- 22 Nisan 2013
- 174
- 58
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım soğan kurunu yap bnmde ile simsiyah ve kum gibiydi cozuluyordur ama soğan kurunü mutlaka yapPcos hastasiyim 7 aydir çocuğumuz olmadi. Daha erken biliyorum ama kocam cok kafaya takiyor. Doktora gittik glifor verdi gunde yarim tablet.3 aydir kullaniyorum. Adetim duzene girdi ama en sonki adetim simsiyah ve kum gibiydi. Sanki hersey kotuye gidiyor.
sogan kuru siddetle tavsiye ediyorum uc ay uc ayri doktor pco pldugumu soyledi yeni yeni basliyodu adetlerim gecikmeye iki ay sogan kuru yaptim suan eser kalmadi sukur oyle soyledi doktorum kesin ve net soyluyorum pco degilsin dedi bide genel bi hormon tahlili yapildi mi acaba sizePcos hastasiyim 7 aydir çocuğumuz olmadi. Daha erken biliyorum ama kocam cok kafaya takiyor. Doktora gittik glifor verdi gunde yarim tablet.3 aydir kullaniyorum. Adetim duzene girdi ama en sonki adetim simsiyah ve kum gibiydi. Sanki hersey kotuye gidiyor.
Allah korusun ama yine de insanin canini acitiyo destek vermesi gerekirken sanki sucluyokendisinin azosperm olmadığı ne malum?
Kistler mi cozuluyodr senceCanım soğan kurunu yap bnmde ile simsiyah ve kum gibiydi cozuluyordur ama soğan kurunü mutlaka yap
bi ay yaptim. Suan calisiyorum saatlerm hic uymuyo malesef. Hormon tahlili istemedi doktor. Glifor bitmeden gelme dedi iyi bir doktor oldugu icin guvendimsogan kuru siddetle tavsiye ediyorum uc ay uc ayri doktor pco pldugumu soyledi yeni yeni basliyodu adetlerim gecikmeye iki ay sogan kuru yaptim suan eser kalmadi sukur oyle soyledi doktorum kesin ve net soyluyorum pco degilsin dedi bide genel bi hormon tahlili yapildi mi acaba size
Valla çevremde kim yaptıysa çözdü sabah uyandığında yap iç aç karnına bi de akşam yemekten önce yap iç kendine uydur bebek ve sağlığını istiyorsan bi şekilde kendine uydurmalisin ayrıca o kum gibi akıntı cozuluyordur diye düşünüyorum sen soğan kurunude yap Allahın izniyle kuzuna kavusursun birde forumlardan birinde 5 kg süt ve maydonozu kaynatip buharina oturun ve kalktıktan sonra eşinizle beraber olun diyordu bunu 1 gün durup 1 gün yapiyormussun etkili oluyormuş denemedim ama internete yaz daha detay bulursun emin olduğum soğan kürü yapmalisin bnceKistler mi cozuluyodr sence
Tamam inşallah denicem teşekkürlerValla çevremde kim yaptıysa çözdü sabah uyandığında yap iç aç karnına bi de akşam yemekten önce yap iç kendine uydur bebek ve sağlığını istiyorsan bi şekilde kendine uydurmalisin ayrıca o kum gibi akıntı cozuluyordur diye düşünüyorum sen soğan kurunude yap Allahın izniyle kuzuna kavusursun birde forumlardan birinde 5 kg süt ve maydonozu kaynatip buharina oturun ve kalktıktan sonra eşinizle beraber olun diyordu bunu 1 gün durup 1 gün yapiyormussun etkili oluyormuş denemedim ama internete yaz daha detay bulursun emin olduğum soğan kürü yapmalisin bnce
Canım hiç üzme kendini. Allah ol demedikten sonra sen ne yapabilirsin ki? PKO tedavi edilecek bir hastalık. Fazla kilon varsa ver, zaten insülin direncin varsa da yoksa da glifor vermiş doktorun devam et. Elbet zamanı gelince verecek Allah. Ama moral cidden çok önemli sakın ümitsiz olma. en kötü şey Ümitsizlik şu hayatta.Tamam inşallah denicem teşekkürler
Sütle maydonozun etkisini ben de duymuştum galiba iltihap falan varsa onları söktürüyormuş. Bence de denemekte fayda var canım.Valla çevremde kim yaptıysa çözdü sabah uyandığında yap iç aç karnına bi de akşam yemekten önce yap iç kendine uydur bebek ve sağlığını istiyorsan bi şekilde kendine uydurmalisin ayrıca o kum gibi akıntı cozuluyordur diye düşünüyorum sen soğan kurunude yap Allahın izniyle kuzuna kavusursun birde forumlardan birinde 5 kg süt ve maydonozu kaynatip buharina oturun ve kalktıktan sonra eşinizle beraber olun diyordu bunu 1 gün durup 1 gün yapiyormussun etkili oluyormuş denemedim ama internete yaz daha detay bulursun emin olduğum soğan kürü yapmalisin bnce
Pcos hastasiyim 7 aydir çocuğumuz olmadi. Daha erken biliyorum ama kocam cok kafaya takiyor. Doktora gittik glifor verdi gunde yarim tablet.3 aydir kullaniyorum. Adetim duzene girdi ama en sonki adetim simsiyah ve kum gibiydi. Sanki hersey kotuye gidiyor.
çok teşekkür ederim. Ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama herkesin sürekli sorması deli ediyor. 64 kiloyum 162 boyum sanırım kilom fazlaCanım hiç üzme kendini. Allah ol demedikten sonra sen ne yapabilirsin ki? PKO tedavi edilecek bir hastalık. Fazla kilon varsa ver, zaten insülin direncin varsa da yoksa da glifor vermiş doktorun devam et. Elbet zamanı gelince verecek Allah. Ama moral cidden çok önemli sakın ümitsiz olma. en kötü şey Ümitsizlik şu hayatta.
Önce soğan kürü. İnş sütle maydonoza gerek kalmazSütle maydonozun etkisini ben de duymuştum galiba iltihap falan varsa onları söktürüyormuş. Bence de denemekte fayda var canım.
Amin ...Sadece erkekler mi herkes soruyor sürekli. Sanki başka dertleri yok.bizim derdimiz bize yetmiyor Muş gibi bide erkekler le uğraşıyoruz allah bize sabır versin...aAllah ol demedikce olmaz hersey bi bahane olur... Allah sifamizi versin.. eşine deki biraz destek ol allah büyüktür...
Kilona faza değil ama kilo vermek yine de etki ediyor canım. Bence kalırsın hiç sıkıntı yapma :)çok teşekkür ederim. Ümitsizliğe kapılmak istemiyorum ama herkesin sürekli sorması deli ediyor. 64 kiloyum 162 boyum sanırım kilom fazla
İnşallah Allah kimseyi evlaysız bırakmasın. Ben yine de şükrediyorum. İnşallah başka bir sıkıntı çıkmazKilona faza değil ama kilo vermek yine de etki ediyor canım. Bence kalırsın hiç sıkıntı yapma :)