Meraba kızlar çok gerginim dün geceden beri ..
Dün eşim ve bir kaç arkadaşı eşleri kahvaltıya gittik .
Gittiğimiz yer köy kahvaltısıydı , ip atlayanlar , top oynayanlar vs vs . Arkadaşın çocuğuda top oynamak istedi , eşlerimiz maç yapıyorlar o sıradada beş üniversteli kız arkadaş ip atlıyorlar . Kızlardan tekini arkadaşımın eşi tanıyormuş yakından , geldiler masamıza oturdular siyahlı olan kız bizimkileri göstererek " şurdaki siyahlıdan etkilendim kim neci falan " dedi .
Tam arkadaşım o yanımdaki arkadaşımın kocası diyecekti ki cimcikledim onu sus lafını bitirsin der gibi .
Kimsenin alnında evli olduğu yazmıyor evli olduğunu bilmemesi normal buraya kadar sorun yok kızdığım şey ise eşimin resmini çekmiş olması .
Evet bildiğiniz kocamın fotografını çekmiş
O sırada susuyorum ama içim içimi yiyor
Bekliyorum döksün içini diye , telefonuna çektiğini gösterince belki evlidir nişanlıdır ilişkisi vardır yaptığın doğru mu ? dedim .
" Şansımı her zaman için denerim " dedi .
" Bende şansına küs çünkü o benim eşim ve bir şansın olacağını hiç sanmıyorum " dedim ve sonra masadan kalkmalarını söyledim
Hangi insan tanımadığı adamın fotografını ne niyetle çeker arkadaşlar ve sinirimi o kadar korumama rağmen son dakika ortam ısınınca resmi de sildirmeyi unuttum ama psikolojık olarak kıza cok taktım
Sabahtan beri sosyal medya hesaplarına bakıyorum.
Kafayı bozdum resmen