- 2 Nisan 2014
- 887
- 589
- 38
- Konu Sahibi mihribanbalik
kızlar
artık eşim bile dilim varmayan adam! oğluna 300 tl göndermiş.!
şeytan diyor git çalıştığı yere "al paranı sadakaya ihtiyacımız yok" diyip yüzüne çarp rezil et onu!!
o kadar sinirliyimki klavyeyi tırmalayabilirim!
ya 300 tl !!!!!
adam benim oğlumun üzerinden çok afedersiniz vicdan masturbasyonu için 300 tl yi layık görmüş!
bunu yazmıycaktım ama aldığı maaş: 8.000TL
gerçi milyon dolar alsın!
bize milyon dolarlar versin!
onun tek kuruşuna boşanmadan tenezzül etmem!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::
kızlar burda çok konu açtım. bilen biliyor.
tanıyanlar bu paragrafı okumayabilir. tanımayanlar için yazıyorum:
ben mihri.
hamileyken iki kere tokat yemiş, üstüne terk edilmiş
sonra aileler vasısatısıyla barışmış, karnındaki bebek babasız büyümesin diye bir şans vermiş, işinden ailenden uzak istanbul'un taaa diibine taşınmış
ardından kayınpederine lohusayken çay sormayı unuttuğundan, oğluna ali hasan diye değil, ali diye seslendi diye koca tarafından hesap sorulup, psikolojik şiddete maruz kalan
biraz kafasını toplmak için annesine geldiğimde arkasından "anlaşmalı boşanmak" için eşinin avukatı tarafından aranan
sonra eşinin bunu blöf yaptığı ortaya çıkan
3 aydır annesinde şuan 6 aylık olan bebeğiyle yaşayan
bir kez bile torunumuz nasıl diye sormayan kp ye ve kv ye, el kadar bebeği 1 saatlik yola annesiz gitmesine izin vermedi diye "gelip o apartmanı başınıza yıkarım" diye eşinden tehdit alan (gerçi korkağın teki asla yapamaz)!
en sonunda "eşyalarımı almak istiyorum" diye watsaptan mesaj attığında engellenen (anahtar değiştirildi kendi anahtarımla kendi evimden kendi eşyalarımı alamıyorum!)
nihayetinde de tek bir cümle "300 tl çocuk için eft yapıyorum hesabına" mesajıyla fıttıran
MİHRİ!
:::::::::::::::::::::::::
çocuk içinmiş! benim çocuğum 3 ay nasıl yaşıyor biliyor mu? ateşleniyor mu? uyuyor mu? ağlıyor mu? nasıl olduğunu bilmediği sormadığı oğlunun üzerinden vicdanını tatmin ediyor!
o kadar sinirliyim ki, bilemezsiniz!
oğlum komşunun verdiği emanet pembe yürütece biniyor!
babamın tüm geliri eve ve bebeğe gidiyor.
ücretsiz doğum iznindeyim. oğluma kıyıp da işe başlayamıyorum. 3 tane buluz giymek için oğlumun bu güzel anlarını kaçırmak istemiyorum.ama hata mı yapıyorum bilmiyorum. bana göre oğlum kıyafetten oyuncaktan daha çok bana ihtiyacı var gibi geliyor.
hamileyken alışverişi mothercare'den aşağ markalardan yapmazdım ama bebek doğunca pazarda alacağın 10 liralık tulumu kırk kere düşünüyorum.
hayat bu.!
babası sinemalardan kebapçılardan maçlardan chek-in yapıyor! benim oğlum bu stres yüzünden anasının sütünü bile içemedi mamayla büyüyor!
::::::::::::::::::::::::::::
yarın psikiyatriden randevu aldım. iyi miyim değil miyim bilmiyorum!
annemlerle hava değişikliği için 10 günlüğüne memlekete gidicez.
orda da olsam burda da olsam artık doğru düzgün dışarı çıkmak istiyorum.! şu buhranı üzerimden atmak istiyorm!
tüm gerekli eşyalarım evimde kaldı. çünkü ben o evi terketmedim. kısa süreliğine anneme gelmiştim. geldiğim zamanki mesajlarım bile duruyor.
3 eşofman 1 kot pantalonum var.
oğlum büyüdü. ona da yetişmiyor üst baş.
hamileyken o kadar hevesle aldığım ve doğumdan sonra hediye gelen kıyafetler de o evde!
kıyafetlerimi nasıl alıcam?
adam mesaja yanıt vermiyor.
arıyoruz açmıyor.
boşamıyor!
son çare çalıştığı müdür (!!!!) olduğu plazaya gidip rezillik çıkarmadan sakince hiç bişey olmamış gibi evin anahtarını istemek!
bazen şehirdışında da olabiliyor.
iş yerinde olacağını nasıl bilicem?
ayrıca oğlumun doğum altınları var. orda kalsa kaynanam ya da görümcem konacak. hatta konmuşlardır bile! bilmiyorum! onları da almak ve oğlum için saklamak istiyorum.
haberli gitsem o altınları da saklayacak ya da alacak!
of bana bir akıl verin lütfen!
artık eşim bile dilim varmayan adam! oğluna 300 tl göndermiş.!
