Kocamın pasıf gay araması !!!!!!!!

selinoks

Bazenler cogalıyor bazen
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
190
43
Benim piskolejimmi bozuk esimi cok kıskanıyorum adam yanlısşıkla gozunun ucuyla baksada bakmasada içimde hep bi kusku hep bi biley yakalama ..
Bugum esımın dayı kızının dugunundeydık kpederim facesine foto atmamı soyledi cektiğim fotoları atacaktım bu daceyı esımde kullanıyor kızlardeside aramalar yerıme gırdım ve oyle seyler aranmıskı pasif gay falan sok oldum o dugunde yerimde duramadım
Esımı dugunum dısına cektım yeminler etti oyle bisey aramadıgına babamın daha once boyle seylerini cok temizledik falan dedi ki biliyorumda rusları eklediğini bende esıme o sinirle eger gay isen bemim gunahıma girme bu is bitsin dedim
Esim ortalıgı yıktı sen nasıl beni boyle bişeyle itham edersin diye kız kardesıme sor dedi bende hayır dedım hemen kızkardesini aradı ne dedi ne konustular bilmiyorum
Ama sıratı asıktı gorumcemin esim yarım ilk işin bosanmak olsun madem beni ibn... Yerıne koydun evli kalma bitti dedi
Bende oyşe kolay defıl dedim
Dugun yerıne donduk sımdı eve donuyprız ve yuzume bakmıyor

Niye eşinin facesi ortak kullanılıyor? Madem bu kadar pimpiriklisin böyle bişeye müsade etmen hata. Kim girdi kim aradı gümbürtüye gitmiş işte.
Eşin arattı diyelim gayleri, bu kadar büyütülecek ne var? Aranızda çözemez misiniz? Konuşa konuşa..

Dugun yerinde yapilacak konusulacak sey degil bence hemen infaz yapmissiniz.Kizkardeside olabilir kayinpederinde olabilir niye hemen olay cikarttin ki bak olan senle esinin iliskisine oldu yipraniyorsunuz boyle

Eşinin babası da kullanıyor o zaman bu faceyi, rusları falan eklemiş demişsin. Eşini suçlamanı tuhaf buldum, madem kayınpederin de vukuatlı bu konuda, ben direk onu düşünürdüm ne yalan söyleyeyim.

Benim piskolejimmi bozuk esimi cok kıskanıyorum adam yanlısşıkla gozunun ucuyla baksada bakmasada içimde hep bi kusku hep bi biley yakalama ..
Bugum esımın dayı kızının dugunundeydık kpederim facesine foto atmamı soyledi cektiğim fotoları atacaktım bu daceyı esımde kullanıyor kızlardeside aramalar yerıme gırdım ve oyle seyler aranmıskı pasif gay falan sok oldum o dugunde yerimde duramadım
Esımı dugunum dısına cektım yeminler etti oyle bisey aramadıgına babamın daha once boyle seylerini cok temizledik falan dedi ki biliyorumda rusları eklediğini bende esıme o sinirle eger gay isen bemim gunahıma girme bu is bitsin dedim
Esim ortalıgı yıktı sen nasıl beni boyle bişeyle itham edersin diye kız kardesıme sor dedi bende hayır dedım hemen kızkardesini aradı ne dedi ne konustular bilmiyorum
Ama sıratı asıktı gorumcemin esim yarım ilk işin bosanmak olsun madem beni ibn... Yerıne koydun evli kalma bitti dedi
Bende oyşe kolay defıl dedim
Dugun yerıne donduk sımdı eve donuyprız ve yuzume bakmıyor
Pasif gay'i görümce aramaz. Rus kadınları aratan kayınpeder de aramaz. Şüphelenmekte haklısınız. Eşinizin gay olmadığına görümce nasıl kefil olacak onu da anlamadım. Korkudan kız kardeşinin üzerine atacak belki.

Ben sanmıyorum ya, meraktan bakmıştır baktıysa da.. Gay olsa anlarsınız o kadar da değil. Belki gerçekten de kp bakmıştır merakından falan..

Eğer eşinizin aradığına eminseniz, anal sekse merakı varsa bunu gidermek için pasif gay aramış olabilir.

X