Öyle Düşünme..
Bence Takmamaya Bak Daha Mutlu Olursun..
Allah Beterinden Saklasın..
Öyle yapmaya çalışıyorum..Uyuştu yüreğim artık...:26:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle Düşünme..
Bence Takmamaya Bak Daha Mutlu Olursun..
Allah Beterinden Saklasın..
NE ALICAM.. ZIKKIM İÇSİN
kapıyı çarptım çıktım. arkamdan bağırdı. sonra ben gelince kendi gitti aldı eşek gibi
hödük derken bu neye bağladığınıza bağlı.bu bir gerçek erkekler ne kadar iyide olsa asla kadınlar kadar duygusal olamaz.onlar kadar ince düşünemez,bazen üzüldüğünüzü bile anlayamazlar.konu sahibi arkadaşta hödük dediyse bu umursamaz olduklarını,bazen düşüncesizce hareket ettiklerinden kaynaklanır.sen bana diyemessinki benim eşim dört dörtlüktür.ona bakarsan biz bunları söyledik diye kocalarımız berbat değildir elbettki.iyi yönleride var onlarıda asla inkar edemem.geceleri yatağından kalkıp suyumu,hapımı,meyvemi getirir.her pazar kahvaltımı hazırlar,nereye gitmek istesem ne yapmak istesem yapar,temizlikte ütüde,aklınıza gelebilecek her konuda yardımcıdır.yemek yapmassam kendi yapar.kendi parasızdır ama asla benim karım parasız kalmıycak der beni hiç parasız bırakmaz,benim ailemi kendi ailesinden sülalemi sülalesinden üstün tutar.daha bunun gibi bir çok özelliğide vardır.eşim gibisi yoktur çevremde herkes imrenir ona.ama hödükçe bulduğum davranışlarıda vardır.nitekim bunu gibisi hödüklük diye algılar,kimisi odun der,kimisi düşüncesiz der.... liste uzar gider.kaldıki söylediklerimin hala arkasındayım.kadınlar daha hassas narindir,erkekler kaba olabiliyolar.ama yinede sizinle münakaşa etmek istemiyorum o sizin düşüncenizdir.buda benim herkes birbirine saygı duysun!!!
kızlarr amann alahh aşkınıza yani abartmayın hemen kız bi genellemee yaptı
sanki hödük dedi de hödük oldu kocalarınız
benimkide deildir ama abartıya gerek yok yani
insanların olayları büyütmesine sinir oluyorum yawwww
koskoca konunun içinde burayı çekip aldınız hemen bravo yaniii
Kadın ver erkeğin ayrı olduğu gibi kadınların hepside aynı değildir maalesef, siz eşinize böyle bir şey denilmesinden rahatsız olmayabilirsiniz fakat kimiside fazlasıyla rahatsız olur. Ayrıca ben hiç bir mesajımda kocam dört dörtlüktür gibi bir şey yazdığımı sanmıyorum, isterseniz önceki mesajlara bir bakın kim anlatmış kocasının üstün meziyetlerini. İllaki eşiminde hoş olmayan yönleri vardır, ama bu ona hödük dememi gerektirmez. Aynı şekilde eşim benim için bu yada buna benzer bir kelime kullansa üzüntüden kahrolurum. Ayrıca büyüten yazık ki biz değil siz oldunuz. Ben size genelleme yapmayın diyerek gayet tatlı dille bir mesaj yazdım, maşallah gardınızı almış kelimelerini hazırlamış bekliyormuşsunuz gibi geldi bana. Kusura bakmayın yazdıklarınızı görmezden gelemezdim :)teşekür ederim canım beni anladığın için.aslında burdaki ana fikir kadınlarımız her daim daha üstün meziyetlerle donatılmıştır.erkekler bunu anlayamaz biz gibi olamaz demektir.fakat bazılarının kocaları çok kıymetli,çünkü dört dörtlüktür ki kusursuzdur.rabbim bildiğim kadarıyla herkese bi kusur vermiştir.kaldıki bende anlamıyorum bunda ne var bukadar büyütülecek.bana biri dese güler geçerim evet bazen beni kırıp üzüyor hödüklüğü tutuyor derim.bu kocamı kötü yapmazki.işte arkadaşlar bunu inkar ediyor.neyse herkesin aklına,düşüncesine saygı duymak gerekirmiş.
