiştiğini söylüyorsun bence esin ilgisizlikten dolayı tepkisini bu şekilde belirtmiş. Erkekler bu konuda çok bencildir ne olursa olsun ilgiyi kesmeyeceksin bizim gibi duygusal da değiller oturup etraflıca bu konuyu konuştunuz mu halledeceginize inaniyorum

Bence işten çıkın çocuğunuz ve evinizle ilgilenin. yetişemiyorsunuz ondan böyle dolusunuz

Evet gerçeten yetişemiyorum 3 araba değiştirip geliyorum güzel bir kariyerimde var. Artık bende çok yoruldum sanırım. Çocuğum doğdu doğalı ona annelik yapamadım 6 aylıktı işe başladım. Biraz maddi açıdan destek olmak için eşime ama bunu ne yazıkki görmüyor. Bu seferde benim ne borcum varda ödüyosun, yada senin paranın ne faydası var demeye başlıyor. Bu kırıcı laflarıda beni çok yıpratıyo. Kendi dört dörtlük olduğunu söylüyo ama bi kerede hatayı kendinde aramıyo.

Kızının doğumundan sonra değiştiğini söylüyorsun bence esin ilgisizlikten dolayı tepkisini bu şekilde belirtmiş. Erkekler bu konuda çok bencildir ne olursa olsun ilgiyi kesmeyeceksin bizim gibi duygusal da değiller oturup etraflıca bu konuyu konuştunuz mu halledeceginize inaniyorum

Ama bütün ilgisini kendi çocuğuna verdi. Ben ilgimi kesmedim ki herşeyi çocuğu oldu. Çocuğun her dedğini yapmaya başladı buda beni gerdi

Evet gerçeten yetişemiyorum 3 araba değiştirip geliyorum güzel bir kariyerimde var. Artık bende çok yoruldum sanırım. Çocuğum doğdu doğalı ona annelik yapamadım 6 aylıktı işe başladım. Biraz maddi açıdan destek olmak için eşime ama bunu ne yazıkki görmüyor. Bu seferde benim ne borcum varda ödüyosun, yada senin paranın ne faydası var demeye başlıyor. Bu kırıcı laflarıda beni çok yıpratıyo. Kendi dört dörtlük olduğunu söylüyo ama bi kerede hatayı kendinde aramıyo.
lütfen işten çıkın bebeğinizle ilgilenin kariyer tabiki önemli ama aile ne olacak? herkesin eşi yardım etmiyor malesef:KK43:

Ortada hic bir kayde deger problem yok. Sadece ikinizde bunalmissiniz. Cocukta huysuzlaninca dahada bir germis sizi. Belki istemeden esinize yansittiniz bu durumu, esinizde strese girdi patladi. Gergin bir atmosfer olunca oluyor bunlar.
Esinizin üstüne gitmeyin bir süre. Normalde yardimci olur demissiniz, vallahi cok sanslisiniz. O gün söylediginiz bir isi yapmak istemedimi, tamam canim gec dinlen bir 10-15 dk sonra atarsin de, hic elleme cekil kenara. Hani bazen insanlar gergin olabilir, sinirli olabilir.

Tatile felan gidin, ne bileyim piknige felan gidin, bence sosyallesmek insanin evliliginede olumlu katkida bulunuyor. Imkaniniz varsa yapin bunlari.

Ama bütün ilgisini kendi çocuğuna verdi. Ben ilgimi kesmedim ki herşeyi çocuğu oldu. Çocuğun her dedğini yapmaya başladı buda beni gerdi
Esimde 3 yaşındaki kızımla aynı ben eşime hep derim ilk aşık olduğumuz yıllardaki gibi oldunuz kızımla diye kızım da aşkla bakar babasına bu benim hoşuma gidiyor. Gider kızımla uyur bazı geceler işten geldi mi benden önce onu öper vakit geçirir sonra aklına ben gelirim. Hatta bi keresinde sormuştum (2 kızımız) var kızlarını mi daha çok seviyorsun beni mi diye cevabı kızlarım elbette oldu ona göre es her halükarda bulunur ama evlat asla düşüncesi bu ve ben çok mutlu oluyorum cocuklarina düşkün bir baba olduğu icin

Bana boşanalım diyen adamdan hayır beklemem boşanırdım heralde

Ay sacmalamayin ya o kadar basit mi bosanmak. Bosanmayan veya esi melek olan insanlar veya bekar olanlar hepsi bosanmayi cok cok kolay zannediyor. Esi sinirle söylemistir o lafi. Ne cabuk adam bosuyorsunuz o kadar kolay degil öyle bosanmak, cok cok zor bir sürec. Ortada ne fiziksel siddet var, ne psikolojik siddet var, ne bileyim sorumsuz bir adamda degil anlasilan kiziyla ilgileniyor, calisiyor. Sadece sinirler gerilmis.

X