• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocam susmuyor..

Karı dırdırı bir nebze çekiliyor da koca dırdırı Allah korusun bazen benim kinin dr açılır Allah der kaçarım odadan kırk yılda birdir ama yer bitirir o dırdır ı beni

Abla ben şimdi eşim öyle yapınca ailesinin yaptıklarını söylüyorum iyice ortalık kızışıyor sonra ben bir cinnet geçiriyorum kapı çerçeve bardak felan ne varsa sonra beni sagkinlestirmeye çalışıyor sonra bir kaç kere eve aldım sinirden iki gün dışarda yattı falan dene yöntemleri ise yarıyor en azından :)

Allah kimseye kavga gürültü vermesin hepimiz musmustlu yaşayalım :))
Amin insallah canim

Çalışmanında ev geçindirmeninde ne kadar zor bişey olduğunu biliyorum. Burda öğretmenlik taslamayın. Şayet konuda belirtilmiş AİLEM HEM MADDİ HEM MANEVİ DESTEK YAPIYOR SÜREKLİ DİYE. Yıl olmuş 2017. Bi erkekte aşağılanma kompleksinin oluşmasının en büyük nedeni bu. Ama bunun için karşı tarafı suçlama değilde ben yetemiyorum düşüncesi oluşmalı. Çünkü kızın ailesinin hiç bir suçu yok. Anne baba oldukları için destek olmak istiyorlar. ANLATMAK İSTEDİĞİM TAMDA BU SAYIN ÖĞRETMEN HANIM :deli:
Adam olsaydida karisina çocuğuna yetseydi ne demek peki... Öğretmenlik taslamiyo kimse sana burda.. karısınımi dovmus ahlaksızlık mi yapmış da adam değil diyorsun... Maddi kazancı az ne yapsın... pis islere mi bulassın.. Böyle yapınca adam olacak o zaman dimi nasıl olsa karısına çocuğuna yetiyor maddi anlamda... o parayi nasıl getirdiği önemli değil. . Getirsin de... Hem yetemediginden değil konu sahibinin annesi babasının gönlünden geldiği için aliyormus torunlarina birşeyler

Selam arkadaslar benim o iyilik melegi kocama nolduysa susmuyor..anneme bahane..babama bahane..abilerime bahane..mesela bi sohbet aninda babam abimle ilgili iyi birsey soyluyor..esim onu gozune kestiriyor..sonra basliyor soylenme bak abini ovup duruyorlar bi damadimiz iyi demediler ailen kalbinde hainlik tasiyor benim yaptigim hic bi iyilik soylenmez anca ogullarini dusunuyorlar diyor..bircok kez kavga ettim senden nefret etmeye basladim bosanalim dedim onuda istemiyor annem iyi birsey soyluyor..ama esim hayir imali soyledi diyor cocugumu seviyorlar kiskaniyor(onun ailesi cocugumuza cok bagli degil 1 ay konusmasalar arayip nasil diye sormazlar)benim ailem maddi manevi her turlu destegi bize ve cocugumuza gosteryor ama esim surekli onlarin hicbirseyini istemiyorum senin icin hic bir sey yapmiyorlar diyor..o kadar iyiliklerine ragmen..
Simdi size sorularim sunlar lutfen bana bir akil verin yoksa kafayi yicem
Esime basil bir tepki vermeliyimde ailem hakkinda kotu konusmamali? (bende onun ailesinin yaptiklarini soyleyerek onu iyice bir eziyorum tutamiyorum kendimi)
Sizce eşim kendi ailesi bize maddi manevi hicbir destek vermedigi icin ailemin yapip benim gururlanmamami kiziyor?
Yoksa kendi ailesine olan sinirini bendenmi cikariyor?

Lutfen bana bir cikis yolu gosterin kizlar kimse beni anlamiyor :KK43:((
Benim esim de boyle abuk subuk bir insan oldu cikti ayni sizinki gibi bebegi ailemden kiskaniyor annem birsey dese kiziyor kendi capinda.ben careyi gorusturmemekte buldum suan kafam rahat tavsiye ederim canim.

Benim esim de boyle abuk subuk bir insan oldu cikti ayni sizinki gibi bebegi ailemden kiskaniyor annem birsey dese kiziyor kendi capinda.ben careyi gorusturmemekte buldum suan kafam rahat tavsiye ederim canim.
Yani benim esim tek degilmis desene onun aileside esimin ailesi gibi umursamazmi

Bu dedeler nineler de iyilik yapsa bir dert yapmasa bir dert. Ne güzel adamın çocuğuyla ilgileniyorlar; sadece maddi de değil. Manevi olarak da torunlarına sahip çıkıyorlar ama adam dır dır yapıyor. İyilikle falan yaklaşmayın. Bu yaşa gelmiş doğruyu yanlışı ayırt etsin. İyiliğe iyilikle karşılık vermk yerine nankörlük yapıyorsa kendi terbiyesizliği. İnsan çocuğuna yapılan iyiliği kıskanır mı yahu! Bakış açısına bak.

