Kocam ve bitmeyen işleri

İşgüzara bir alan belirleyin. O alan içinde, ister turşusunu, ister salçasını, ister konserve veya nar ekşilerini yapsın. Evin düzenini bozmaktan, bidona oturtup üstüne sirke basmakla tehdit edin
Hangi alanı verebilirim ki. 60 kilo domates getirmisse bütün ev o domateslerin artık.

Of benimkide yemek yapar. Geçen hafta bamya kızartması ve kek yaptı. Tam iki saat 50 dakika mutfak temizledim. Unu pencerenin önünde bırakmış, her yer un. Galetayı dökmüş falan, rezalet. Eşimde eşiniz gibiydi. Portakal mı sıksak derdim 2 çuval alırdı. Aslında iyi niyetinden hep ama işte bize yığıyorlar işi. Zamanla savaşa savaşa anlaştık biz. Bugün şu kadar al diyorum o zaman alıyor, anlaşmamız bu yönde artık.

Biz anlaşamıyoruz az almayı bilmiyor. Hatta bana sormak için telefonu yanına almamış kendi söylüyor bilerek telefonu evde bıraktım. Aldıktan sonra seni arayayım diye diyor. Ay cildircam...

Yok ya seneye kalmadan eşe dosta her gittiğimizde birer şişe erik suyu, vişne suyu, domates suyu, reyhan vs götürür. Bitirir. Sonra yine sar başa.

Ay niye kizmiyorsunuz, ben çok sinirli yazdım hala da çok sinirliyim oradan bakınca gerçekten komik mi duruyor ya? Bana çok gıcık geliyor da (
komik durmuyor sadece sevimli geliyor. Tabiki haklısın başımıza gelse isyan ederdik senin gibi
Yok ya seneye kalmadan eşe dosta her gittiğimizde birer şişe erik suyu, vişne suyu, domates suyu, reyhan vs götürür. Bitirir. Sonra yine sar başa.
Buyrun gelin bana

Ne güzel.benim erkek versiyonum.bende herşeyi evde yapmayı çok severim.eşim de öyle olsa keşke

Şaka mı bu

Ben bu sene yapmaya başladı sandım. Her sene böyleyse allah sabır versin size. Neden bu kadar çok yaptığını sordunuz mu peki. Sadece Eşe dosta götürmek için değildir herhalde. Sağlıklı beslenmeye mi çalışıyor. Bir de söylemeden geçemeyeceğim, ev yapımı nar ekşisi kansorejen oluyormuş. Nedenini unuttum internetten araştırırsınız. Ne ev yapımı ne de hazırını kullanmam. Siz en iyisi o narların suyunu sıkıp için daha faydalı. 1 bardaktan fazla içmeyin o da tansiyonu düşürür.

O kadar cevizi ne yapacak ?
Merak ettim valla bu ara ben de cevizli sucuk yapmayı istiyorum eşiniz de mi öyle bir şey düşünüyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…