kocamin vakti hep dolu

pembesu33

bayan pozitif :)
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2014
2.635
2.289
selam kizlar.. esimle iyi geciniriz bir yillik evliyiz.. fakat esimin okadar cok cevresi varki her aksam birileri arayip ya cagiriyor ya bisey istyor yardim filan. ne blim evden gtmesi icin hep bir sebep ckiyor. esim evden gtmesin dye hep plan yapiyorum ama nereye kadar yapablirim.. esim cagirilan yerlere hayir demeyi bilmiyor malesef hemen kosuyor.. soyle bi bos bos esimle evde oturamiyorz biri arayip cagrcak dye korkuyorum esimle konusuyorum ama kiziyor gtmimmi dyor v.s. filan ben ne yapablirim nasil duzelteblirim yardim edin kizlar noktalama isaretlerine dikkat edemedim telfnum kasiyor ve net kapabiyor hizli hizli yazdim kapanmadan.

selam kizlar.. esimle iyi geciniriz bir yillik evliyiz.. fakat esimin okadar cok cevresi varki her aksam birileri arayip ya cagiriyor ya bisey istyor yardim filan. ne blim evden gtmesi icin hep bir sebep ckiyor. esim evden gtmesin dye hep plan yapiyorum ama nereye kadar yapablirim.. esim cagirilan yerlere hayir demeyi bilmiyor malesef hemen kosuyor.. soyle bi bos bos esimle evde oturamiyorz biri arayip cagrcak dye korkuyorum esimle konusuyorum ama kiziyor gtmimmi dyor v.s. filan ben ne yapablirim nasil duzelteblirim yardim edin kizlar noktalama isaretlerine dikkat edemedim telfnum kasiyor ve net kapabiyor hizli hizli yazdim kapanmadan.
Eşinize evli olduğunuzu hatırlatın belki unutmuştur :KK14:

E sen de git nereye gidiyorsa sonucta 1yillik evliyseniz birbirinizin cevresini taniyorsunuzdur

Evlı oldugunuzu hatırlar bence senınde eşinle vakıt geçirmek istediğini.ayrı kalıcaksak neden evlendik de yanii..Brnimkıde bi gitmez süreklı evde yada beraber çıkarız.arada bi nefes almak istiyorum ama evde bizde 8 senelık evlıyız.

Bence çok takilmayin bu konuya. Benim eşim müzisyen ve neredeyse her gece barlarda. Gündüz ben okuldan geldiğimde yine provasi olabiliyor, sürekli arkadaşlarimiz çağiriyor, spora gidiyor vs. Ben çok fazla takilmiyorum bunlara, çünkü bu yeni bir şey değil. Evlenmeden önce de böyleydi, şimdi de. Gerçi hamilelik dolayisiyla bu aralar biraz mizmizlaniyorum ama:))

Yani eşiniz belli ki sosyal ve yardimsever biri. Birlikte gidebilme şansiniz olan yerlere birlikte gitmeye çalişin, onun dişinda da çok kizmayin bence:)

kizlar konusyorum anliyornama keyfii deil hep mecburo gdiyor yani mileletin isi btmiyo ve benim kocami biluyolar yardimsevwrlik iyidir cok iyi ama kocami brazda bna braksinlar yaaa

esim bu konuda haklisin dyo braz bir sure gtmiyo snra yine basa donuyo ve ailesinoyle bi zihniyet ki adamlar kahvese kadinlar evde boyle binzihniyet esimede laf soyluyolar kilibik filan dye ben cok mutusuzum bubyzuden pzar gunleri filan plan yaparlar balik tutmya gtcez sende gel ararlar esimde gder yani gtme dersem kaclvga ckar yine bennhaksiz olurum yaa

Evde tutabilmenin yolu evi cazip kilmaktan gecer bence yani surprizler hazirla su gun benimsin kimseye soz verme falan de mesela kadinsiligini kullan yahu :oops::KK66:

Evde tutabilmenin yolu evi cazip kilmaktan gecer bence yani surprizler hazirla su gun benimsin kimseye soz verme falan de mesela kadinsiligini kullan
kullanmazmiyim kuzum surekli eve yaratablirim ki iste ben kocama aksama plan yapma benimsin demeknistemiyorum one oyle sevgiliyken yarin bukusalim plan yapma der gbi yaa kocam deilmino benim ama yaaa plan yapmasada aksamoturuken pat bi tlfn ......... su isim var geliversene beni suraya brakiversene koyengotueuversene birsuru sey

kullanmazmiyim kuzum surekli eve yaratablirim ki iste ben kocama aksama plan yapma benimsin demeknistemiyorum one oyle sevgiliyken yarin bukusalim plan yapma der gbi yaa kocam deilmino benim ama yaaa plan yapmasada aksamoturuken pat bi tlfn ......... su isim var geliversene beni suraya brakiversene koyengotueuversene birsuru sey

Birbirinize vakit ayıracağınız belli günler olsun anlaşın karar verin.. çok da sıkma adamı ters teper:KK53:

Yaa sorma süperman bunlar malesef yapacak bişey yok şuan bende ewde yalnız bekliyorum işte napacaan :KK50:

Hergün hergünde kızcağız ne plan yapsın ya. İnsan eşiyle plansız boş boş evinde vakit geçirmek ister yanii..

Ama sen hem sikayet ediyosun hem yok bunu yapmam diyosun bence bi kere bi dene bakalim nolucak illa iliski olacak degil ya iki romantik an yasarsiniz bi dene derim :KK76::KK52:

Hanimlar yanliş anlamayin da; adam baliğa, kahvehaneye vs. arkadaslariyla vakit gecirecegi yerlere gidiyormuş. Yani böyle bir durumda "kadinsiliğini kullan" demek, erkeğe birazcik beyinsiz muamelesi yapmak oluyor. Eve bağlamak için bunu kullanmak acizlik gibi geliyor bana. Bence onun yerine birlikte vakit gecirecegi aktiviteler bulmasi daha mantikli. Film seyretmek, ortak arkadaslarla oyun gecesi yapmak ya da disari cikmak gibi.. Yani evde vakit gecirecek bir sey bulamadigi icin de durmuyor olabilir.. bu da sadece cinsellikle kapatilacak bir sey degil bana gore..

Neden siz de onun size yaptığını yapmıyorsunuz ? Bazı insanlar başına gelmeden anlamıyorlar.O müsait olduğunda biraz da siz meşgul olun.

İlk mesaja katılıyorum. Eşiniz belki hala evli olduğunun farkında değil.
Ne demek çağırılan her yere gidiyor hemde sensiz. Ne saçma iş yahu.
Tamam bir gider iki gider her zaman her zaman da sıkar biraz.
Bence eşinle konuş bu durumu. Ya seni de götürebileceği yerlere gitsin ya da hayır gelemem demeyi öğrensin.
Ne düşüncesiz insanlar var be.

X