Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah seni özgür yaratmışken, sen başkasının kölesi olma...Selam canlar kisa bir surede 1 ay sonra evlencem. Herkes isterki kocasi onun agzinin icine baksin iyi davransin en onemlisi ondan baskasina bakmasin. Aramizda kocam böyle diyen varmi ? Ozellikle yaptığınız seyler varmi ☺ tecrubeli olan ve tecrubeleriniz paylasirmisiniz???
Selam canlar kisa bir surede 1 ay sonra evlencem. Herkes isterki kocasi onun agzinin icine baksin iyi davransin en onemlisi ondan baskasina bakmasin. Aramizda kocam böyle diyen varmi ? Ozellikle yaptığınız seyler varmi ☺ tecrubeli olan ve tecrubeleriniz paylasirmisiniz???
ben eşimi kaybettim evet öyleydi kırdığı zamanlarda oldu ama çok iyi gönlümü alırdı ayakkabılarmı bağlardı montumu giydiridi çorapsız yere bastırmazdı nasıl oldu biliyormusun karşılıklı sevgiyle...emri demeyim ben ona hiç emir vermedim onu serbest bıraktım onu sevdim bu özgüvenle alakalı sanırım
Bu cok iyiydi :))))ağzına hep bakmalı ki maydanoz falan kalsa mesela hemen soylesin
inşallah ben şöyle şöyle yapıyorum kulum kölem oluyor diyenler çıkmaz çıkarsa çok gülerim
rezil bir durum sanki bir kedi veya köpekten bahseder gibi
dediğin komutları yerine getirirse de ödül maması ver bari.
kahkaha attırdınız bana :)ağzına hep bakmalı ki maydanoz falan kalsa mesela hemen soylesin