51_53 yaşlarındaydız. Eşim her girdiği işte 1 yıl çalıştı hep bir sebep buldu çıktı .arada bu çıkışlarda kendi iş yerini açtı.bu işler 4_5 sene gitti ama hiç bir zaman yeterli olmadı. Ben bazen onunla calistim bazen cocuklarimiza bakmak için evde kaldim. Gençtik ve bir şekilde bu şekilde gecirdik.En son biz hep ucu ucuna gecindik. En son işinden belimi sakatliyacagim diye kapattı. Bu yıllarda benim zorumla sigortalarını tamamlamaya calistim.Ve ben de bu sırada part time calisiyordum. Sonra iş yeri kapanınca bende işsiz kaldım . İkimizde ıssız kaldım . Biriki yere bakti iş bulamadi bu sırada eytden emekli oldu. Ama cocuklarimiz 15 ve 19 yasinda. Borsayla ilgileniyordu. İsyerini sakatlanirim diye kapatti. Herşeyi sattı borsaya yatirdi. Ona borsanın iş olmadığını söyledim ama kafaya koydu. Ve 3_4 ay sonra kaburgalarini kayak yaparken kırdı.( Her kez Kayakta takılmış. Kayak merkezinin olduğu yerde akrabası var . Bir iki kere tatilde orada oldugumuzdan kayak la ilgisi ordan ) Ve ben ondan 4_5 ay sonra kanser teşhisiyle ameliyat oldum . Şimdi 6 aydır biraz toparladım .ama 3 aya bir kontrollerim var kendi iyi durumda . Evde bilgisayarın başında hiç kalkmadan gününü geçiriyor. Ve biz emekli maaşıyla zorlanıyoruz. Kızımızı zorla aynı şehirde üniversite yazdırdı. İse gir çalış diyorum .beni kimse almıyor .sen git çalış diyor. Benden bukadar ben çalıştım emekli oldum diyor.ben zaten iyi olsam çalışacağım .yeni toparladım .muhasebe kursuna başladım .ama onun evde oturması beni rahatsız ediyor. Ben babamdan hiç böyle gormedim. Ben anlayamıyorum.bosansam bana hiç birşey vermeden yollar eminim. Ne yapmaliyim
Son düzenleme: