• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocam tam bir hödük...

ilk durum o kadar vahim değil, Belli ki eşin muhitinize güveniyodur, pek tehlikeli ıssız Bi yer değildir, gitmene Bişey dememiştir.. ama ikincisi çok kötü.. ağır Bişey var, git al diyosun kırk dereden su getiriyo, alamıcaksan Ben alırım diyosun, Bakarız diyo.. yuh diyorum Buna.. cidden adam ne gamsızmış..

hödük derken bu neye bağladığınıza bağlı.bu bir gerçek erkekler ne kadar iyide olsa asla kadınlar kadar duygusal olamaz.onlar kadar ince düşünemez,bazen üzüldüğünüzü bile anlayamazlar.konu sahibi arkadaşta hödük dediyse bu umursamaz olduklarını,bazen düşüncesizce hareket ettiklerinden kaynaklanır.sen bana diyemessinki benim eşim dört dörtlüktür.ona bakarsan biz bunları söyledik diye kocalarımız berbat değildir elbettki.iyi yönleride var onlarıda asla inkar edemem.geceleri yatağından kalkıp suyumu,hapımı,meyvemi getirir.her pazar kahvaltımı hazırlar,nereye gitmek istesem ne yapmak istesem yapar,temizlikte ütüde,aklınıza gelebilecek her konuda yardımcıdır.yemek yapmassam kendi yapar.kendi parasızdır ama asla benim karım parasız kalmıycak der beni hiç parasız bırakmaz,benim ailemi kendi ailesinden sülalemi sülalesinden üstün tutar.daha bunun gibi bir çok özelliğide vardır.eşim gibisi yoktur çevremde herkes imrenir ona.ama hödükçe bulduğum davranışlarıda vardır.nitekim bunu gibisi hödüklük diye algılar,kimisi odun der,kimisi düşüncesiz der.... liste uzar gider.kaldıki söylediklerimin hala arkasındayım.kadınlar daha hassas narindir,erkekler kaba olabiliyolar.ama yinede sizinle münakaşa etmek istemiyorum o sizin düşüncenizdir.buda benim herkes birbirine saygı duysun!!!

Münakaşa etmek istemediğinizi yazmışsınız ama öncesinde döktürmüşsünüz maşallah.
Burada eşlerimizin iyi yönlerini anlatmaya kalkarsak ohooooo....
Ben hoş karşılamıyorum her ne olursa olsun eşim çok değerlidir tabii ki bu benim nazarımda ve onun hakkında hakkında asla bu gibi sıfatlarla bahsetmem, başkalarınında bu tür yakıştırmalarda bulunmasına müsaade etmem.
Siz nasıl değerlendirirseniz değerlendirin herkes kendini ve kendinde olanı bilir.
Ben ne olursa olsun eşler arasında hep bir saygı haddi olması gerektiğini düşünüyorum,
bilirim ki eşimde asla benim hakkında bu tip sıfatlar kullanmaz başkalarına da bu konuda taviz vermez.
Mutlaka ki erkekler ve kadınlar aynı ruh haline aynı duygulara, hissiyata sahip değildirler.
Bunda şaşılacak yada ispatlanacak bir durum yok, yeni bir keşif değil bu bahsettiğiniz.
Rabbim kadını ve erkeği farklı yaratmış ve bunda da vardır bir bildiği öyle değil mi?
Keza size yada yorumunuza saygısızlık ettiğimi sanmıyorum ama siz tanımadığınız kişilere bazı yakıştırmalarda bulunurken maalesef saygısızlık etmiş oluyorsunuz bana göre.

kızlarr amann alahh aşkınıza yani abartmayın hemen kız bi genellemee yaptı
sanki hödük dedi de hödük oldu kocalarınız
benimkide deildir ama abartıya gerek yok yani
insanların olayları büyütmesine sinir oluyorum yawwww

koskoca konunun içinde burayı çekip aldınız hemen bravo yaniii

Kimsenin bir şey demesiyle hiç bir şey olmaz elbette ama konu ne olursa olsun "aman hepsi böyle" gibi laflara karşıyım.
Aynı şey mesela kayınvalideler, eltiler içinde geçerli. Biri derdini anlatıyor oradan bir başkası yorum yapıyor " aman boşver hepsi böyle"
Bu doğru mu, kendisinde olan bir şey herkeste olmak zorunda mıdır sorarım size?

teşekür ederim canım beni anladığın için.aslında burdaki ana fikir kadınlarımız her daim daha üstün meziyetlerle donatılmıştır.erkekler bunu anlayamaz biz gibi olamaz demektir.fakat bazılarının kocaları çok kıymetli,çünkü dört dörtlüktür ki kusursuzdur.rabbim bildiğim kadarıyla herkese bi kusur vermiştir.kaldıki bende anlamıyorum bunda ne var bukadar büyütülecek.bana biri dese güler geçerim evet bazen beni kırıp üzüyor hödüklüğü tutuyor derim.bu kocamı kötü yapmazki.işte arkadaşlar bunu inkar ediyor.neyse herkesin aklına,düşüncesine saygı duymak gerekirmiş.

bu arada konu sahibi arkadaşında daha fazla konusunu dağıtmayalım.

bi arkadaşta demiş ima etmeyin direk söyleyin.evet katılıyorum çünkü erkekler dolaylı anlatımdan,imadan pek anlamıyor ince düşünce olmadığı için.bu hatayı bende çok yaptım resmen yapma dediğimi yapıyordu sen yap dedin diyordu.imayı anlamıyor.bunun içinde boşu boşuna üzülüyordum.iştee buda kadın ve erkeklerin farklı yaratılışlarının bir örneği.en basitinden kaynana eşimin yanında laf sokar eşim bunu anlamaz güler geçer.ben ona imayı anlatıncada şaşar kalır bu omu demek diye:DDDD şimdi ben bu insandan nasıl bekliyimki beni anlamasını.sizde beklemeyin yani açıkça söyleyin onlar öyle anlıyor.fesatlık,dedikodu,çekememezlik yokki onlar arasında.herşey açık ve net.
Kadın ver erkeğin ayrı olduğu gibi kadınların hepside aynı değildir maalesef, siz eşinize böyle bir şey denilmesinden rahatsız olmayabilirsiniz fakat kimiside fazlasıyla rahatsız olur. Ayrıca ben hiç bir mesajımda kocam dört dörtlüktür gibi bir şey yazdığımı sanmıyorum, isterseniz önceki mesajlara bir bakın kim anlatmış kocasının üstün meziyetlerini. İllaki eşiminde hoş olmayan yönleri vardır, ama bu ona hödük dememi gerektirmez. Aynı şekilde eşim benim için bu yada buna benzer bir kelime kullansa üzüntüden kahrolurum. Ayrıca büyüten yazık ki biz değil siz oldunuz. Ben size genelleme yapmayın diyerek gayet tatlı dille bir mesaj yazdım, maşallah gardınızı almış kelimelerini hazırlamış bekliyormuşsunuz gibi geldi bana. Kusura bakmayın yazdıklarınızı görmezden gelemezdim :)

Son düzenleme:
Kimsenin bir şey demesiyle hiç bir şey olmaz elbette ama konu ne olursa olsun "aman hepsi böyle" gibi laflara karşıyım.
Aynı şey mesela kayınvalideler, eltiler içinde geçerli. Biri derdini anlatıyor oradan bir başkası yorum yapıyor " aman boşver hepsi böyle"
Bu doğru mu, kendisinde olan bir şey herkeste olmak zorunda mıdır sorarım size?

Kadın ver erkeğin ayrı olduğu gibi kadınların hepside aynı değildir maalesef, siz eşinize böyle bir şey denilmesinden rahatsız olmayabilirsiniz fakat kimiside fazlasıyla rahatsız olur. Ayrıca ben hiç bir mesajımda kocam dört dörtlüktür gibi bir şey yazdığımı sanmıyorum, isterseniz önceki mesajlara bir bakın kim anlatmış kocasının üstün meziyetlerini. İllaki eşiminde hoş olmayan yönleri vardır, ama bu ona hödük dememi gerektirmez. Aynı şekilde eşim benim için bu yada buna benzer bir kelime kullansa üzüntüden kahrolurum. Ayrıca büyüten yazık ki biz değil siz oldunuz. Ben size genelleme yapmayın diyerek gayet tatlı dille bir mesaj yazdım, maşallah gardınızı almış kelimelerini hazırlamış bekliyormuşsunuz gibi geldi bana. Kusura bakmayın yazdıklarınızı görmezden gelemezdim :)