bu arada konu sahibi arkadaşında daha fazla konusunu dağıtmayalım.
bi arkadaşta demiş ima etmeyin direk söyleyin.evet katılıyorum çünkü erkekler dolaylı anlatımdan,imadan pek anlamıyor ince düşünce olmadığı için.bu hatayı bende çok yaptım resmen yapma dediğimi yapıyordu sen yap dedin diyordu.imayı anlamıyor.bunun içinde boşu boşuna üzülüyordum.iştee buda kadın ve erkeklerin farklı yaratılışlarının bir örneği.en basitinden kaynana eşimin yanında laf sokar eşim bunu anlamaz güler geçer.ben ona imayı anlatıncada şaşar kalır bu omu demek diyeDDD şimdi ben bu insandan nasıl bekliyimki beni anlamasını.sizde beklemeyin yani açıkça söyleyin onlar öyle anlıyor.fesatlık,dedikodu,çekememezlik yokki onlar arasında.herşey açık ve net.
Kimsenin bir şey demesiyle hiç bir şey olmaz elbette ama konu ne olursa olsun "aman hepsi böyle" gibi laflara karşıyım.
Aynı şey mesela kayınvalideler, eltiler içinde geçerli. Biri derdini anlatıyor oradan bir başkası yorum yapıyor " aman boşver hepsi böyle"
Bu doğru mu, kendisinde olan bir şey herkeste olmak zorunda mıdır sorarım size?
Kadın ver erkeğin ayrı olduğu gibi kadınların hepside aynı değildir maalesef, siz eşinize böyle bir şey denilmesinden rahatsız olmayabilirsiniz fakat kimiside fazlasıyla rahatsız olur. Ayrıca ben hiç bir mesajımda kocam dört dörtlüktür gibi bir şey yazdığımı sanmıyorum, isterseniz önceki mesajlara bir bakın kim anlatmış kocasının üstün meziyetlerini. İllaki eşiminde hoş olmayan yönleri vardır, ama bu ona hödük dememi gerektirmez. Aynı şekilde eşim benim için bu yada buna benzer bir kelime kullansa üzüntüden kahrolurum. Ayrıca büyüten yazık ki biz değil siz oldunuz. Ben size genelleme yapmayın diyerek gayet tatlı dille bir mesaj yazdım, maşallah gardınızı almış kelimelerini hazırlamış bekliyormuşsunuz gibi geldi bana. Kusura bakmayın yazdıklarınızı görmezden gelemezdim :)
4/4 lük kadın vardır 4/2 lik erkek yokturfeminist olcam bu sitede :)))
Vallla konu sahibiyle benzer sorunlari bende yasadim... tek fark hamile degildim. Gece 12 de is yerinden gece vardiyesinden cikardim isten almaya gelmezdi bende ertesi gunu ise gidicem diye... oysaki ev 5 dk yurume mesafesinde ama gectigim yol agaclik ve cok karanlik tenha issiz.Beyefendi gelmezdi almaya... Is arkadaslarina soyle derdi bazen arkadaslarim gorurdu hem kocama saydirirlardi artik hoduk ne ki boyle adama soylenenin yaninda... yada ben herseyi goze alip korkarak yururdum. Ustelik o zmaanlar bir tecavuzcudu etrafta kol gezmekteydi... 6 kadina tecavuz edilmisti ve polis her tarafa el ilanlari dagitip herkesi uyarir durumdaydi... Beyefendi hic rahatsiz olmadi... Ayni sekilde tepesi attimi ise goturmezdi veya beni gec biraktirirdi bilerek. Hep aglayarak gittim geldim isten...Bir seye ihtiyacim olurdu goturmezdi sigaram biterdi yalvarirdim almazdi. Evet nolursa olsun nerde olursa olsun bir bayan o saatlerde gece karanlikta karisini birakmamali... Birakanda ve umursamayan esini zor durumda birakan hodukten daha beterini bile hakediyor. hersey karsilikli saygida oyle. Eger esim bana saygi duymuyor benimde borcunu odedigim ama ehliyetim olmadigindan kullanamadigim yeni sifir araba ile her istedigi yere gidiyor fink atiyor ama benim ihtiyacim oldugunda mirin kirin ediyor veya yapmiyorsa .... hoduk ne ki insan nefret ediyor icinden Allah bildigi gibi yapsin seni beter ol deyip kufur bile ediyor... Ki ben o seviyede bi insan asla degildim demekki insani cileden cikariyorlar.Adami uykusunda bogasim geliyordu o sinirle valla... Insan cok aliniyor cok birikiyor boyle seyler...
