kocaniz icin degerli olmak istiyorsaniz

edaligeceler

Du bist mein schatz...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2014
519
683
Slm kizlar.
Dun bir kiz arkadasim bana geldi gunduz.
Buraya evlenerek geldi
Dil ogrendi ama cok deyil
Cocuklari var iki..

Neyse
Boyle konusuyorduk
Bana dedi "
Esim artik beni begenmiyormus
Yuzume soyledi
copculere benziyormusumm.
Ama kendime bi parca giyecek ve ya makeup malzemesi alsam lafini yapiyor dedi..."

Eh simdi para yok,aksama kadar evin isi iki cocuk derken arkadasim hakli.ki cok anne ruhlu bir kadin.Kocasina annesi gibi davranir bir suru yemekler hergun,corabina kadar utuler,(kendi anlatiyor)herseyini onune koyar
Evdeki herseyi kendi ustleniyormus

Uzuldum adina.

Yani benim bundan cikardigim
Boyle kadinlar malasef hicc deger gormuyor.
Ama para harcayan,evine doru durust bakmayan,tek sus giyim dusunenler kiymetli oluyor.
Neden boyle.. Salakmi bu adamlar
Cok nankorler
Saygisizlar

Slm kizlar.
Dun bir kiz arkadasim bana geldi gunduz.
Buraya evlenerek geldi
Dil ogrendi ama cok deyil
Cocuklari var iki..

Neyse
Boyle konusuyorduk
Bana dedi "
Esim artik beni begenmiyormus
Yuzume soyledi
copculere benziyormusumm.
Ama kendime bi parca giyecek ve ya makeup malzemesi alsam lafini yapiyor dedi..."

Eh simdi para yok,aksama kadar evin isi iki cocuk derken arkadasim hakli.ki cok anne ruhlu bir kadin.Kocasina annesi gibi davranir bir suru yemekler hergun,corabina kadar utuler,(kendi anlatiyor)herseyini onune koyar
Evdeki herseyi kendi ustleniyormus

Uzuldum adina.

Yani benim bundan cikardigim
Boyle kadinlar malasef hicc deger gormuyor.
Ama para harcayan,evine doru durust bakmayan,tek sus giyim dusunenler kiymetli oluyor.
Neden boyle.. Salakmi bu adamlar
Cok nankorler
Saygisizlar

Hayatin her anı ve herkese anne modundaki kadınlar bence de bunalticilar.

Ortasini bulmak gerekir. Aradaki tutkuyu eriten bir şey bence kocaya çocuk gibi davranmak.

Kendimize ne kadar önem verir ne kadar önde tutarsak karsimizdaki de bize öyle yaklasir.... "hep kocacim kocacim" değil. "Önce ben ve benim mutluluğum sonra esim ve ardından bizim mutlulugumuz " siralamasinda olmali.

bu erkekler de ne isteyeceğini şaşırdı. saçmalık..
Aslina bizde hata,bizde oyle olmamiz lasim,parasini yiycek,isini gormeyeceksin.
Yoksa bir sure sonra yapmazsan kotu olursun,hizmetci gibi de gorulursun
Istiyor lar ki hersey cok guzel eksik olmasin. Ama karimda her zaman guzel bakimli olsun,ama bunlar icin paraya itiyac duymasin

Cnm benim bi laf var deveyi diken insani bilmem ne yapan yaranir diye bu anlattigina cok uyuyor. Bazen bende ayni seyi dusunuyorum. Esine sadik olmak mi yoksa oynak olmak mi. Ama cevabini bulamiyorum
Oynak degil de hani hizmetini annesi gibi yapmayacaksin. Bizi hizmetci olarak goruyorlar sonra.

Kocaya annelik yapmak, çorabına kadar ütülemek neden?

Bu yaklaşım ne erkeği mutlu ne de kadını ihya eder...

Hatta tam tersi adamı iter, şu kısmı okuyunca fasulye, soğan karışımı bir kokuyla ütü buharı çarptı yüzüme.

Erkeklerin her istediğini hatta istemediklerini bile yapıp sonra da onlara nankör demek...

Sırf çocuğunuz istedi diye her seferinde ona çikolata alıp dişleri çürüyünce yine ona kızmaktır.

İnsan kimse için paralamamalı kendini, kendisi için bile çünkü ölürken bedenini burada bırakacak.

İlle de yıpratacaksa da kendini bunu sadece çocuğu için yapmalı kadın çünkü ona muhtaç tek can evladıdır.

Şimdi siz kocanıza bakıp bütün kocaları bir kefeye koyuyorsunuz. Ne yani bütün değer gören kadınlar para yiyici süs bebekleri mi?

Vallahi benim cevremde evet.

Hanim hanimcik, guzel, adam gibi kariyeri olan, para yeme pesinde olmayan kendi parasini kazanan kadinlarin cogu mutsuz, uzgun veya yalniz.

Kaprisli, tripci, para pesinde gecen kadinlar daha cok deger goruyor, neden bilmem. Duzgun kadinlarin yuzune bakan yok.En azindan benim cevremdeki istatistik boyle. Nedenini bilen bana da anlatsin vallahi ben de cozemedim.

Şimdi siz kocanıza bakıp bütün kocaları bir kefeye koyuyorsunuz. Ne yani bütün değer gören kadınlar para yiyici süs bebekleri mi?
kocama bakiyorum derken anlamadim
yani oyle demekk istemedim de cogunlugu boyle dusunuyorum ve gordum de
Sus bebeyi demeyim bu kadar cok fedakar olmayanlar mesela.

Vallahi benim cevremde evet.

Hanim hanimcik, guzel, adam gibi kariyeri olan, para yeme pesinde olmayan kendi parasini kazanan kadinlarin cogu mutsuz, uzgun veya yalniz.

Kaprisli, tripci, para pesinde gecen kadinlar daha cok deger goruyor, neden bilmem. Duzgun kadinlarin yuzune bakan yok.En azindan benim cevremdeki istatistik boyle. Nedenini bilen bana da anlatsin vallahi ben de cozemedim.
Ay ben niye boyle yazamiyorum
anlasiliyirum saniyorum anlasilmiyorum bir turlu :)

X