çok doğru hanfendi siz en doğrusunu biliyorsunuzzz süpersiniz tek kelimeylee saygılı bir eş yolunda emin adımlarla ilerliyorsunuz.ama laflarıdaa tersinden anlamakta üstünüze yok sanırım bir yaranız varki gocunuyorsunuz bu konuda.biri bana çıksa deseki tüm kadınlar salaktırr.ben biye hemen beni ayrı tut diyeyimki.baştan niye kabulleniyim sadece bir yorum der geçerim.yada hani herkesin dilindedir yaa aldatmayan erkek yoktur diye.şimdi niye buna inanıp eşimi suçlayayım yada niye eşim yapmaz diye savunmaya geçeyim bilirimki beni ilgilendiren kendi eşimdir ona güvenim sonsuzdur gerisinin ne dediği anlamsızdır.hee yorumda deseydimki her erkek namussuzdur.ozaman istediğin kadar sert yorum yaz bu bir hakarettir üstelik en ağırından.ama siz hem doğru bildiğinizi söylüyorsunuz hemde laf atmadan duramıyorsunuz!ben hala aynıyım kimisi hata,kimisi kusur,kimisi hödük koysun o yere sen hödük deme hatalı de fakat sen bi kelimede tuttutrdun ordan ileri gidemiyorsun.hem eşinizin 4 4lük müş gibi kabul etmiyorsunuz hatası var diyorsunuz hemde konuşup duruyorsunuzz.ben ne yazdım iyice bi okusanız anlarsınız.erkeklerin bazı hataları kusurları var yaratılış gereği sen buna kusur hata dersin,kimisi kabalık der kimisi hödük der sen tek kelimeye takılmış genel mantığı anlamıyorsun.bi tutturmuşsun hödük muhabbeti almış gitmiş.madem atışmak istemedinizz güzelce bir msj yazın.deyinki yaa benim kocam başkadır bazen beni kızdırır ama kıyamam ben benimki hödük değildir de sonuna bir gülcük koy.böylece bende sizi tbrk ediyim ne mutlu size böyle düşünmüşsünüz diye ama sen yorumuna bakmadan gelmiş bana caz yapıyorsun.sanki sana bişey dedik.arkadaş içerlenmiş derdini anlatmış bende ne var her erkek hödük(senin anlıyacağın hatalı)yönleri var takma tek seninki değil demeye getiriyorum.herkesin kocası kusursuzda bir tek arkadaşınki sorunlu değil bunu anlamasına yardımcı oluyorum.nitekimde ben kocamı ne överim nede yererim bunlar onun birer huyu karakteri.iyi ve kötü yanları var hepimizin olduğu gibi.anlatmak istedimki size erkeklere hödük dediysek üstün özelliklerini,iyiliklerini hepten silip atmadık.sadece kötü yönlerini aldık konu gereği .hoş ben hala ne anlatıyorsam senin hödük kelimesiyle bir sorunun var.neyse arkadaş daha fazla cidden uzatmaya niyetim yok ben sıkıldım bu muhabbetten.sen kendi bildiğine ben kendi bildiğimee herkesin aklı var allaha şükürr keşke benimde sadece yazan arkadaşın başlığına hitaben hatalı,suçlu... kelimeleri kullanmak yerinee hödük dediğimi anlayabilseydin tüm bunlar hiç olmayacaktı.

bir kadın o saatte dışarı gönderilir mi hele hamile bir kadın? gerçekten de hödükmüş. senin yerinde olsaydım dışarda oyalanır telefonumu da kapatırdım. arasın dursun artık hödük bey...

tüm kocaların biraz odun tarafı vardır kızlar..:86::27:

9 yıllık evli bir bayan olrak çevremden duyduklarımlada..erkekler eşleri hamile kalınca bazen korkabiliyor..kendilerinden beklentinin fazla olabileceyinden..insanlık hali...