Kendi anası babası ilgilenmiyormuş da kompleks yapıyormuş. Yapmasın. Yapacaksa da ötede yapsın. Kendi ana babasından önce çocuğunun iyiliğini düşünsün. Vicdanı böyle sağırsa sonradan çip olarak insanlık yüklenmez o kalbe. Ne ikiyüzlü aile kültürümüz var Türkler olarak.
+1

Ustune gitmeyin..ne derse desin..yok canim yanlis anlamissindir seni cok seviyorlar bosver ..vs deyin..ustunde durmamasini saglayin konuyu degistirin...
hemen aileleri karsilastirmaya girmeyin siz de...inatlasmayin...bir sure boyle deneyin bakalim

Yani benim esim tek degilmis desene onun aileside esimin ailesi gibi umursamazmi
Lafta her anlamda yardım etmeye hazirlar.ama bir kurus vermezler ben de annemin evinde oturuyorum ailem destek bize de ama nankor kiymet bilmiyor ne o ne ailesi.ailem gelse surati Bes karis oluyor.annemgile dedim o yokken gelin artik diye cunku ailemde ondan rahatsiz olmaya basladi ama bebekten once melek gibiydi benimki.takma kafana canim.

Burda konu tam tersi olması gerekmiyormuydu
Yani başlığın orjinali karım susmuyor! Olmalıydı:KK53:

Ustune gitmeyin..ne derse desin..yok canim yanlis anlamissindir seni cok seviyorlar bosver ..vs deyin..ustunde durmamasini saglayin konuyu degistirin...
hemen aileleri karsilastirmaya girmeyin siz de...inatlasmayin...bir sure boyle deneyin bakalim
Burda konu tam tersi olması gerekmiyormuydu
Yani başlığın orjinali karım susmuyor! Olmalıydı:KK53:
kiymet bilirsen degersiz oluyorsun demekki umursamasalar..ailende ne vurdumduymaz dicek...torunlari oldu hic birsey yapmadilar dicek yaranamiyosunnn:işsiz:

Selam arkadaslar benim o iyilik melegi kocama nolduysa susmuyor..anneme bahane..babama bahane..abilerime bahane..mesela bi sohbet aninda babam abimle ilgili iyi birsey soyluyor..esim onu gozune kestiriyor..sonra basliyor soylenme bak abini ovup duruyorlar bi damadimiz iyi demediler ailen kalbinde hainlik tasiyor benim yaptigim hic bi iyilik soylenmez anca ogullarini dusunuyorlar diyor..bircok kez kavga ettim senden nefret etmeye basladim bosanalim dedim onuda istemiyor annem iyi birsey soyluyor..ama esim hayir imali soyledi diyor cocugumu seviyorlar kiskaniyor(onun ailesi cocugumuza cok bagli degil 1 ay konusmasalar arayip nasil diye sormazlar)benim ailem maddi manevi her turlu destegi bize ve cocugumuza gosteryor ama esim surekli onlarin hicbirseyini istemiyorum senin icin hic bir sey yapmiyorlar diyor..o kadar iyiliklerine ragmen..
Simdi size sorularim sunlar lutfen bana bir akil verin yoksa kafayi yicem
Esime basil bir tepki vermeliyimde ailem hakkinda kotu konusmamali? (bende onun ailesinin yaptiklarini soyleyerek onu iyice bir eziyorum tutamiyorum kendimi)
Sizce eşim kendi ailesi bize maddi manevi hicbir destek vermedigi icin ailemin yapip benim gururlanmamami kiziyor?
Yoksa kendi ailesine olan sinirini bendenmi cikariyor?

Lutfen bana bir cikis yolu gosterin kizlar kimse beni anlamiyor :KK43:((
Eğer ailenin yaptıklarını gözüne sokmuyorsan ve hala konuşuyorsa,Bİ SUS de...

şımarık :işsiz: dinlemeye vakit ayırmak bile yanlış konuşmaya başlayınca ortamdan ayrılmak en iyi cevap

Sizin aileniz daha düşkün ve sevimli çabalar içinde bu da eşinize kendi ailesini hatırlatıp eksik olduğunu hissediyor bence ..
Erkeklik şeysi yaparlar ya bide ? Belki bu da öyle bastırmaya çalışıyordur.

"Abini övüyor onun kalbi hainlikle dolu" gibi bir şey dediğinde siz de; "evet doğru diyorsun" diye cevap vermenizi bekliyor herhalde . :işsiz:

Öyle konuşmaya başladığında;
" dudakların hareketsizken çok güzel görünüyorsun " de bence ..
Belki sessiz kalır :oops::KK54:

Bu ne ya alsın eline çekirdek otursun kadın gibi dedikodu yapsın ..hiç haz etmem böyle tiplerden Allah yardımcınız olsun..

Siz çocuğunuzu alıp ailenize gidin ve Eşinizi kesinlikle ailenizle gorusturmeyin. Ne büyük ayıp ... elbetteki kendi oğlu daha değerlidir . kV kp sizi çocuklarından üstün tutuyormuymus??

Back
X