kocama nasıl davranmalıyım?yardım:(

kdf

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2014
103
101
34
kızlar merhaba,
Derdim çok büyük,eşimle iş dolayısıyla bir süre ayrı kaldık 1buçuk yıllık evliyiz.evet ayrı kalmak için erken bi süreydi ayrı kalmamız hataydı kabul ediyorum. ama geçmiş gitmiş zaman tabi bişey yapamıyorum onun için.pişman mıyım evet.neyse bu ayrı zaman bizi uzaklaştırdı birbirimizden özellikle de eşimi, bana artık bizden olmaz dedi, sevmiyomuş gibi davranıyo ama sevmediğini söylemiyor.şuan yıllık izin alıp yanına geldim 1 hafta ama yanımdayken konuşmuyor , konuşmaya çalışıyorum yok öyle kitlenmiş gibi oturuyor yanımda eşim bana o kadar uzak davranıyor ki canım acıyor resmen.yanına yanaşıyorum sarılıyorum, hiç tepki yok elini tutup kendi omzuma atıyorum robot gibi davranıyor.ya da kalkıp gidiyor yanımdan.yüzüme bakmıyor ama konuşmuyor da,aşkım canım hiç bişey demiyor bana çok üzülüyorum.ayrıca işi bırakıp gelicem böyle olmaz diyorum olmaz bırakma işinden olma biraz daha sabret diyor.bi yandan da düşünüyorum işi bırakmamam için mi böyle davranıyor diye ama bilemiyorum,sanki ben artık hayatında yokum desem hiç tepki vermiycekmiş gibi farketmez diycekmiş gibi geliyor.soğuk davranıyım diyorum umursamıycak onu da. hergün dualar ediyorm .ne yapmalıyım da kocam eskisi gibi davransın bana nolur akıl verin sağlıklı düşünemiyorum nolur akıl verin bana nasıl davranmalıyım ki bana eski sevgisini göstersin sarılsın canım desin:KK43:

Açık açık sorun eşinize neden böyle davrandığını...Normal şartlarda böyle davranmaması lazım zaten uzaktasınız sizi gördüğü zaman mutlu olması lazım..

soruyorum canım sormazmıyım neyin var noldu diyorum bişey yok diyor,ama gel gör ki ben geri dönünce sorunca sıkboğaz etmişim gibi davranıp ozaman diyor bizden olmaz bilmemne diye. anlam veremiyorum cesareti mi yok yanımda söylemeye?ya da 30 yaş bunalımı mıdır nedir?olur mu erkeklerde böyle bilmiyorum ki hayattan soğuma hali var şuan üstünde

Bence bu uzaklık aranıza bir soğukluk katmış.
Evet belki sizi etkilememiş olabilir fakat eşinizi olumsuz yönde etkilemiş..
Bilemiyorum umarım yanılıyorumdur ama aşk bitmiş gibi.

Ne kadardır ayrı kaldınız? Açık açık konuşun hatta ayrılmak mı istiyorsun diye sorardım ben olsam

Aşk zaten bana göre çok güçlü bir duygu değil hep sevgi ve saygıya inanmışımdır ama ne yapmalıyım şuan nasıl davranmalıyım onu bilemediğim için yardım istiyorum ben sizden

soruyorum ama cevap vermiyo ki yani yoo hayır diyo bende üstelemiyorum, üstelemem gerek belki de belki de benimde cesaretim yok onu kaybetmek istemiyorum aksine kazanmak istiyorum.ayrılık lafı hiç geçsin bile istemiyorum ama offf napmalıyım? üstelersem ve evet ayrılmak istiyorm derse naparım ne derim nası dayanırım bilmiyorum

Kızlar nolur bi fikir verin bana nası davranıyım ben bu adama da değerimi anlasın yaptıklarından pişman olsun:KK43:

Bu durum bence ciddi bir durum.esinle konuşup sana açılmaması sanki bazı şeylerden vazgeçmiş gibi görünüyor.
Aslında iş hayatın ikiniz içinde önemli ve sonrasında kavusacaksaniz sabirnlazim.
Ona özenle, sevgindolu şeylerle yaklas

Gerçekten ciddi bi durum, beraber tatile fila gitseniz?

Birde ayri kaldiginiz zamanda ne siklikla konusuyordunuz?
Bu bi anda olan birsey mi yoksa zaman icinde mi gelisti?
aranizda birliktelik vs oluyor mu beraberken?
Baska bir kadin olma ihtimali var mi sizce telefon filan saklar mi?

Mesafelerden kaynaklanan bir sorun olduğunu sunuyorum ben

ben okurken acaba baska bir kadin girdide hayatina onun pismanliginimi yasiyor diye düsündüm...
ama en kötü ihtimali düsünmemek lazim!
ben olsam üstelerim, kavga ederim, konusturmak icin sinirlari zorlarim. böyle hayatmi gecer

Bence eşin başka birini seviyor bir araştır sanalda görüştüğü biri var mı diye , bu hareketler hiç normal değil

Arkadaşlar bence olmayanbiseye oolmuş gibi yazmayalım.Arkadaşımızın cesarete ihtiyacı var
Bence eşin başka birini seviyor bir araştır sanalda görüştüğü biri var mı diye , bu hareketler hiç normal değil

Al karsina acik acik konus kacamak cvp verirse de ustele eger bu sekilde kalirsa icin icini yer bitirir en kotu sey belirsizlik iyi kotu butun cvplara hazirla kendini gec karsina konus

Gerçek sevgileri mesafeler azaltmaz canım lakin bende eşimle senenin 6 ayı mesleğinden dolayı hep ayrı geçiririz hatta bu ayrılığın bizi daha çok bağladığına inanıyoruz. Belki eşinin seninle değilde başka bir şeyle sorunu olabilir. Hemen aklına başka kadın getirme...Sabret bakalım ve eğer yanında kalma imkanın varsa da hiç durma git yanına. Orda bulursun bir iş. Benim eşim denizde olmasa hiç ayrı durmazdım mesela ama benim gitme şansım yok malesef:KK61:

Bir arkadaş olmayan bir şeyi olmuş gibi yazmayın demiş böyle bir ihtimal var.
Eşinin hayatına 2. bir kadın girmiş olabilir. Yoksa neden bizden olmaz desin dursun.

X