KOCAMDAN BOŞANAMIYORUM AKIL VERİN LÜTFEN !!!

gulsum3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2015
11
0
49
arkadaşlar ben 20 yıllık evliyim 2 çocuğum var yıllardır beni aldatmadığı kadın kalmadı ve biz şuan ayrıyız ama resmiyette boşanamıyorum çünkü kabul etmiyor. 8 aydır mahkeme sürecindeyiz tedbir naafakası bağlandı 500 tl devlet memeuru ben bide tazminat istemiştim ama adam yakamı bırakmıyo benim kuzenlerime bile mesajjlar çeken sapkın bi adam napıcağımı bilemiyorum yardım edin elimde telefonu vardı mesajları vardı ama mahkemeye verdikten sosnra geri verdim.

Kişi en büyük kötülüğü kendine yapar ın vücut bulmuş halisiniz eeee tazminat istiyorsanız beden kanıtı tutupta eşinize verdiniz. Madem bu kadar çok atlatıyor illaki bir kanıt bulunur da hazır elindeki kanıtı vermeseydin. Neden bolanamadığınıda anlamadım sebep ne ki? Kabul etmiyorum diye bi sebep olamaz çünkü

Bu sapıklıklarını kanıtlayabilir misiniz ya da sizi aldattığını ?

iki taraf istemeden boşanma olmuyor malesef. eşim çok yapışkan verde ver diye mahvetti beni mahkemeye alındı zaten telefondaki bilgiler

Size inanmıyorum kanıtları kendi elinizle ona mı verdiniz onlar ne önemli biliyorsunuz dimi? :KK57:

Canım iki taraf istemeden boşanma olmuyor da ne demek ? Öyle şey mi olur. Siz boşanma davasını ne üzerine açtınız?

Bu sapıklıklarını kanıtlayabilir misiniz ya da sizi aldattığını ?
kızım şahitlik yaptı , dayımda ama sapıklık derken mesaj iltifattan falan bahsediyorum ama aşırı. Beni aşşağılayıp başka kadınlara iltifat ederdi. Akıl sağlığı olan bi insan bunları yapamaaaz kendi kuzenlerine bile alıcı gözüyle baktı hep

Aldatmak baslıbasına bir sebeptir öyle kabul etmiyorumla olmaz sen iyice kanıtla bunu mahkemeye

iki taraf istemeden boşanma olmuyor malesef. eşim çok yapışkan verde ver diye mahvetti beni mahkemeye alındı zaten telefondaki bilgiler
Aldattığına dair delil varsa nasıl boşanamıyorsunuz:KK64:
Hiç bir şey olmazsa 2 yıl bir araya gelmezseniz ve karşı taraf geldiğinizi kanıtlayamazsa boşanırsınız. Ama 2 sene uğraşmaktan kendide sıkılır, geri adım atmayın bi gün kabul eder.

Kuzenlerinizin mesajlarını da verseydiniz mahkemeye, aldattığını ispat edebilecek kanıtlar verdiniz mi öyle ise mahkemeye?

Aldattığına dair delil varsa nasıl boşanamıyorsunuz:KK64:
Hiç bir şey olmazsa 2 yıl bir araya gelmezseniz ve karşı taraf geldiğinizi kanıtlayamazsa boşanırsınız. Ama 2 sene uğraşmaktan kendide sıkılır, geri adım atmayın bi gün kabul eder.
bilmiyorum mahkemeler bizi bili konuşturmuyor. 5 dakika sürüyor. bende anlamıyorum

Benim de eski kocam boşanmayı istemedi.
Ama hakim boşanmamıza karar verdi.
2 seneye yakın sürdü ama boşadım.
Karşı taraf istemezse boşanılmıyor diye birşey yok. Sadece daha uzun sürer.

Önemli olan sizin lehinize şahitlik yapacak kişiler bulmak. Benim şahitlerim vardı ama yuva yıkmak vebali altına girmekten korkup şahitlik yapmayı kabul etmediler. Sanki çok mutlu giden bir yuvaymış gibi. Neyse ki 3 tane şahit buldum, boşadı hakim.

Telefonu geri vermeniz hata olmuş. Ama olan olmuş artık.

Aleyhinize olabilecek şeyler yazmayın sakın. Mesaj, e-mail gibi.

İnşallah tazminat alırsınız, önemli olan şahit

Kuzenlerinizin mesajlarını da verseydiniz mahkemeye, aldattığını ispat edebilecek kanıtlar verdiniz mi öyle ise mahkemeye?
yıllar önce kanıt yok ki elimde inkar ediyor elimde olan mesajlara bile inkar ediyor düşünün artık. Mahvetti bu adam beni bana hakaretler ediyor neymiş 2 3 mesaj için yuvamı terketmişim ona göre aldatmak tercih etmekmiş. Bir kadını tercih etmemiş falan

kızım şahitlik yaptı , dayımda ama sapıklık derken mesaj iltifattan falan bahsediyorum ama aşırı. Beni aşşağılayıp başka kadınlara iltifat ederdi. Akıl sağlığı olan bi insan bunları yapamaaaz kendi kuzenlerine bile alıcı gözüyle baktı hep

Mahkeme bunları göz önünde tutacaktır. Aldatıldığınızı kanıtladığınız takdirde hakim boşanma kararını verecektir. boşandığınız takdirde fakir konumuna düşecekseniz eğer nafaka talebiniz kabul edilecektir.

Benim de eski kocam boşanmayı istemedi.
Ama hakim boşanmamıza karar verdi.
2 seneye yakın sürdü ama boşadım.
Karşı taraf istemezse boşanılmıyor diye birşey yok. Sadece daha uzun sürer.

Önemli olan sizin lehinize şahitlik yapacak kişiler bulmak. Benim şahitlerim vardı ama yuva yıkmak vebali altına girmekten korkup şahitlik yapmayı kabul etmediler. Sanki çok mutlu giden bir yuvaymış gibi. Neyse ki 3 tane şahit buldum, boşadı hakim.

Telefonu geri vermeniz hata olmuş. Ama olan olmuş artık.

Aleyhinize olabilecek şeyler yazmayın sakın. Mesaj, e-mail gibi.

İnşallah tazminat alırsınız, önemli olan şahit
kızım ve dayım oldu ama 4 şubata attılar şimdide

X