kocamın kiracıya mesajı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
merhaba hanımlar evliyim bir evladım var.
kocam yeni aldıgımız eve kiracı koydu sitede iki kız tuttular.ben hiç karışmadım her neyse 2 ay fln olmuştur tutalı.geçen kızın whatsap durumuna kocam yorum yapmış güzel cıkmıssın diye.kızda tatilde biyerde paylaşmış.kızda teseküür etmiş tavsıye etmış cart curt .tabi ben bunu gördüm kıyameti koparttım.özür diledi etti ogünden sonra fazla konusmuyorum ama unutamıyorum aklımdan cıkmıyor. bu adam böyle bir adamdıda benmi görmedim senelerdir radarıma takılan bı yalanı daha olmuştu ne yapmalıyım.
Net güvensizlik ve soğuma sebebi. Yaaa nedir bu erkeklerdeki sacma gudu yaaa.

S
boşanalım eger aklında benı aldatmak varsa boşanalım dedım resti çektim. boşluguma geldi öyle yazdım dedi
Böyle deyince elinin tersiyle çekeydin tüh boşluğuma geldi diyeydin ya..

boşluğuna gelmişmiş gevşeğim demiyorda.

kızın acıkcası verıdigı pozda rahattı.ben oresmi görene kadar kendı hallerinde kızlar sanıyordum işte teşekkür etmiş gülmüş fln samimi karşılık vermiş.bana biri öyle msj atsa ne munasebet derim
Sen once kendi kocanin yularini tut sonr amilletin yerine kendini koyup yorum yap.elin kizi senin kocana bakmamaktan sorumlu degil senin kocan baskasina bakmayacagim deyip seninle evlenip söz verdi.aklinca kizlarda meyilli demeye getirmissin ama onlar bekar genc kizlar guler eglenirler senin kocan elden vittigiyle kalir .belki karsiliginda kira bile odemezler

keşke burdaki arkadaşlar bu şekilde konuşmak yerine. kocanla şu konuşmayı yap gibi moral verici seyler soylesenız de bende bi konuyu nıye acdıgımı anlasam.ne yazıkki ihanete eslerimiz tarafından ugruyoruz ama ne yazıkki hemcınslerimizdende evli erkeklerle bırlıkte olan devam eden bir cok kadın var. kımseyı linlemeyın savunmaya gecmeden önce ben ztn dırek esım hakkında ne yapmalıyım dedim. kızlar profıl olarak da rahat dedim ne var bunda.

Tanımadığınız insanlar hakkında "rahat" vb demeniz hoş değil.

Yalnız sizin deyiminizle "rahat" olan kadınlar değil , kocanız mesaj atmış.

Kocanız nasıl bir insan bu durumda ?

Allah ev sahibinin de hayırlısını versin. Diyelim ki kötü bir niyeti yok ( ki bence var ) kiracıları demeyecek mi ne biçim adam Bu seviyesiz biri diye. Allah akıl fikir versin eşinize

ben kı

ben kıza msj atıcam bundan sonra herhangı bır sıkıntınız oldugunda benımle ıletısıme gecersınız dıye. eşiminde telefonundan silicem ve sert bi şekilde uyarıcam.gerekirse boşanırım bu konuda korkum yok.ben kımsenın peşinden koşamam

Kadın iletişime geçmemiş hanımefendi. Kontrat kiminle imzalandıysa muhatap odur. Sizin lafınızla hareket edemezler , yasal muhatap siz değilsiniz.

Konu sahibi üzgün olmanızı anlıyorum kızları kiskanmanizi hatta kizmanizi da anlıyorum ama emin olun mesele başkasının ne giydiği değil siz kendinizden pay biçin bir biskolata erkeği olsa çok yakışıklı çıktın yazar misiniz ? Yani mesele o kadının ne dediği değil isterse bu gece musaitim yazsın eşinizde sorun varsa peçe taksa da fark etmez . Evet bir iç guduyle kiziyorsunuz kıza anlıyorum ama bakış açınız değiştirin kendinizi eşinizin yerine koyun yakışıklı bir adam gelse siz flortlesir misiniz cevabı hayırsa başkasına kızmak ama bikini giydi ama esime sende güzel çıkmışsın dedi bunların bı önemi yok . Malesef eşiniz fırsat bulsa sizi aldatabilecek biri dünyada kaç milyar insan var bu kız olmaz başkası olur . O yüzden lütfen ikinci kişilere takılmayın

kız cok rahat yazmış sizinde tatil resimleriniz öyleydi fln demiş. ama sizli konuşmuş
Kızın rahat olması eşinizden kaynaklı nasıl kadını suçlarsınız . Ha demiştir bu adam evli vana yazıyor bana ne bende cevaplarım

