- 2 Temmuz 2023
- 13.032
- 39.357
- 528
Kayak merkezinde evim var, ben gidemiyorum. Bu arada "gidilmis" dediginize gore size "kayak olarak soylenmis" belliki. Bunuda bir sorgulayin derim ben.Günü birlik gidilmiş 1 günde
Kayakta yalan buyuk ihtimalle...50 yaşında adam sürekli spor da yapmıyor(dur?), evdeyken de sürekli ekrana bakan biri, hantal(dır), gidip direkt bir taraflarını kırmış olabilir. sürekli yapsa zaten kolay kolay kırmaz bi tarafını -ego patlamasıyla abartmadıkça kırmaz yani.
ne biliyim hani ha bire isviçre alplerine giden bir Saadettin Saran tiplojisi gelmedi aklıma daha çok sorumsuz, ergen gibi takılan bir tip işte...
adam kadına sen çalış diyor
zaten hiç hevesli de olmamış çalışmaya, tabi olmaz, çalışsa kim gidecek böyle sağa sola kafasına estiği gibi...
Yıllarca anlattığınız şekilde ucu ucuna geçinerek yaşamışsanız mantıken ayrılırken size verebileceği pek fazla bir şey yoktur zaten.Olsa bile hiçbir şey vermemek gibi bir lüksü yok.Bunun için kanuni düzenlemeler de var.Siz de yeri geldi dışarıda çalıştınız,yeri geldi o dışarıda çalışırken evini çekip çevirdiniz.Temizlik,yemek,çamaşır,bulaşık da çalışmaktır.Bunlar için birini tutsun,gündeliği ne kadar ediyor bakalım?Ben olsam hayat yükünü yanımda hiçbir şey yapmayan biri varken tek başıma sırtlayacağıma,o kişi yokken tek başıma sırtlarım.51_53 yaşlarındaydız. Eşim her girdiği işte 1 yıl çalıştı hep bir sebep buldu çıktı .arada bu çıkışlarda kendi iş yerini açtı.bu işler 4_5 sene gitti ama hiç bir zaman yeterli olmadı. Ben bazen onunla calistim bazen cocuklarimiza bakmak için evde kaldim. Gençtik ve bir şekilde bu şekilde gecirdik.En son biz hep ucu ucuna gecindik. En son işinden belimi sakatliyacagim diye kapattı. Bu yıllarda benim zorumla sigortalarını tamamlamaya calistim.Ve ben de bu sırada part time calisiyordum. Sonra iş yeri kapanınca bende işsiz kaldım . İkimizde ıssız kaldım . Biriki yere bakti iş bulamadi bu sırada eytden emekli oldu. Ama cocuklarimiz 15 ve 19 yasinda. Borsayla ilgileniyordu. İsyerini sakatlanirim diye kapatti. Herşeyi sattı borsaya yatirdi. Ona borsanın iş olmadığını söyledim ama kafaya koydu. Ve 3_4 ay sonra kaburgalarini kayak yaparken kırdı.( Her kez Kayakta takılmış. Kayak merkezinin olduğu yerde akrabası var . Bir iki kere tatilde orada oldugumuzdan kayak la ilgisi ordan ) Ve ben ondan 4_5 ay sonra kanser teşhisiyle ameliyat oldum . Şimdi 6 aydır biraz toparladım .ama 3 aya bir kontrollerim var kendi iyi durumda . Evde bilgisayarın başında hiç kalkmadan gününü geçiriyor. Ve biz emekli maaşıyla zorlanıyoruz. Kızımızı zorla aynı şehirde üniversite yazdırdı. İse gir çalış diyorum .beni kimse almıyor .sen git çalış diyor. Benden bukadar ben çalıştım emekli oldum diyor.ben zaten iyi olsam çalışacağım .yeni toparladım .muhasebe kursuna başladım .ama onun evde oturması beni rahatsız ediyor. Ben babamdan hiç böyle gormedim. Ben anlayamıyorum.bosansam bana hiç birşey vermeden yollar eminim. Ne yapmaliyim
Abartan benim cunku hanimefendinin anlattigi hayat tarziyla uyumlu bir aktivite degil ne maddi olarak ne de kulturel olarak uyumlu değil. Kaldiki -mis'li gecmis zaman olarak anlattigi icinde esinin bunu yaptigida supheli.Yahu kayak meselesini ne kadar abartmışsınız
Ülkede her aktivite lüks oldu orası ayrı. Deniz/otel tatili de pahalı ama isteyen ona bütçe ayırır isteyen kayağa. Vizyon meselesi.