Vallla konu sahibiyle benzer sorunlari bende yasadim... tek fark hamile degildim. Gece 12 de is yerinden gece vardiyesinden cikardim isten almaya gelmezdi bende ertesi gunu ise gidicem diye... oysaki ev 5 dk yurume mesafesinde ama gectigim yol agaclik ve cok karanlik tenha issiz.Beyefendi gelmezdi almaya... Is arkadaslarina soyle derdi bazen arkadaslarim gorurdu hem kocama saydirirlardi artik hoduk ne ki boyle adama soylenenin yaninda... yada ben herseyi goze alip korkarak yururdum. Ustelik o zmaanlar bir tecavuzcudu etrafta kol gezmekteydi... 6 kadina tecavuz edilmisti ve polis her tarafa el ilanlari dagitip herkesi uyarir durumdaydi... Beyefendi hic rahatsiz olmadi... Ayni sekilde tepesi attimi ise goturmezdi veya beni gec biraktirirdi bilerek. Hep aglayarak gittim geldim isten...Bir seye ihtiyacim olurdu goturmezdi sigaram biterdi yalvarirdim almazdi. Evet nolursa olsun nerde olursa olsun bir bayan o saatlerde gece karanlikta karisini birakmamali... Birakanda ve umursamayan esini zor durumda birakan hodukten daha beterini bile hakediyor. hersey karsilikli saygida oyle. Eger esim bana saygi duymuyor benimde borcunu odedigim ama ehliyetim olmadigindan kullanamadigim yeni sifir araba ile her istedigi yere gidiyor fink atiyor ama benim ihtiyacim oldugunda mirin kirin ediyor veya yapmiyorsa .... hoduk ne ki insan nefret ediyor icinden Allah bildigi gibi yapsin seni beter ol deyip kufur bile ediyor... Ki ben o seviyede bi insan asla degildim demekki insani cileden cikariyorlar.Adami uykusunda bogasim geliyordu o sinirle valla... Insan cok aliniyor cok birikiyor boyle seyler...

Vallla konu sahibiyle benzer sorunlari bende yasadim... tek fark hamile degildim. Gece 12 de is yerinden gece vardiyesinden cikardim isten almaya gelmezdi bende ertesi gunu ise gidicem diye... oysaki ev 5 dk yurume mesafesinde ama gectigim yol agaclik ve cok karanlik tenha issiz.Beyefendi gelmezdi almaya... Is arkadaslarina soyle derdi bazen arkadaslarim gorurdu hem kocama saydirirlardi artik hoduk ne ki boyle adama soylenenin yaninda... yada ben herseyi goze alip korkarak yururdum. Ustelik o zmaanlar bir tecavuzcudu etrafta kol gezmekteydi... 6 kadina tecavuz edilmisti ve polis her tarafa el ilanlari dagitip herkesi uyarir durumdaydi... Beyefendi hic rahatsiz olmadi... Ayni sekilde tepesi attimi ise goturmezdi veya beni gec biraktirirdi bilerek. Hep aglayarak gittim geldim isten...Bir seye ihtiyacim olurdu goturmezdi sigaram biterdi yalvarirdim almazdi. Evet nolursa olsun nerde olursa olsun bir bayan o saatlerde gece karanlikta karisini birakmamali... Birakanda ve umursamayan esini zor durumda birakan hodukten daha beterini bile hakediyor. hersey karsilikli saygida oyle. Eger esim bana saygi duymuyor benimde borcunu odedigim ama ehliyetim olmadigindan kullanamadigim yeni sifir araba ile her istedigi yere gidiyor fink atiyor ama benim ihtiyacim oldugunda mirin kirin ediyor veya yapmiyorsa .... hoduk ne ki insan nefret ediyor icinden Allah bildigi gibi yapsin seni beter ol deyip kufur bile ediyor... Ki ben o seviyede bi insan asla degildim demekki insani cileden cikariyorlar.Adami uykusunda bogasim geliyordu o sinirle valla... Insan cok aliniyor cok birikiyor boyle seyler...