şeytan diyor git çalıştığı yere "al paranı sadakaya ihtiyacımız yok" diyip yüzüne çarp rezil et onu!!
o kadar sinirliyimki klavyeyi tırmalayabilirim!
ya 300 tl !!!!!
adam benim oğlumun üzerinden çok afedersiniz vicdan masturbasyonu için 300 tl yi layık görmüş!
bunu yazmıycaktım ama aldığı maaş: 8.000TL
gerçi milyon dolar alsın!
bize milyon dolarlar versin!
onun tek kuruşuna boşanmadan tenezzül etmem!
::::::::::::::::::::::::::::::::::::
kızlar burda çok konu açtım. bilen biliyor.
tanıyanlar bu paragrafı okumayabilir. tanımayanlar için yazıyorum:
ben mihri.
hamileyken iki kere tokat yemiş, üstüne terk edilmiş
sonra aileler vasısatısıyla barışmış, karnındaki bebek babasız büyümesin diye bir şans vermiş, işinden ailenden uzak istanbul'un taaa diibine taşınmış
ardından kayınpederine lohusayken çay sormayı unuttuğundan, oğluna ali hasan diye değil, ali diye seslendi diye koca tarafından hesap sorulup, psikolojik şiddete maruz kalan
biraz kafasını toplmak için annesine geldiğimde arkasından "anlaşmalı boşanmak" için eşinin avukatı tarafından aranan
sonra eşinin bunu blöf yaptığı ortaya çıkan
3 aydır annesinde şuan 6 aylık olan bebeğiyle yaşayan
bir kez bile torunumuz nasıl diye sormayan kp ye ve kv ye, el kadar bebeği 1 saatlik yola annesiz gitmesine izin vermedi diye "gelip o apartmanı başınıza yıkarım" diye eşinden tehdit alan (gerçi korkağın teki asla yapamaz)!
en sonunda "eşyalarımı almak istiyorum" diye watsaptan mesaj attığında engellenen (anahtar değiştirildi kendi anahtarımla kendi evimden kendi eşyalarımı alamıyorum!)
nihayetinde de tek bir cümle "300 tl çocuk için eft yapıyorum hesabına" mesajıyla fıttıran
MİHRİ!
:::::::::::::::::::::::::
çocuk içinmiş! benim çocuğum 3 ay nasıl yaşıyor biliyor mu? ateşleniyor mu? uyuyor mu? ağlıyor mu? nasıl olduğunu bilmediği sormadığı oğlunun üzerinden vicdanını tatmin ediyor!
o kadar sinirliyim ki, bilemezsiniz!
oğlum komşunun verdiği emanet pembe yürütece biniyor!
babamın tüm geliri eve ve bebeğe gidiyor.
ücretsiz doğum iznindeyim. oğluma kıyıp da işe başlayamıyorum. 3 tane buluz giymek için oğlumun bu güzel anlarını kaçırmak istemiyorum.ama hata mı yapıyorum bilmiyorum. bana göre oğlum kıyafetten oyuncaktan daha çok bana ihtiyacı var gibi geliyor.
hamileyken alışverişi mothercare'den aşağ markalardan yapmazdım ama bebek doğunca pazarda alacağın 10 liralık tulumu kırk kere düşünüyorum.
hayat bu.!
babası sinemalardan kebapçılardan maçlardan chek-in yapıyor! benim oğlum bu stres yüzünden anasının sütünü bile içemedi mamayla büyüyor!
::::::::::::::::::::::::::::
yarın psikiyatriden randevu aldım. iyi miyim değil miyim bilmiyorum!
annemlerle hava değişikliği için 10 günlüğüne memlekete gidicez.
orda da olsam burda da olsam artık doğru düzgün dışarı çıkmak istiyorum.! şu buhranı üzerimden atmak istiyorm!
tüm gerekli eşyalarım evimde kaldı. çünkü ben o evi terketmedim. kısa süreliğine anneme gelmiştim. geldiğim zamanki mesajlarım bile duruyor.
3 eşofman 1 kot pantalonum var.
oğlum büyüdü. ona da yetişmiyor üst baş.
hamileyken o kadar hevesle aldığım ve doğumdan sonra hediye gelen kıyafetler de o evde!
kıyafetlerimi nasıl alıcam?
adam mesaja yanıt vermiyor.
arıyoruz açmıyor.
boşamıyor!
son çare çalıştığı müdür (!!!!) olduğu plazaya gidip rezillik çıkarmadan sakince hiç bişey olmamış gibi evin anahtarını istemek!
bazen şehirdışında da olabiliyor.
iş yerinde olacağını nasıl bilicem?
ayrıca oğlumun doğum altınları var. orda kalsa kaynanam ya da görümcem konacak. hatta konmuşlardır bile! bilmiyorum! onları da almak ve oğlum için saklamak istiyorum.
haberli gitsem o altınları da saklayacak ya da alacak!
of bana bir akıl verin lütfen!