Büyük üniversitelerin kışın kayak turları oluyor. Çalışanı geçtim öğrenciler bile sık sık kayıyor.
Deniz tatili ve kayak bir değil. Birine bir bikini ile gidersin diğerinin ekipmanı kiralarken bile dünya para. Daha bunun kıyafeti bilmemnesi var. Şehirde giydiğin giysiyle dağa çıkamazsın.Yahu kayak meselesini ne kadar abartmışsınız
Ülkede her aktivite lüks oldu orası ayrı. Deniz/otel tatili de pahalı ama isteyen ona bütçe ayırır isteyen kayağa. Vizyon meselesi.
Büyük üniversitelerin kışın kayak turları oluyor. Çalışanı geçtim öğrenciler bile sık sık kayıyor.
Çocuğunu "ben emekliyim ..senin başka şehirde üniversite okumanı sağlayamam " diyen adamın deniz/otel tatili yapması da lüks ..ki farkettiyseniz bu tatile beyefendi yalnız gitmiş olmalı ki konu sabi "kayakta kaburgasını kırmış " şeklinde anlatıyor ..yani kayağa eşini götüremiyor ama maşallah kendisi her aktivitenin içindeYahu kayak meselesini ne kadar abartmışsınız
Orası zaten doğruÇocuğunu "ben emekliyim ..senin başka şehirde üniversite okumanı sağlayamam " diyen adamın deniz/otel tatili yapması da lüks ..ki farkettiyseniz bu tatile beyefendi yalnız gitmiş olmalı ki konu sabi "kayakta kaburgasını kırmış " şeklinde anlatıyor ..yani kayağa eşini götüremiyor ama maşallah kendisi her aktivitenin içinde
Evde 2 çocuk eşi rahatsız olan bir erkek düşünmesi lazım. Sen niye yoruyosun kendini evin erkeği sen değilsin. Sen üzerine düşeni fazlasıyla yapmışsın yapıyosun da.. allah olmayana merhamet vicdan versin.51_53 yaşlarındaydız. Eşim her girdiği işte 1 yıl çalıştı hep bir sebep buldu çıktı .arada bu çıkışlarda kendi iş yerini açtı.bu işler 4_5 sene gitti ama hiç bir zaman yeterli olmadı. Ben bazen onunla calistim bazen cocuklarimiza bakmak için evde kaldim. Gençtik ve bir şekilde bu şekilde gecirdik.En son biz hep ucu ucuna gecindik. En son işinden belimi sakatliyacagim diye kapattı. Bu yıllarda benim zorumla sigortalarını tamamlamaya calistim.Ve ben de bu sırada part time calisiyordum. Sonra iş yeri kapanınca bende işsiz kaldım . İkimizde ıssız kaldım . Biriki yere bakti iş bulamadi bu sırada eytden emekli oldu. Ama cocuklarimiz 15 ve 19 yasinda. Borsayla ilgileniyordu. İsyerini sakatlanirim diye kapatti. Herşeyi sattı borsaya yatirdi. Ona borsanın iş olmadığını söyledim ama kafaya koydu. Ve 3_4 ay sonra kaburgalarini kayak yaparken kırdı.( Her kez Kayakta takılmış. Kayak merkezinin olduğu yerde akrabası var . Bir iki kere tatilde orada oldugumuzdan kayak la ilgisi ordan ) Ve ben ondan 4_5 ay sonra kanser teşhisiyle ameliyat oldum . Şimdi 6 aydır biraz toparladım .ama 3 aya bir kontrollerim var kendi iyi durumda . Evde bilgisayarın başında hiç kalkmadan gününü geçiriyor. Ve biz emekli maaşıyla zorlanıyoruz. Kızımızı zorla aynı şehirde üniversite yazdırdı. İse gir çalış diyorum .beni kimse almıyor .sen git çalış diyor. Benden bukadar ben çalıştım emekli oldum diyor.ben zaten iyi olsam çalışacağım .yeni toparladım .muhasebe kursuna başladım .ama onun evde oturması beni rahatsız ediyor. Ben babamdan hiç böyle gormedim. Ben anlayamıyorum.bosansam bana hiç birşey vermeden yollar eminim. Ne yapmaliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?