Kocamın tatil planı !!

MinnakinAnnesi

Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2014
112
27
35
İyi aksamlar arkadaslar gecen yıl kızımın dogumu nedenıyle tatıle gıdememıstk bende ne akılsa esıme demıstm sen gıt arkadasınla seneye beraber gıderız esım 5 gunlugune fethıyeye arkadasıyla gitti. Şimdi bana dıyorkı arkadasımla yine tatıle gıtsem ıyı olur ee benle gıt dedm senlede gıderız arkadasla yıne gıdım kafam dagılsın dıyor yok dedm be dıyosun sen bu ne sacmalık dedm tamm askm ızın vermıyosan dıyor ya benmı sacmalıyorm esımın yaptıgı sacma deılmı aldatıyomu beni ney anlamadm ben bu işi sizin esınızden boyle bı ıstek gelıyormu acaba

geçen sene izin vermişsin gitmiş,bu sene birlikte gidin.gene tek giderse alışkanlık yapıp her sene isteyecek.

Bosver zaten istemiyorsan gitmem demis. Her sene gitmeye baslar sonra. Ha israr ederse ve dinlemez gitmek isterse sen de arkadaslarinla gidecegini soylersin. Izin vermiyorsa otursun evde ya da senle gitsin bi zahmet. Biz esimle ayri kesinlikle gitmeyiz yani gerci hic tatile de gitmedik ama :KK53: gitsek beraber gideriz yani.

İyi aksamlar arkadaslar gecen yıl kızımın dogumu nedenıyle tatıle gıdememıstk bende ne akılsa esıme demıstm sen gıt arkadasınla seneye beraber gıderız esım 5 gunlugune fethıyeye arkadasıyla gitti. Şimdi bana dıyorkı arkadasımla yine tatıle gıtsem ıyı olur ee benle gıt dedm senlede gıderız arkadasla yıne gıdım kafam dagılsın dıyor yok dedm be dıyosun sen bu ne sacmalık dedm tamm askm ızın vermıyosan dıyor ya benmı sacmalıyorm esımın yaptıgı sacma deılmı aldatıyomu beni ney anlamadm ben bu işi sizin esınızden boyle bı ıstek gelıyormu acaba
Pardon da siz doğum yaptiysaniz eşiniz de baba olmuş gecen yil o neden gidiyor? Yeni dogum yaptiginiz halde nacizane teklifinizi kibarca reddedip gecen yil da yaninizda kalmalıydı
Oh valla. Beyimiz gezsin hanim cocuga baksin evde
Gidemez efendim.abartı falan da yok .
Not : niye bu kadar sinirlendim ben de anlamadim:))

Esim boyle bir teklifi bana sunmaz degil sunamaz bile:)
Bana cok ters.ben evde o tatilde..ne anladim birliktelikten

Ya bıde annesıyle altlı üstlüyz annesıde benden cıkmaz adamdakı rahatlıga bak ya gecen yıl benm dogum sonrası duygusallıgımdan faydalandı galıba bılemedm neden ızın verdıgımı ne sacma ama ne demek bensız tatıle gıtmek ya bu adam benı evde köle olarakmı goruyodur nedır ıyıce sınır oldm

Yok gelmiyo. Ama beni bıraksa şöyle 3 günlüğüne tek başıma gider kafamı dinler kimseyle konuşmadım sakin kafayla tatil yaparım. Ama bırakmaz napalım:)

Ben doğum yapcam da eşimi tatile yollayacagim. Öyle bi dünya yok arkadaş. :KK20: Geçen sene de sen hata etmişsin. Adam baba olmuş nasıl da karısını çocuğunu bırakıp tatile gitmiş rahatlığa bak. Yani bu rahatlıkla tekrar aynı istekte bulunmasına da şaşırmamali :KK14:

asla izin verebilecğim bir konu değil bekar değil eşiniz evli cocuklu anca beraber kanca beraber

Ooo oldu olacak onla evlen derdim. .
valla haklısın tatlım. .
Eşler birlikte olmalı tatilde. .

Sen arkadaşınla gidersen bende arkadaşımla giderim de :) Kabul ediyosa sen de git valla yakın arkadaşınla sizde kızkıza eğlenirsiniz oh mis

ayyy aynı benim eşim o da çok sever arkadaşlarıyla tatile gitsin. yine plan yaptı balkanlara gidecekmiş ama ben de boş dururmuyum 3 kız Maltaya gidiyoruz henüz söylemedim ama kısasa kısas :KK70: bilmiyorum benim çevremdeki erkekler mi böyle ama yakın arkadaşım geçen sene doğum yaptı bebek 5 aylıkken adam erkek arkadaşlarıyla tatile gitti, surat falan astı ama adam dinlemedi valla. ben ondan hiç karşı çıkmıyorum diyorum git git orda beni özlersin :KK70:

X