kocamla iletisim kuramiyoruz

nartanesi66

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2014
140
49
34
slm hanimlar 8 senelik evliyim.ama 8 senedir esimle bir kari koca gibi karsilikli konusamadik hep ben konustum o dinledi ne dediysem tmm haklisin dedi .artik herseyi tek tarafli yasamaktan yoruldum konusmak istiyorum ama o hep dinliyo ben duvara konusur gibi konusuyorum cevap yok. aile danismanliginada gittik ordada ben konustum o hep sustu.o kadar cok problemlerimiz varki ama o bizim hic problemimiz yok diyo hersey gayet normal onun icin .bir erkegin hicmi derdi olmaz yok adamin hic konusacak karisina anlatacak derdi yok .yatakta bile ben istiyorum diye birlikte oluyoruz onun disinda ne bir sarilma nede kendisi gelip benimle birlikte olmak istemiyo ne yapayim artik bilmiyorum herseyi deniyorum yok hep ayni böyle yasamaktan biktim. böyle kocasi olan varmi bir tavsiyesi olan?

slm hanimlar 8 senelik evliyim.ama 8 senedir esimle bir kari koca gibi karsilikli konusamadik hep ben konustum o dinledi ne dediysem tmm haklisin dedi .artik herseyi tek tarafli yasamaktan yoruldum konusmak istiyorum ama o hep dinliyo ben duvara konusur gibi konusuyorum cevap yok. aile danismanliginada gittik ordada ben konustum o hep sustu.o kadar cok problemlerimiz varki ama o bizim hic problemimiz yok diyo hersey gayet normal onun icin .bir erkegin hicmi derdi olmaz yok adamin hic konusacak karisina anlatacak derdi yok .yatakta bile ben istiyorum diye birlikte oluyoruz onun disinda ne bir sarilma nede kendisi gelip benimle birlikte olmak istemiyo ne yapayim artik bilmiyorum herseyi deniyorum yok hep ayni böyle yasamaktan biktim. böyle kocasi olan varmi bir tavsiyesi olan?
Nerdeyse benim eşle senin eşi aynı ana doğurmuş diycem bu kadar mı benzerlik olur şaşırdım valla:KK57: bizimde iletişim sıfır ayni anlattigindan fazlasi var eksiği yok hic konuşmaz elinde kumanda haber dizi başka bildiği yok:cry:

Nerdeyse benim eşle senin eşi aynı ana doğurmuş diycem bu kadar mı benzerlik olur şaşırdım valla:KK57: bizimde iletişim sıfır ayni anlattigindan fazlasi var eksiği yok hic konuşmaz elinde kumanda haber dizi başka bildiği yok:cry:
benimkinin elinden kumandayida aliyorum ama onun giki cikmiyo telefonuyla ugrasiyo bu seferde :KK67:

Evlenmeden önce nasıldı, yine böyle ilgisizmi yoksa evlendikten sonra ki süreçtemi bu şekilde oldu?

Size dert gelen şeyler ona göre değil demek ki. Neden zorla dert sahibi yapıyorsunuz adamı?
Size haklısın dedikten sonra bildiğini mi okuyor yoksa haklı olduğunuz konuda bir şeyler yapmaya çabalıyor mu? Böyle farazi konularda da yorum yapmak pek zor yav.

Evlilik olsun diye evli :)) kendinizi adamin yerine koyun cok mu zor :)) seven ,kaybetmekten korkan adam boyle seyler yapmaz ,karakteri boyle filan diye bisey yok bende yapi okarak sogugum iletisimim zayiftir cevremdede ayni sekildeyim ama esime duvar gibi durmuyorum surekli konusmak isterse konusurum ,ilgide gosteririm bukadar umarsamazlik olmaz esimin dert ettigi sey bana dert gelmesede dinlerim ona dert olmus cunku konusurum ..

Size dert gelen şeyler ona göre değil demek ki. Neden zorla dert sahibi yapıyorsunuz adamı?
Size haklısın dedikten sonra bildiğini mi okuyor yoksa haklı olduğunuz konuda bir şeyler yapmaya çabalıyor mu? Böyle farazi konularda da yorum yapmak pek zor yav.
haklisin deyip ayni seyler tekrar edilirse olmuyo iste hic bir sorunu cözmuyo bu konustugum bir kulagindan girip bir kulagindan cikiyo bazen hatasini bile bilmiyo :KK43:

Ilk kez boyle bi konuyla karsi karsiyayim kk da diyebilirim.
Anlamadim ben.
Cok merak ettim.
Hanginiz evlilik teklifinde bulundu?

Her seyi anladim da cinsellikten kacmasini anlayamadim. Burada daha once karsilastik. Felaket tellalligi olmasin ama escinsel birey olmadigina yuzde yuz eminiz di mi?

evlenmeden once 1 yil sözlü kaldik yine fazla konusmazdik ama yinede ilgiliydi bu kadar degildi zaten toplasan 1 ay anca bir arada durmusuzdur sözlüyken

Erkekler nasılsa evlendikten sonra o halinin bir kaç tık daha fazlası oluyormuş maalesef, sizinkide böyle olmuş sanırım. Adam zaten ruhsuzmuş, iyice suyunu çıkarmış.. Evlilikten keyif almak çok önemli, evli olmayan biri olarak böyle düşünüyorum şahsen..

görücü usulu evlendik

Hm.
Peki onla sizin aile ortami benzermi hic birbirine.
Benim aklima sey geldi.
Mesela kocanizin ailesinden gelmekle birlikte ince dusunmek gibi bi aliskanligi yoktur.
Ve sizde tam tersisinizdir belkide.

Ne gibi konularda anlasamazsinz peki?

Hm.
Peki onla sizin aile ortami benzermi hic birbirine.
Benim aklima sey geldi.
Mesela kocanizin ailesinden gelmekle birlikte ince dusunmek gibi bi aliskanligi yoktur.
Ve sizde tam tersisinizdir belkide.

Ne gibi konularda anlasamazsinz peki?
aynen ince düsünmeyi birak düsünmek diye birsey yok ailesindede kendindede bazen merak ediyorum beyin varmi kafada diye ama isinde basarili eve gelince umursamaz

Eger depresyonu varsa size deli gibi asik da oolsa gozu sizi gormez. Her seyin caresi var. Karakter sandigimiz seyler hastalik cikabiliyor.

Adam bitkisel hayata girmis resmen :/ ikinize de yazık bence. Zorla güzellik olmuyor iste. 8 sene beklemeye gerek var miydi senin de gencligin guzelligin gidiyo sordun mu yollari ayirsak desen ne tepki verir?

X