- 11 Haziran 2015
- 45
- 8
- Konu Sahibi quality-black
Arkadaşlar merhaba çok zor günler geçiriyorum. Öncelikle kendimden bahsetmek istiyorum. 4 yıllık evliyim 2 yaşında kızım var. Kızımın doğumundan sonra kocam çok değişti, herşeyi kızı oldu. Biz çok severek evlendik herşey iyi yolunda gidiyordu. Son zamanlarda sürekli kavgalar ağır sözler hakaretler havada uçar oldu. En sonki kavgamız; kızım eşimle beraber kreşe gidiyor ve akşamları'da onunla dönüyor. Kreş uzak servisle götürüyo ama giderken gelirken sürekli yollarda huysuzlanıyor ve ağlıyor benimde ister istemez sinirim geriliyor. Bende uzun yoldan geliyorum ve gelir gelmez evde yemek yap, temizlik yap dinlenemiyorum. Eşiminde bana yardımcı olmasını istiyorum, normalde evlendim evleneli herşeyime yardımcı olur, cocuğun bakımından tutun evin temizliğine kadar. Geçen akşam kızım içeri girmek istemedi, bende eşime eve sokmasını istedim. Ağlamaya başlayınca bende sinirlendim kızımda kapının önüne çişini yaptı :) eşime ben çocuğu banyo yaptırım sende kirlilerini makineye at dedim. Demez olaydım bu zamana kadar yapan adam o gün bir sinirlendi eve girer girmez oturmaya fırsat bile vermeden işmi yapılır, vs saydıda saydı. Sonrasında üzerime yürüdü, doğal olarak çocukda bu durumu gördü. Hoş bir görüntü olmadı. O gece ayrı yattık zaten her kavgada hemen yatağını ayırır yada küser kaç gün konuşmaz. Ertesi gün çocuk ondaydı eve geç geldi, sonrası gün çocuğu ben aldım o gece eve gelmedi. Beni işyerinde arıyor, anlaşmalı olarak boşanalım. Artık seni daha fazla çekemiyecem. Bende bu kadar kolay değil anlaşmalı olarak boşanmıyorum, bir makineye çamaşır at dedim diye olayı büyüttüysen ben çalışmam oturur çocuğuma bakarım sende bize bakarsın dedim. Eşim çok değişti hiç beni kaybetmek korkusu yok araya ailelerde girdi bakalım sonumuz ne olacak. Nerde yanlış yaptık anlayamadım.