- 21 Haziran 2015
- 53
- 49
- 31
- Konu Sahibi pudra sekeri
Slm kızlar direkt konuya gircem çünkü sinirden elim Ayağım titriyor üstelik hamile halimle benim eşim oto alım satimci sürekli yalanlarini ufak tefek yakalar gururu kırılması diye yüzüne vurmazdm ama bukadari neredeyse dusuk yapmama sebep olacaktı bu senenin şubatında ankaraya araba filosu getirecem diye gitti beni de annemlere postaladi zaten orda birşeyler tuhafima gitmişti hiç olmadığı kadar beni çok arıyor sevgi sözcükleri falan söylüyor ney se sadece bikere teleferiği binecez telefon kapanabilir dedi ulaşamazsan merak etme dedi ve tam sabah Dokuzdam akşam beşe kadar telefonu kapalıydı sonrasında kendi aradi sarjim bitmişti dedi dışarda nasıl şarj ettin dedim bana kızdı bağırdı neyse beyefendi geldi araba maraba gözüm degmedi tabi ne arabalarla ilgili bi telefon geldi ne bi evrak ne bi fotoğraf hanı arabalar diye sorduğumda aynı gün statik hepsini dedi eşimin hotmaili vardı şifresini biliyodm ama pek anlamadgm için pek bakmiyodm şifresini verdiğine gore yoktur bisey diyodm neyse geldiği günün sabahı şeytan durttu bi bakaym dedim bu MSN ye actigimda eşimin hergun girdiği kullandigi ni gordm arkadaşlarına baktm hepsi hayat kadını yikildm sordm bu ne diye bekarliktan kalma dedi şimdi kullanıyorum ama daha iki gün önce bile kullanmıştı daha sonra arkadaşım bana bu MSN yı açmıştı o kullanmıştır dedi dedi ben annemlere gittim iki ay orda kaldm bu arada unuttum 11aylik bir meleğim kızım var onun maması bezi hız umrunda olmadı aryip sorması iki ay sonunda bana geri don mesajları attı yeni bisayfa açalım falan filan amcamla babam onu çektiler karşılarına amcam ve oğulları onun gözünü korkuttu bir daha birşey duyarsak senle ilgili seni biz oldururuz dediler köpek gibi olmuştu aslında geri donyecektm ama eğer bosansaydm ailem kızımı kocaman verecekti kızından kopamadm ve gerçekten mecburen geri dondm iki ay etmedi doneli hali tavrı iyi şimdi ama kızlar asıl konuya geliyorum bundan bi hafta önce falan ankaradaym diye çektiği fotoğraflarına bakmiyodm telefonundan bi fotoğrafta arkasında deniz olduğunu fark ettim başka fotoğraflarda da ters duran bi restorant ilginç türk dışı binalar ve gücü yazılar başta gücü yazısı olduğunu fark etmedm bu ne diye sordm ankaradaymdeniz yok sen nereye gittin dedim kkızılca kıyameti kopardm bayildm ama yine yalan söyledi İstanbul gittim dedi niye diye sorduğumda İstanbul ankaraya yakinmista orayida öğretim bi demiş ben ağlama bağırma çağırma krizleriyle kendimden geçtim uyudm sabah erken uyku tutmadı uyandm telefona baktığımda fotoğraflarını silmisti ama aklımda o ters bia kalmıştı googleda nerede diye araştırdım batum çıktı doğru tabelalardaki yazılarda gurcu yazilarydi onu uykudan uyandirdm niye gittin Gürcistana dedim soka ugradi ama hemen toparladi ne gurcistani falan diyip bilmemrzlikten geldi gitmedm falan dedi kavga ettik ben esyalarimi topladm kizimi da alip duraga gittim kadin siginmaya gidecektmbyolda bizi alfi eve goturdu itiraf etti ozur diledi aklim basimda degildi dedi ailemin kiymetini bilmiyodm yeni anladm falan filan ben bir daha asla yapmiycam tövbe edicem falan filan kızlar bosanamam kızından kopamadm ustelikte hamileym ama ona guvenim yerle bir oldu ağzından çıkan herşey bana yaslanmış gibi geliyor ne yapcam bilmiyorum ondan çok sogudm o bana iyi şimdi ama ben ona buz kestm sesi bile kulağıma degsn istemiyorum ne yapmalym yardım lutfen