Kokoşş Hatunlar Kulübü

anamm anammm hihi vallahi şok şok şok yaşattınız bana:)
geliniyle doğumu aynı olan kaygana duymuştum daha öncede bebeğim annen kaç yaşındaymış son doğumunda...
baksana nene 50 sinde doğurmuş nan maşallah.menepozada girmiyo bunlarrrr
anama çekersem ben 40 ımda girerim

kızlarr ben bu whatsapp mıdır neydiri kurcalıyorum ya şindi faturam bi coşmasın sonra kociş beni boşamsınn, indirmek ücretli mi :26:

nekk cnm.. internek paketin varsa ücretsiz...

gb dan gidiyor..

eğer wfiden bağlanıorsan.. işyerının wirelesinden gider..

faturaya net olarak yanısor .. yani...

whatsapp : android özellikli cep telefonları arasında bedava mesajlaşma imkanı veren program.

önümüzdeki ay cep telefonumu yenilicem,teknolocik bişi alıcam ozaman kullanırım anca..
şuanki telim bunu desteklemeyi şöyle dursun daha kapsamı alanında bile gözükmüuyo

bacum şimcik eşinle ana tarusma noktalırınız ne annem

ama programın yıllık ücreti var

ewet cnm kendi dktrum söyledi .bilmiyorum walla başka dktr ne der ama benim dktrum herşeyimi biliyo öyle cnm yaşım pek geç değil ama çok gençde değil yani ortalardayım neyse sağol cnm cvp verdiğin için.yok hayatım üçüncüyü istiyorum 2 tane oğluşum var benim sen evlimisin çocuk varmı?

Bende duygulandım felan senin için.2 tane varmış ya hiç kurcalatma bence öncesi olunca bir şekilde oluyor havaya mavaya gerek yok.Gelir kendiliğinden...Maşalalh 3 ü iyi göze almışsın.Tayyip tavsiyesine mi uyuyon?:26:
Evliyim civcivimiz hayırlısıyla yola çıktı..

nekk cnm.. Internek paketin varsa ücretsiz...

Gb dan gidiyor..

Eğer wfiden bağlanıorsan.. Işyerının wirelesinden gider..

Faturaya net olarak yanısor .. Yani...
hımm benim aylık int paketim çok minnoş 100 mb, inş kol gibi fatura gelmez
geçen zaten 170 ödedi eşim kışın başında, bir daha olursa yeminle yüzüne bakamam :105:

bacum şimcik eşinle ana tarusma noktalırınız ne annem
ona göre ben böyleyim..

1-hep benim steklerim önemliymiş..onun fikrini sormuyormuşum..sadece onaylatıyomuşm..

2-sinirlenince gözüm bişey görmüyomuş

3-işi evimize çok uzak bende ordan iş bulup taşınacaktık sözde ama ben kafama göre bir yer bulamadım.
aileside oğlum bak bacakların ne halde geldi diye gaza getirip şuanda ev tutmak üzere olmasına ön ayak oldular.

ee ev ayrılırsa ortada bir evlilikten bahsedemeyiz..

bana görede eşim şöyle
1-aşırı sakin/kinci/iiçine atan/inatçı
2-dışarda akıp giden zamana inat hayatını düz yaşamaktan asla sıkılmaz..
kışında tek keyfi nette film izlemek,yazında aynısı..bi şileye kahvaltıya git be adam dimi?yada nebileyim
git bi kanlıcada yoğur zıkkımlan ,çengelköyde HIYAAARR yee hıyar...oda yok..
3-kadınlığımı hiç bir zaman ona koz olarak kullanmayayım diye daha ilk günden o kendini geri çekerek erkekliğini
kullanıyr..çok kabaca anlattım ama yanii canı çeksede benim adım atmamı bekliyor..

amannnnnnnnnnnnnnn doğru sölüon walla kendiliğinden gelsin nasipte varsa olur.allah oğluşlarıma sağlıklı uzun ömür versin .hı hıııııııııııı 3.yü göze aldım kısss özledim bebişi kokusunu benimkiler büyüdü bakarlar onlarda istiyo büyük 11 küçük 7 yaşında cnm tayyibin tavsiyesinemi yoooooooooo kendim için kıs .Hayırlısı olsun tatlım bebişin allah nasip etsin kucağına almayı inşallah cnm kaç aylıkksın?

hımm benim aylık int paketim çok minnoş 100 mb, inş kol gibi fatura gelmez
geçen zaten 170 ödedi eşim kışın başında, bir daha olursa yeminle yüzüne bakamam :105:

cnm whtsapp çok değil ama you tube.. çok alıor..

ben sınırsız... 8 tl alıcm..

vadafoneden....................:

Son düzenleme:
valla kuzu tadından yenimior..

kocana kıçını donup.. kızlaral yazışıon.. ohhh fitil oluyorlar

sonra hep senle ilgileniorlar..

ahh ahh..maşallah size...bi telefona bakıyosunuz diye size ilgi gösteren eşleriniz var..
burda bunları yazmasanız ben herkesi kendi kocam gibi sanır normali bu diye düşünürdüm..

kiminle yazışıyosun diye bile sormaz benimki...
niye sormuyosun falan desem %100 şöyle der..ablanla konuşuyosunduır aşkım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…