kocamın kiracıya mesajı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızın acıkcası verıdigı pozda rahattı.ben oresmi görene kadar kendı hallerinde kızlar sanıyordum işte teşekkür etmiş gülmüş fln samimi karşılık vermiş.bana biri öyle msj atsa ne munasebet derim
Heeeh ben de diyodum Kemalim yapmaz kızlarda suç var mesajı ne zaman gelecek. Gelmiş bile 🙄 kocanla birbirinizi bulmuşsunuz siz kıymetli altın kaplama kocanıza yapışın ama kadınlar kapar sonra 🙄 sabır

kız cok rahat yazmış sizinde tatil resimleriniz öyleydi fln demiş. ama sizli konuşmuş
Rahatsız olsa teşekkür edip tavsiye falan vermezdi bence. Ben kızdan da gıcıklandım nedense 🤔
Yooo gayet öyle cevap verirdi. Ben de bir iş için şehir dışına gitmiştim,ilk defa mesleğimi yaptığım,iyi de kazandığım projeli bir işti. Oradayken değil de döndüm, yönetici mühendisten makam şoförüne herkes salak salak bir yokladı mesajla. Direkt sapıkça bir şey yazmayan - özellikle iş / ev sahibi gibi bir konumdaysa 'off snn be slk' diyemiyorsun gerçek hayatta. Kibar cevap verip geçiştiriyorsun. Öğrenci evimizin hemen altında bir esnaf vardı, ister istemez alışveriş yaptığımiz. O da mesela bazen rahatsız hissedeceğimiz yakınlıkta konuşurdu. Şimdi orada kavga etsen , bagirsan gerçekten kimseye faydası yok. Anlamazliktan geliyorsun bazı şeyleri. Bir karşı komşumuz vardı mesela. Allah var bir yanlışını görmedim, kızları bizimle arkadaştı, karısı dünya iyisiydi. Ama adam yılışık yılışık konuşurdu bazen. Hatta bir kere ev arkadaşımla flasbellegini paylaşmıştı filmleri paylaşmak için (netflixin olmadığı,online film izlemenin eziyet oldugu yıllar) , ben de sosyoloji okuyorum, 'yakın donem belgeseller' yazani kopyaladım bilgisayars. Adam meğer erotik film koleksiyonunu nasılsa çocuklari oraya bakmaz diye o klasöre koymuş. Daha doğrusu içinde yeni klasör var, onun içinde yeni klasör,yeni klasör yeni klasör derken sonunda hazinesi ortaya çıkıyor. Biz mesela rahatsız olduk ama görmemiş gibi yaptık. Adamın davranışlarını normallestirdik.
Öğrenci evinde ev sahibimiz bize böyle bir mesaj atsa muhtemelen normallestirip normalmiş gibi bir cevap atar ama çok da stres olurduk

Size kimse hayal satmaz hanımefendi kocanla şöyle konuş böyle konuş aslında yaptığında bir şey yok diye. Kız kocanıza atmamış resmi kendi hikayesine koymuş kocanız da kıza hallenmiş bu kadar basit. Burada ne kızın verdiği poz, ne rahatlığı ne de zengin olmaları sizi zerre ilgilendirmez. İsteği yerini açabilir kız istediği kadar rahat olabilir bu sizin kocanıza kıza hallenme hakkı tanımaz. Lütfen kız hakkında bir şey söylemeyin o kiracısına hallenen kocanıza hesabını en ağır şekilde sorun en iyi tavsiyem bu olur.

Size bir dress code yollayım buyurun.

