kocamın eski sevgilisi bence çok kaşınıyor !!!

tgs2014

Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
44
11
merhaba kızlar,
eşimle 5 yıllık bir beraberliğin ardından 6 aylık evliyiz. özetle, eşimle henüz sevgili değilken benden önce bir bayanla 8 ay kadar beraber olmuş. ara ara eşimi arardı ve rahatsız ederdi. ilk başlarda ona üzülürdüm. boşandıktan sonra eşimle tanışmış ve ona tutunduğunu hep düşünürdüm. tabiki aramalarından rahatsız olurdum bu yüzden eşim numarasını değiştirdi. ama bu telefona ulaşamayınca ya skype den yada faceden mesajlar yazıyordu. ara ara dediğim 3-5 ayda bir. tabi bu mesajları eşim hiç görmüyordu ben okuyum siliyordum. telefon numarasını yazıyodu. biz arkadaşız herşey eskide kaldı dost kalalım v.s ile başlıyordu ben seni hala seviyorum la bitiyordu. aynı zamanda beni faceden bulup hala görüşüyoruz v.sgibi şeyler yazıyordu. hala görüşüyorsanız telefon numaranı niye yazarsın ki. yani tamamen aramızı bozmakla uğraşıyordu. belki okuduğunuzda kız onu seviyo hala yazık diyebilrsiniz. ama ufak bişi daha anlatayım. biriyle sevgili olmuş adam ona ev açmış v.s adam bi gün eşimi aradı ve bir çok erkeğin telefon numarasını fotoğraflarını sakladığını sırayla hepsini aradığını onu denemek amacıyla peşine bi adam taktığını ve adama kuyruk salladığını anlatmış. eşim her ne kadar beni ilgilendirmiyor desede adam olsun kardeşim sende bunu hayatına sokmuşsun sende bil dedi. her neyse saplantılı piskolojisi bozuk biri diye o zaman düşünmeye başladım herhalde bi sevgili buluyordu ayrılınca tekrar eşime yazıyordu diye düşünüyordum. evlensede kurtulsam diyordum. bizden önce evlendi. nerden biliyorum çünkü hep takipteydim. tam kurtuldum derken dün farklı bir face adresinden eşime mesaj atmış. ikimizde yollarımızı çizdik yinede eski günlerin hatrına seninle görüşmek isterim demiş ve numarasını yazmış. diğer kutusuna düştüğü için eşim görmemiş çok fazla bilmez face yi. şimdi elimde kızın numarası var onun eşinin adı soyadı dükkanı var. bende boş durmayıp araştırdım tabiki. sizce ne yapmalıyım.?? çok sabrettim bu ilk mesajı değil. iyi bi dersi haketmesi gerekiyor ama ne yapmalıyım bilmiyorum

Hem de nasıl kaşınıyor,kaşımak lazım :KK62:
Önce tehdit et, baktın akıllanmıyor o zaman anlat eşine bence

bütün mesajları kocasına yollayacağını söyleyin.
Yada hiçbişey yapma, hepten musallat olmasın manyak.
Kocasıda kendisi gibi psikopat çıkar, al sonra başına bela.
Onun gibi manyakla anca kendisi gibi biri evlenmiştir emin ol.

Eşi karısına sahip çıkabilir, sanane diyebilir, sana karısının namusuna laf ettiğini söyleyebilir, herşey olabilir. Gerek var mı?

Eşinin ağzından kadına ağır hakaretlerle dolu mesaj yaz ve bi daha onu rahatsız ederse kocasının karşısına dikilip herşeyi geçmiş mesajları anlatacağını söyle. Sanki eşin yazmış gibi, sen bulaşma.

ben dün o mesajı okudum numrasını aldım ve sildim mesajı . onun eşine söylesem gerçekten çok kötü şeyler olur ve sanırım hala vicdan yapıyorum. bi yandan da ben bunu yaptığımda benim eşimin kulağına giderse ne diye uğraştın bela aldık başımıza demesinden korkuyorum. ya benim eşimi biz henüz sevgiliyken abilerine bıçaklattı. bu derece dengesiz biri. dengesiz olduğu için ne yapacağımı bilemiyorum

Eşi karısına sahip çıkabilir, sanane diyebilir, sana karısının namusuna laf ettiğini söyleyebilir, herşey olabilir. Gerek var mı?

Eşinin ağzından kadına ağır hakaretlerle dolu mesaj yaz ve bi daha onu rahatsız ederse kocasının karşısına dikilip herşeyi geçmiş mesajları anlatacağını söyle. Sanki eşin yazmış gibi, sen bulaşma.
ben bunu daha önce yaptım 8 ay önce. eşimin ağzından yazdım . bidaha yazmıcam v.s dedi ve sonuç yine aynı alışmış şeyde şey durmazmış ya

bende çoğu arkadaşımla aynı fikirdeyim..bütün mesajların kayıtlı olduğunu birdaha rahatsız ederse eşine göstereceğini falan söyleyin..ama sen eşine söyle beraber hareket edin..

bence hiç bulaşma, iyice sarar size takıntılıysa.
hiç yazık filan da demedim okurken valla, bizim de dertlerimiz var da gidip kimsenin kocasına tutunmuyoruz:KK20:
istersen kadını arayıp bağır çağır da anlayacağını sanmam

yok aramam. bağırıp çağırmamda. arsız yüzsüz insana ne desen boştur. ama haklısın yazık dememek lazım kimse kimsenin kocasına tutunmuyor

yok aramam. bağırıp çağırmamda. arsız yüzsüz insana ne desen boştur. ama haklısın yazık dememek lazım kimse kimsenin kocasına tutunmuyor
aynen.eşine söylemyi düşünüyor musun? belki o arayıp kadını uyarsa bir işe yarar.daha mı kötü olur yoksa bilemedim

Msjları sıldınız mı pekı ?
gonderın kocasına , yada tehdıt edın gonderıcem dıye bıdaha msj atarsa kendısı kasınmıs demek olur gonderırsınız

ben dün o mesajı okudum numrasını aldım ve sildim mesajı . onun eşine söylesem gerçekten çok kötü şeyler olur ve sanırım hala vicdan yapıyorum. bi yandan da ben bunu yaptığımda benim eşimin kulağına giderse ne diye uğraştın bela aldık başımıza demesinden korkuyorum. ya benim eşimi biz henüz sevgiliyken abilerine bıçaklattı. bu derece dengesiz biri. dengesiz olduğu için ne yapacağımı bilemiyorum
E madem her seyden korkuyosun sana ne tavsiye verelim?

Eşinden hattını değiştirmesini iste, sanal ortamlardan da engelleyin gitsin. Durduk yere başa bela almamanızı öneririm.

Eşinin umrunda bile değil
Sen niye bu kadar araştırma peşindesin
Engel denen bişey var okuyup okuyup silene kadar

Eşinden hattını değiştirmesini iste, sanal ortamlardan da engelleyin gitsin. Durduk yere başa bela almamanızı öneririm.
Adam değişmiş bile hattını
Bu arkadaş takmış kafaya facebookta mesaj bekliyo 'diğer ' kutusunda okunmamış mesajlarda bulup eşi görmeden siliyo

Kadın eşinize yazıyor siz neden müdahil olacak mışsınız ki ?
Her şeyi eşinize anlatın ve geçmişinden gelen bu belayı temizlemesini isteyin.
Sizin böyle bir belalınız olsa temizlemek size düşmez miydi ? Kocanız dik dursun peşimi bırak desin kadın bence bir halt edemez !

X