sana ozman ikinci şoku yaşatayım bebeğim..
benm abimin eşiyle.. annem aynı anda doğurdu.. yanı aynı anda derken..
15 kasım 1992 de kardeşim 18 aralık 1992 de yeğenim doğdu..
kaynanaya bak sen... senn kaynana senle doğursa ne yapardın bir düşün
kızlarr ben bu whatsapp mıdır neydiri kurcalıyorum ya şindi faturam bi coşmasın sonra kociş beni boşamsınn, indirmek ücretli mi :26:
bı muhabbete dehil olamadım zaten keyfimde yokkkk
bı muhabbete dehil olamadım zaten keyfimde yokkkk
ayy inşallah ya..yaşımı çok dert ediyorum...yani testlerimiz falan normal ama işte zaman su gibi akıp geçiyor..
araştırıyom google amcadan ...
dövelimm hureemim yaa..bi gün yüzü göstermedi banatamam iyi bir insan lafım yok..
ama nebileyim..mesela şuraya gidelim mi derim,ne gerek var der..önden bi bütün hevesi kırar sonrada çok gitmek istiyosan gideriz der..sonuçta benim dedğimi yapar ama oanki heves kalmaz bende..çünkü isteyerek yapmadığını biliyorum.
isteyerek yaptığı tek şey colası sigarası eşliğinde netten film izlemek..:26:
canım biz eşimle hiç korunmadık,ilk sene geri çekilirdi,borçlarımız vardı
ben hernekadr bebek istesemde tamam derdim 1-2 sene düşünmeyelim..
nasılsa bebiş kendi sürpriz yapar sandım..geri çekilmeyle hamile kalanlar var ve süreklide çekilemiyordu garibim
ama olmayınca olmuyormuş işte...daha sonra etrafta bizden sonra evlenenlerin çocukalrı olmaya başlayınca ve bende 30u devirince
artık oda iyi bari bi çocuğumuz olsun dedi..
çocuk hayali kuralım mı kocacım derdim..nasıl okullarda okuturuz?nerleri gezeriz falan onunla..hemen konuyu kapatırdı..uğursuzluk gibi bişeymiş..doğmamış çocuk hakkında konuşmak....hayalleri bile yok adamın..
ne oldu bebem sana anlat kuzum.. üzülme ama..
sen ne zman whatsapplı oluyn laaa
Topicdeki watşup çılgınlığı......Olsada yesek.....Immmhhh
whatsapp : android özellikli cep telefonları arasında bedava mesajlaşma imkanı veren program.
önümüzdeki ay cep telefonumu yenilicem,teknolocik bişi alıcam ozaman kullanırım anca..
şuanki telim bunu desteklemeyi şöyle dursun daha kapsamı alanında bile gözükmüuyo
ama programın yıllık ücreti var
istemiyom ben whatsup felannnn yokkk
sabah sabah sınır ettı işte uyuss
Yaa ilaçla hsg çekip açıyorlarmış onu duymuşdum ama havayı ilk defa duydum.Tek bir doktor mu söyledi başka doktorlarada görün bence sonra karar ver.Ama bencede bebek için yaşın geç değil.Ki ikinci bebişin sanırım dimi?
ewet cnm kendi dktrum söyledi .bilmiyorum walla başka dktr ne der ama benim dktrum herşeyimi biliyo öyle cnm yaşım pek geç değil ama çok gençde değil yani ortalardayım neyse sağol cnm cvp verdiğin için.yok hayatım üçüncüyü istiyorum 2 tane oğluşum var benimsen evlimisin çocuk varmı?
hımm benim aylık int paketim çok minnoş 100 mb, inş kol gibi fatura gelmeznekk cnm.. Internek paketin varsa ücretsiz...
Gb dan gidiyor..
Eğer wfiden bağlanıorsan.. Işyerının wirelesinden gider..
Faturaya net olarak yanısor .. Yani...
ona göre ben böyleyim..bacum şimcik eşinle ana tarusma noktalırınız ne annem
Bende duygulandım felan senin için.2 tane varmış ya hiç kurcalatma bence öncesi olunca bir şekilde oluyor havaya mavaya gerek yok.Gelir kendiliğinden...Maşalalh 3 ü iyi göze almışsın.Tayyip tavsiyesine mi uyuyon?:26:
Evliyim civcivimiz hayırlısıyla yola çıktı..
hımm benim aylık int paketim çok minnoş 100 mb, inş kol gibi fatura gelmez
geçen zaten 170 ödedi eşim kışın başında, bir daha olursa yeminle yüzüne bakamam :105:
valla kuzu tadından yenimior..
kocana kıçını donup.. kızlaral yazışıon.. ohhh fitil oluyorlar
sonra hep senle ilgileniorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?