Eklentiler

• thumb_not-asking-for-it-no-matter-what-once-a-40046278.webp
    thumb_not-asking-for-it-no-matter-what-once-a-40046278.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 111
merhaba hanımlar evliyim bir evladım var.
kocam yeni aldıgımız eve kiracı koydu sitede iki kız tuttular.ben hiç karışmadım her neyse 2 ay fln olmuştur tutalı.geçen kızın whatsap durumuna kocam yorum yapmış güzel cıkmıssın diye.kızda tatilde biyerde paylaşmış.kızda teseküür etmiş tavsıye etmış cart curt .tabi ben bunu gördüm kıyameti koparttım.özür diledi etti ogünden sonra fazla konusmuyorum ama unutamıyorum aklımdan cıkmıyor. bu adam böyle bir adamdıda benmi görmedim senelerdir radarıma takılan bı yalanı daha olmuştu ne yapmalıyım.
Oncesınde olmusmu Allah bılır ama bundan sonra olmayacagının garantısı yok onu bılıorum

Hayret edilesi mesajlar okuyorum burda.
Kızlar muhtaç çaresiz değil anlamıyormusunuz. Gayet net sınır çizebilir. Cvp vermez gizler evli olduğunu biliyorsa eşinize selamlar bigün tanışalım der bu kadar basit her türlü önünü keser.
Lüks site yüksek kiradan bahsediyoruz burda kaldı ki öyle olmasa bile evden çıkarmasın diye size yürüyen evsahibinize eyvallah mı edeceksiniz. Bu nasıl bi savunma
Problem kizlar degil ki. O kız tepki gösterdiğinde adamin hedefi değişecek, baska birini bikinili görüp ona yazacak. Adamda bu potansiyel var. Eş kisinin gozu disarida diye tum kadinlarin magaralara saklanacak hali yok.

herkesin görmezden geldiği
Size kimse hayal satmaz hanımefendi kocanla şöyle konuş böyle konuş aslında yaptığında bir şey yok diye. Kız kocanıza atmamış resmi kendi hikayesine koymuş kocanız da kıza hallenmiş bu kadar basit. Burada ne kızın verdiği poz, ne rahatlığı ne de zengin olmaları sizi zerre ilgilendirmez. İsteği yerini açabilir kız istediği kadar rahat olabilir bu sizin kocanıza kıza hallenme hakkı tanımaz. Lütfen kız hakkında bir şey söylemeyin o kiracısına hallenen kocanıza hesabını en ağır şekilde sorun en iyi tavsiyem bu olur.

Size bir dress code yollayım buyurun.
herkesin okumadıgı bir ayrıntıyı yazıyım o halde resmine güzel cıkmışsın yorumu yapıldıgında. kızda sizinde tatil resimleriniz öyleydi demiş yani kız zoraki sesini cıkaramadı madur oldu olayı yok.

bravo size bir kadın olarak tebrik ediyorum sizi aramış etmiş bulmuş nerden vurmuşsunuz.
Bu vurmak değil,
siz olaylari parca parca degerlendiriyor gibisiniz, belki gözünüzü acip kendinize gelip olaylari bütün olarak degerlendirirsiniz.

çok sıkıldım senden beni yönetmenden herşeye karışıyorsun.biktim artik bosanalim çocuklu tek boşanan biz olmayacağız

Bunu diyebilen adam niyeti bozmuştur, bu gün kiraci kizlar yarin bașkasi, bu adama guvenmeyin.

herkesin okumadıgı bir ayrıntıyı yazıyım o halde resmine güzel cıkmışsın yorumu yapıldıgında. kızda sizinde tatil resimleriniz öyleydi demiş yani kız zoraki sesini cıkaramadı madur oldu olayı yok.
Hanımefendi ilk kız mı yazmış kocanıza aaa tatil fotolarınız çok iyiydi diye yoksa kıza kocanız yazınca mı yazmış? Mesela o fotolarda siz var mıydınız?

Sizinde öyleydi dediği fotolarda siz var misiniz

Yani kiz bikinili fotoğraf paylasmasa, cevap vermese eşiniz yoldan cikmayacakti oyle mi? Halbuki adam bosluktaydim demis. Pis bikinili kız, nasil da zorla kendine mesaj attirmis.

