Kocluk Isteyenler

essn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2009
259
6
Hanimlar merhaba, uzun zamandır buraya giriş yapmaz olmuştum. Dün akşam yeniden kullanmaya karar verdim. Bu bölümde bazı başlıkları okuyunca biraz üzüldüm açıkçası. Hayattan bi beklentisi kalmayan üyeler gördüm ne yazık ki. Bir yaşam koçu ve psikolog adayı olarak zamanım elverdiğince yardıma ihtiyacı olan birkaç kişiye yardımcı olmak istiyorum. Tek tek mesaj atıp kimseyi taciz etmek istemedim o yüzden ihtiyaç duyduğunuzu düşünüyorsanız lütfen burdan veya özel mesaj yoluyla bana ulaşın.

Hanimlar merhaba, uzun zamandır buraya giriş yapmaz olmuştum. Dün akşam yeniden kullanmaya karar verdim. Bu bölümde bazı başlıkları okuyunca biraz üzüldüm açıkçası. Hayattan bi beklentisi kalmayan üyeler gördüm ne yazık ki. Bir yaşam koçu ve psikolog adayı olarak zamanım elverdiğince yardıma ihtiyacı olan birkaç kişiye yardımcı olmak istiyorum. Tek tek mesaj atıp kimseyi taciz etmek istemedim o yüzden ihtiyaç duyduğunuzu düşünüyorsanız lütfen burdan veya özel mesaj yoluyla bana ulaşın.

Sen iyisi mi özelden yaz. Açıktan yazdığında cin gibi üyeler her şeyini çıkarır ortaya. Bırak özelden kandır :)

Ben 2 hafta sonra psikolog oluyorum. O unvani aliyorum. Kimseye yasam koclugu yapamam cunku o seviyede degilim. Daha tamamlamam gereken egitimler var.
Sizin boyle havadan gelip kendi kendinizi psikolog ve yasam kocu ilan etmeniz ne hoş!!!
Ayrica yasam kocu denilen sey tamamiyla pazarlama urunudur. Abd'de ortaya cikip dunyaya yayilmistir. Hanimlar asla boyle bir seye itibar etmeyin.

Yaşam koçluğu çok enteresan. 23 yaşında yaşam koçluğuna başlayan arkadaşım vardı, tutundu da bu işte. Ne yaşadın da koçluğunu yapıyorsun diyesim var senelerdir :KK53:

X