- 16 Ocak 2015
- 1.845
- 2.757
- 39
- Konu Sahibi Bademellaa
Yasal talep
Son düzenleyen: Moderatör:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soyle bence canim bende 3 aylik evliyim evlendigimin ertesi gunu ogrendim esimin toplamda 72 bin lira borcu varmis oysa ki ben 25 bin biliyordum... 30 - 40 bini iddia borcuymus. Ogrenince sok oldum. Sonrasinda esime olan guvenim yok oldu. Maas kartini kredi kartini hepsini aldim elinden gelir giderler bende. Bence sende oyle yap cunku obur turlu takip etmesi cok zor oluyor
Ne güzel maas kartlarini vermesi. Her erkek yapmaz kolay kolay. Yaslariniz kac acaba?
Ekimde öğrendiğimde kurana el bastı yemin etti oynamicam diye ama oynadığı zamanlarda yaptığı borçlar yeni yeni çıkıyor her ay bi borç öğreniyorum şimdi de geri kalan bileziklerimi istiyor sanki kaç tane kaldı ailesinden çok çekiniyor o yüzden söylim dedim ama arada da kaldım
Ya kartlarını almadım ama heray maaşı çekip bana ver diyorum bi iki ay almayı başardım ama bi yolunu bulup tüketiyor yine parayı ama kartları almak mantıklıymış aklıma gelmemişti zaten artık ne düşüneceğimi şaşırdımSoyle bence canim bende 3 aylik evliyim evlendigimin ertesi gunu ogrendim esimin toplamda 72 bin lira borcu varmis oysa ki ben 25 bin biliyordum... 30 - 40 bini iddia borcuymus. Ogrenince sok oldum. Sonrasinda esime olan guvenim yok oldu. Maas kartini kredi kartini hepsini aldim elinden gelir giderler bende. Bence sende oyle yap cunku obur turlu takip etmesi cok zor oluyor
Yarın akşama kadar boş olcak o zaman diyim ona yarın gel annenlere gidelim ordada derim ben sizinle konuşmaya geldimSakın verme bileziklerini. Batacaksınız ya. Çıldırdın mı?
Hemen ara ailesine söyle hemen.
25 canim ikimizde. Ama ona olan guvenim kalmadi o da farkinda o yuzden verdi bende calisiyorum zaten gelir gider isleri bende :)
Ya kartlarını almadım ama heray maaşı çekip bana ver diyorum bi iki ay almayı başardım ama bi yolunu bulup tüketiyor yine parayı ama kartları almak mantıklıymış aklıma gelmemişti zaten artık ne düşüneceğimi şaşırdım
Insallah en kisa zamanda kurtulursunuz borclardan
Yarın akşama kadar boş olcak o zaman diyim ona yarın gel annenlere gidelim ordada derim ben sizinle konuşmaya geldim