kocasi emri altinda olan ?

narin00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
119
16
Selam canlar kisa bir surede 1 ay sonra evlencem. Herkes isterki kocasi onun agzinin icine baksin iyi davransin en onemlisi ondan baskasina bakmasin. Aramizda kocam böyle diyen varmi ? Ozellikle yaptığınız seyler varmi ☺ tecrubeli olan ve tecrubeleriniz paylasirmisiniz???

ben eşimi kaybettim evet öyleydi kırdığı zamanlarda oldu ama çok iyi gönlümü alırdı ayakkabılarmı bağlardı montumu giydiridi çorapsız yere bastırmazdı nasıl oldu biliyormusun karşılıklı sevgiyle...emri demeyim ben ona hiç emir vermedim onu serbest bıraktım onu sevdim bu özgüvenle alakalı sanırım

Her konuda ağzımın içine baksın isterdim ama o zaman da ne biçim koca bu diye sıkılırdım galiba.

Kişilik sahibi kadın ya da erkek böyle olmamalı zaten.
Saygı duymadığın birini bir ömür sevmen mümkün mü?

Boşver emrin altında olmasın, yeri geldiğinde hatrını, gönlünü saysın yeter.

Bana oyle erkekler itici geliyor kukla gibi :)
karsilikli sevgi-SAYGI olsun hersey rayina girer.
Mutluluklaar :)

Selam canlar kisa bir surede 1 ay sonra evlencem. Herkes isterki kocasi onun agzinin icine baksin iyi davransin en onemlisi ondan baskasina bakmasin. Aramizda kocam böyle diyen varmi ? Ozellikle yaptığınız seyler varmi ☺ tecrubeli olan ve tecrubeleriniz paylasirmisiniz???
Allah seni özgür yaratmışken, sen başkasının kölesi olma...

bu sözü evleneceğin adama okutmalı ki benimsesin

Son düzenleme:
Niye birbirinin emri altina girsin ki insanlar...?
Herkesin akli fikri var, emre gerek yok.
Evlilikte her sey sevginin sayginin sonucudur.

Sen eşinin emri altında olmayı ister miydin peki?

ben eşimi kaybettim evet öyleydi kırdığı zamanlarda oldu ama çok iyi gönlümü alırdı ayakkabılarmı bağlardı montumu giydiridi çorapsız yere bastırmazdı nasıl oldu biliyormusun karşılıklı sevgiyle...emri demeyim ben ona hiç emir vermedim onu serbest bıraktım onu sevdim bu özgüvenle alakalı sanırım

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun . :KK43:

X