- 10 Temmuz 2014
- 2.993
- 3.819
- 83
- 31
Sonunda benı anlayan bırı cıktı , tesekkur ederım size .Yav bu kızın dediğinin nesini anlamadınız? "Bi şansımı denerim belki evli değildir" dememiş ki, "ben her zaman için şansımı denerim" demiş. Bu cümle ilk cümleden öyle farklı ki, nasıl bu kadar saf düşünebiliyorsunuz? Bakın o cümledeki "her zaman için" şu anlama geliyor: "evli de olsa sevgilisi de olsa ben her şartta koşulda şansımı denerim"
Resmini çekmesi yanlış, ama anlaşılabilir. Hoşlanması da normal, ama şu cümleyi söyledikten sonra hiçbir masum tarafı kalmıyor kızın.
Konu sahibi şeyi merak ettim, siz eşiniz olduğunu söyleyince ne dedi ne cevap verdi yüz ifadesi nasıldı? Verdiği tepkiyi merak ettim.
Bende kımseyı durup dururken o.. Yerıne koymam .
Ben kocamdan sorumluyum eger bır halt yenırse ılk once kocamla hesaplaşırım cunku nıkahı altında oldugum ınsan esımdır karsıda kı sahıs degıl .
Ben esıyım demeden once belkı nısanlı, belkı evlı ve ya ılıskısı var yaptıgın dogru mu dedım fotograf ıcın .
Oda ben sansımı her zaman için denerım dedı ve bunu derken de dedıgınız gıbı masum bır durus cumle degıl alaycı bır ıfade vardı ve o sekılde soyledı bunu .
Yanı adam he dese bu kızın zerre arkadakı ınsanları dusunecegını sanmıyorum .
Ve bız hep eslı gıttık aramızda tek bır esı olmadan gelen yoktu az cok akıl sahobı ınsan konuyu acmadan önce bır bakar kac kısı var belkı bu adamında esı karısınısanlıso sevgılısı o ortamda dıye
Yanımda oturdugunu konustugumuzu ılla kı gordu o gun orada
Fotografjnı xcken ınsanın bunu gormeyecegını sanmıyorum