Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuyu biraz daha açar mısın? Bu şekilde sağlıklı yorum alamazsın.Slm benim nisanlimin ailesinin maddi durumu benim icin onemli olmali mi sizce
Benden yardim bekleyip beklemeyeceklerini hebuz kestiremiyorum bi de dugun masrafi hersey bizim uzerimjze kalcakmis gibi geliyo o da benim zoruma gidiyo yasizden para istemeyeceklerse olmamalı kendilerine yetiyorlarsa sorun yok ama 3 5 gün sonra sizden yardım beklerseler önemli
SelamSlm benim nisanlimin ailesinin maddi durumu benim icin onemli olmali mi sizce
Eğer düğünden sonra sizden beklenti olmayacaksa düğün masraflarını sizin karşılamanızda bir problem olmaz.Benden yardim bekleyip beklemeyeceklerini hebuz kestiremiyorum bi de dugun masrafi hersey bizim uzerimjze kalcakmis gibi geliyo o da benim zoruma gidiyo ya
nısanlınızın kı onemlı olmalıSlm benim nisanlimin ailesinin maddi durumu benim icin onemli olmali mi sizce
Niye dugun masrafinin uzerine kalmasi zoruna gidiyor?unuttun mu bu senin dugunun kp ve kvnin degilBenden yardim bekleyip beklemeyeceklerini hebuz kestiremiyorum bi de dugun masrafi hersey bizim uzerimjze kalcakmis gibi geliyo o da benim zoruma gidiyo ya
Peki bi dugun masrafinin her turlu masrafininherkesin evi geliri ayrı olduğu sürece önemli değil.
Henuz bi birikimi yok 2 yillik ogretmennısanlınızın kı onemlı olmalı
Hepimiz gibi borçla evleneceksiniz düğünden sonra borçlarınızı ödeyeceksiniz. Siz çalışıyor musunuz?P
Peki bi dugun masrafinin her turlu masrafinin
Henuz bi birikimi yok 2 yillik ogretmen
Benden yardim bekleyip beklemeyeceklerini hebuz kestiremiyorum bi de dugun masrafi hersey bizim uzerimjze kalcakmis gibi geliyo o da benim zoruma gidiyo ya
Bir babanin oglunu evlendirme gibi bi sorumlulugu yokNiye dugun masrafinin uzerine kalmasi zoruna gidiyor?unuttun mu bu senin dugunun kp ve kvnin degil
Ama soyle bi durum var ben calistigim halde ceyizimi ailem yapiyo sanirim ailemle ailesini cok karsilastiriyorum bu beni zorluyoöncelikle siz ve eşiniz çalışıyor musunuz?
düğünü kendiniz yapın. ne onlardan bişi alın nede sonra onlara bişi verin
tabi konuya biraz açıklık getirmen lazım.
o zaman zorlanırsınızBenden yardim bekleyip beklemeyeceklerini hebuz kestiremiyorum bi de dugun masrafi hersey bizim uzerimjze kalcakmis gibi geliyo o da benim zoruma gidiyo ya
P
Peki bi dugun masrafinin her turlu masrafinin
Henuz bi birikimi yok 2 yillik ogretmen