Problem kizlar degil ki. O kız tepki gösterdiğinde adamin hedefi değişecek, baska birini bikinili görüp ona yazacak. Adamda bu potansiyel var. Eş kisinin gozu disarida diye tum kadinlarin magaralara saklanacak hali yok.
İyi de ben böyle bişeyi savunmadım ki
Olay konusahibi ve eşini es geçip yazık kızlar ne desin, evsahibinden çekinmiştir evden çıkarılmaktan korkmuştur savunmasına geldi. Doğru değil bu.

Eşiniz gayet yürümüş kıza üzgünüm.
Bikinili fotoğraf görünce boşluğa düşmüş birden. Mesele kızın ne paylaştığı değil ayrıca kimseyi ilgilendirmez o.
Mesele kocanızin niyetinin bozuk olması. Kiracılarla siz iletişim kursanız ne olur?
Kocanızın mesajından sizin bundan sonra benimle iletişime geçin deyince komik olacaksınız sadece.

merhaba hanımlar evliyim bir evladım var.
kocam yeni aldıgımız eve kiracı koydu sitede iki kız tuttular.ben hiç karışmadım her neyse 2 ay fln olmuştur tutalı.geçen kızın whatsap durumuna kocam yorum yapmış güzel cıkmıssın diye.kızda tatilde biyerde paylaşmış.kızda teseküür etmiş tavsıye etmış cart curt .tabi ben bunu gördüm kıyameti koparttım.özür diledi etti ogünden sonra fazla konusmuyorum ama unutamıyorum aklımdan cıkmıyor. bu adam böyle bir adamdıda benmi görmedim senelerdir radarıma takılan bı yalanı daha olmuştu ne yapmalıyım.

Konu başlığınızı okuyunca aklıma gelenler:
1.Kiracınız ödemeleri geciktirdi; eşiniz bununla ilgili kiracıyla mesajlaşıyordu, tartışma yaşadılar.
2.Kiracınız 5 yılı doldurdu. Kirayı emsal kira bedellerine yükseltmek için mesajlaşırken tartışma yaşadılar.

Gelelim sizin içeriğinize ; eşiniz kiracınız olan kadınların whatsapp durumlarını takip edip; onlara mesaj atmış ve onları rahatsız etmiş.

Kendimi kiracılarınızın yerine koyup rahatsız oldum.

Eşinizle alakalı ne yapmak istediğinize siz karar vereceksiniz.

kızın acıkcası verıdigı pozda rahattı.ben oresmi görene kadar kendı hallerinde kızlar sanıyordum işte teşekkür etmiş gülmüş fln samimi karşılık vermiş.bana biri öyle msj atsa ne munasebet derim
Bu yorumunuz çok terbiyesizce değil mi? O resmi görene kadar kendi hallerinde kızlar sanıyordum ne demek? Bikinili poz verince kızlar kötü koca cici mi oluyor? Zihniyetinize bir temizlik yapın.

Rahatsız olsa teşekkür edip tavsiye falan vermezdi bence. Ben kızdan da gıcıklandım nedense 🤔

Evli , barklı adam ; kiracısına yan gözle bakabileceğini kondurmak istememiştir. Uygun bir dille tatil yerini tavsiye edip geçmiş işte.

Evli olduğunun bilincine varamayan adamlardan değil de bekar kadınlardan "gıcıklanmak" ta ilginç.

Evli , barklı adam ; kiracısına yan gözle bakabileceğini kondurmak istememiştir. Uygun bir dille tatil yerini tavsiye edip geçmiş işte.

Evli olduğunun bilincine varamayan adamlardan değil de bekar kadınlardan "gıcıklanmak" ta ilginç.
Kocasını zaptedemeyen sinirini kızlardan çıkarır bizim memlekette bilmiyor musun?

Pozu eşinize vermemiş hanımefendi. Whatsapp durumuna koyduğu gönderiye eşiniz yorum yapma hakkını görmüş kendinde. Sapla samanı karıştırmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X