eşimle dün akşam biraz tartıştık. konuşmuyoruz ayrı odalarda oturuyoruz. bu arada hamileyim dün biraz karnım ağrıdı. marketten bişeye ihtiyacım oldu. onun almayacağını biliyordum. üzerimi giyindim. yanına gidip ben markete gidiyorum bundan alıcam dedim. ki ondan sen otur gece vakti nereye ben giderim demesini beklerken bana da sigara al dedi. nasıl sinilendim anlatamam. ağlaya ağlaya gittim markete.
eşimle dün akşam biraz tartıştık. konuşmuyoruz ayrı odalarda oturuyoruz. bu arada hamileyim dün biraz karnım ağrıdı. marketten bişeye ihtiyacım oldu. onun almayacağını biliyordum. üzerimi giyindim. yanına gidip ben markete gidiyorum bundan alıcam dedim. ki ondan sen otur gece vakti nereye ben giderim demesini beklerken bana da sigara al dedi. nasıl sinilendim anlatamam. ağlaya ağlaya gittim markete.
Vallla konu sahibiyle benzer sorunlari bende yasadim... tek fark hamile degildim. Gece 12 de is yerinden gece vardiyesinden cikardim isten almaya gelmezdi bende ertesi gunu ise gidicem diye... oysaki ev 5 dk yurume mesafesinde ama gectigim yol agaclik ve cok karanlik tenha issiz.Beyefendi gelmezdi almaya... Is arkadaslarina soyle derdi bazen arkadaslarim gorurdu hem kocama saydirirlardi artik hoduk ne ki boyle adama soylenenin yaninda... yada ben herseyi goze alip korkarak yururdum. Ustelik o zmaanlar bir tecavuzcudu etrafta kol gezmekteydi... 6 kadina tecavuz edilmisti ve polis her tarafa el ilanlari dagitip herkesi uyarir durumdaydi... Beyefendi hic rahatsiz olmadi... Ayni sekilde tepesi attimi ise goturmezdi veya beni gec biraktirirdi bilerek. Hep aglayarak gittim geldim isten...Bir seye ihtiyacim olurdu goturmezdi sigaram biterdi yalvarirdim almazdi. Evet nolursa olsun nerde olursa olsun bir bayan o saatlerde gece karanlikta karisini birakmamali... Birakanda ve umursamayan esini zor durumda birakan hodukten daha beterini bile hakediyor. hersey karsilikli saygida oyle. Eger esim bana saygi duymuyor benimde borcunu odedigim ama ehliyetim olmadigindan kullanamadigim yeni sifir araba ile her istedigi yere gidiyor fink atiyor ama benim ihtiyacim oldugunda mirin kirin ediyor veya yapmiyorsa .... hoduk ne ki insan nefret ediyor icinden Allah bildigi gibi yapsin seni beter ol deyip kufur bile ediyor... Ki ben o seviyede bi insan asla degildim demekki insani cileden cikariyorlar.Adami uykusunda bogasim geliyordu o sinirle valla... Insan cok aliniyor cok birikiyor boyle seyler...
ay inanmıyorum yazdıklarınız beni şok etti sizinki hödüklüğü aşmışş kusura bakma ama çok sinir oldum ben senin yerinde olsaydım bir gece değil başka bir arkadaşıma giderdim telimide açmazdım bakardım ne yapacak ona görede boşardım
tabi davulun sesi uzakta hoşgelir boşan demesi kolay ama neden katlanıyorsunuz çocuğunuzda yoksa boşa niye ömrünü öyle bir hödüğe harcıyorsun