kocamın iddia borçları yüzünden kafayı yicem ailesine söylesem mi :(

Soyle bence canim bende 3 aylik evliyim evlendigimin ertesi gunu ogrendim esimin toplamda 72 bin lira borcu varmis oysa ki ben 25 bin biliyordum... 30 - 40 bini iddia borcuymus. Ogrenince sok oldum. Sonrasinda esime olan guvenim yok oldu. Maas kartini kredi kartini hepsini aldim elinden gelir giderler bende. Bence sende oyle yap cunku obur turlu takip etmesi cok zor oluyor

Soyle bence canim bende 3 aylik evliyim evlendigimin ertesi gunu ogrendim esimin toplamda 72 bin lira borcu varmis oysa ki ben 25 bin biliyordum... 30 - 40 bini iddia borcuymus. Ogrenince sok oldum. Sonrasinda esime olan guvenim yok oldu. Maas kartini kredi kartini hepsini aldim elinden gelir giderler bende. Bence sende oyle yap cunku obur turlu takip etmesi cok zor oluyor

Ne güzel maas kartlarini vermesi. Her erkek yapmaz kolay kolay. Yaslariniz kac acaba?

Lütfen çocuk düşünmeyin. İlk önce eşinizi tedavi edin.
Ya erkeğin parasını kadın bilmelidir, hesap kontrolü yapmalıdır bence.
Yazık günah ya. Tabiki söyle. Ve eğer düzelmezse onu istemediğini de söyle.. Yazık günah ya...
Bi de bu uğurda kredi çekiyor.
Hay bu iddiayı çıkaranın...............

Ekimde öğrendiğimde kurana el bastı yemin etti oynamicam diye ama oynadığı zamanlarda yaptığı borçlar yeni yeni çıkıyor her ay bi borç öğreniyorum şimdi de geri kalan bileziklerimi istiyor sanki kaç tane kaldı ailesinden çok çekiniyor o yüzden söylim dedim ama arada da kaldım

Ekimde öğrendiğimde kurana el bastı yemin etti oynamicam diye ama oynadığı zamanlarda yaptığı borçlar yeni yeni çıkıyor her ay bi borç öğreniyorum şimdi de geri kalan bileziklerimi istiyor sanki kaç tane kaldı ailesinden çok çekiniyor o yüzden söylim dedim ama arada da kaldım

Sakın verme bileziklerini. Batacaksınız ya. Çıldırdın mı?
Hemen ara ailesine söyle hemen.

Ya kartlarını almadım ama heray maaşı çekip bana ver diyorum bi iki ay almayı başardım ama bi yolunu bulup tüketiyor yine parayı ama kartları almak mantıklıymış aklıma gelmemişti zaten artık ne düşüneceğimi şaşırdım

Ya kartlarını almadım ama heray maaşı çekip bana ver diyorum bi iki ay almayı başardım ama bi yolunu bulup tüketiyor yine parayı ama kartları almak mantıklıymış aklıma gelmemişti zaten artık ne düşüneceğimi şaşırdım

Ayni seyleri yaşayan biri olarak tavsiyem kartlari alman canim boylelikle kontrol sende olur kafan rahat olur esinde parasi olmadigi icin istesede oynayamaz

Yarın akşama kadar boş olcak o zaman diyim ona yarın gel annenlere gidelim ordada derim ben sizinle konuşmaya geldim

Sakın çaktırma ama ailesine söyleyeceğini. Sezmesin hiçbir şeyi.. Hayat böyle gitmez ve dediğim gibi lütfen çocuk yapmayın sakın düzelene kadar sakın..

X