canım ya ben böyle şeyleri okuyunca çok kötü oluyorum etkileniyorum. insan nasıl böyle kişiliksiz (k.bakma) olabilir. ben yeni evliyim çok şükür eşimle aram çok iyi benim sorunumda kayınvalidemle bizde onla geçinemiyoruz ama o başka şehirde zaten o yüzden görmüyorum aramıyorumda daha 1,5 aylık evliyim. insan ne umutlarla evleniyor inş sizinde düzelir problemleriniz. dicemki alın karşınıza konuşun bize nasıl anlatıyorsunuz onada anlatın zorunuza gittiği durumları söyleyin. gerçi çok yapmıssınızdır sanırım. rabbim yar ve yardımcınız olsun

eşimle dün akşam biraz tartıştık. konuşmuyoruz ayrı odalarda oturuyoruz. bu arada hamileyim dün biraz karnım ağrıdı. marketten bişeye ihtiyacım oldu. onun almayacağını biliyordum. üzerimi giyindim. yanına gidip ben markete gidiyorum bundan alıcam dedim. ki ondan sen otur gece vakti nereye ben giderim demesini beklerken bana da sigara al dedi. nasıl sinilendim anlatamam. ağlaya ağlaya gittim markete.

canım elde değil ama cokta tamamaya calış bebeğin için. aslıda anlıyorum tamda duygusallık dönemin ama :(( böyle erkekleri duydukca insanın feminist olası geliyor gerçi pek farkımda yok ama.

eşimle dün akşam biraz tartıştık. konuşmuyoruz ayrı odalarda oturuyoruz. bu arada hamileyim dün biraz karnım ağrıdı. marketten bişeye ihtiyacım oldu. onun almayacağını biliyordum. üzerimi giyindim. yanına gidip ben markete gidiyorum bundan alıcam dedim. ki ondan sen otur gece vakti nereye ben giderim demesini beklerken bana da sigara al dedi. nasıl sinilendim anlatamam. ağlaya ağlaya gittim markete.

Durum çok sıkıcı ve üzücü , bu sabah canım sıkkındı sabah sabah başlığı görünce çok güldüm sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün.
Sen şimdi hamilesin ya dahada alıngansındır belkide düşünememiştir belkide sen duygusalsın yanlış algılamış olabilirsin bunları seni rahatlatmak için yazıyorum ama ben bile inanmıyorum tabi:44: ama senin algıladığın gibiyse gerçekten eşin tam bir hödükmüş ,ama erkeklerin çoğunluğu böyle bende de var bir tane::1: ben hamileyken eşim beni annesinin dolduruşuna gelip saatlerce ağlatırdı şimdiki aklım olsa bir damla yaş akıtmazdım erkeklere değmez

ay inanmıyorum yazdıklarınız beni şok etti sizinki hödüklüğü aşmışş kusura bakma ama çok sinir oldum ben senin yerinde olsaydım bir gece değil başka bir arkadaşıma giderdim telimide açmazdım bakardım ne yapacak ona görede boşardım
tabi davulun sesi uzakta hoşgelir boşan demesi kolay ama neden katlanıyorsunuz çocuğunuzda yoksa boşa niye ömrünü öyle bir hödüğe harcıyorsun

ay inanmıyorum yazdıklarınız beni şok etti sizinki hödüklüğü aşmışş kusura bakma ama çok sinir oldum ben senin yerinde olsaydım bir gece değil başka bir arkadaşıma giderdim telimide açmazdım bakardım ne yapacak ona görede boşardım
tabi davulun sesi uzakta hoşgelir boşan demesi kolay ama neden katlanıyorsunuz çocuğunuzda yoksa boşa niye ömrünü öyle bir hödüğe harcıyorsun

Bosanma davamiz suruyor su an hayatim cok huzurlu sakin... Iyiki bosaniyoruz zaten baska sorunlarda vardi ama iste bu sekilde davranislari bana bencilce geliyordu... Artik dedigim gibi hergun sinirle ise gidip gelmekten bikmistim, adami uykusunda bogasim geliyordu bazen.... bir insan ancak kendinden nefret ettirir boyle.. Bazi erkekler dovmez ama psikolojik baski ile dovmekten beter ederler...Yani doven kocalardan asagi kalir yani yoktu ...Allahtan ben kendimi kurtariyorum.

Son düzenleme:
Back
X