Kadın iletişime geçmemiş hanımefendi. Kontrat kiminle imzalandıysa muhatap odur. Sizin lafınızla hareket edemezler , yasal muhatap siz değilsiniz.
Bizimde kiradaki ev babamin ustune ama kiracilarla annem muhattap oluyor.muhattap olmaz diye kanun yok .zaten yulda 1 kira zammi onun disinda musluk kaitti vs diye muhattp olcaklar .gayette adam yerine kadinla muhattap olabilir kizlar

Yeterince üzülmüstüm sayenizde bide kendimi anlatmaya çalışarak dahada üzüldüm.bazen yazmak isterken düşüncelerimizi rahat anlayamayız nereye cekersek oraya gider herkese çekeceği yeri tuttu çekti de çekti. Konu ne kızlardi ne kızların hayat tarzı.sig düşünen sığ yaşayan bir kadın olmadım hicbirzaman bir çok sorun yaşamış bi evlilikten çıkmaya çalışıyorum sadece. Herkese teşekkür ederim alın kızlar siizin olsun. Dagilabilirsiniz !!!!yada kendi aranizda yazın bana kızin bikinisinden sanane diye tesekkurler
Kızın bikinisinden sana ne gerçekten ben de giyiyorum . Bu bana sapık Mesajlar atılması anlamına gelmez. Kızlar size acımıştır utanacagınıza profilleri rahattı diyorsunuz. Sizin de profiliniz boynuzlu kusura bakmayın

herkesin görmezden geldiği

herkesin okumadıgı bir ayrıntıyı yazıyım o halde resmine güzel cıkmışsın yorumu yapıldıgında. kızda sizinde tatil resimleriniz öyleydi demiş yani kız zoraki sesini cıkaramadı madur oldu olayı yok.
SiZin diyor senin ailenden bahsetmiş ne desin siktir mi çeksin ev kolay mı bulunuyor. İyiki gördünüz mesajı yakında kapılarına da giderdi kocanız artık korkar gitmez

ben rahat derken ben durumuma tatılde bıkınılı pozumu koymuyorum.ben ondan bahsetmek ıstedım herkez poz rahat dememe takıldı
O pek namuslu boşluğuna gelen kocişin kızın bikini fotosuna mı çok güzel çıkmışsın yazmış sende bunu yuttun sindirdin bize geldin kızlara o... dedirtmek için. Hadi ordan kardeşim al kocanı otur evinde gözünü dilini bağla ,bağla ki ne kocişin kaçsın elinden ne hayatını yaşamaya çalışan kızcağızlar kısıtlansın. Ziyhiniyete bak.

Kocasını zaptedemeyen sinirini kızlardan çıkarır bizim memlekette bilmiyor musun?

Adam gider kendini bekar tanıtır , yine bekar kadın suçlu olur.

Adam haddini aşar ;kadın ortalığı velveleye vermeden konuyu geçiştirir , yine kadın suçlu olur.

Konu sahibi de ne istediğine dikkat etsin. Kadın, birkaç arıza tip toplayıp evini bassa; "helal olsun ne namuslu kadınlar" mı diyecekti ?

Yatsın kalksın kadının olayı geçiştirmesine şükretsin.

O kadar eminim ki o kızları o evden çıkaracaksınız bir adamın suçunu gene kadınlar cekecek
O evden çıkmaları o ev sahibinden uzak durmaları en çok kiracı kadınların hayrına olacak bunu göremiyor musunuz?
Konu sahibesi resti çekmiş hatalının hatasını söylemiş kiracılara birşey dememiş ki kadın neye kime yükseliyorsunuz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X