amannnnnnnnnnnnnnn doğru sölüon walla kendiliğinden gelsin nasipte varsa olur.allah oğluşlarıma sağlıklı uzun ömür versin .hı hıııııııııııı 3.yü göze aldım kısss özledim bebişi kokusunu benimkiler büyüdü bakarlar onlarda istiyo büyük 11 küçük 7 yaşında cnm tayyibin tavsiyesinemi yoooooooooo kendim için kıs .Hayırlısı olsun tatlım bebişin allah nasip etsin kucağına almayı inşallah cnm kaç aylıkksın?
ahh ahh..maşallah size...bi telefona bakıyosunuz diye size ilgi gösteren eşleriniz var..
burda bunları yazmasanız ben herkesi kendi kocam gibi sanır normali bu diye düşünürdüm..
kiminle yazışıyosun diye bile sormaz benimki...
niye sormuyosun falan desem %100 şöyle der..ablanla konuşuyosunduır aşkım..
selammmmmmm kızlar hem buyrun diyosunuz hemde bi merhaba demiyosunuz aşk olsun misafir geldimayol bi selam yokmu dolunayım sağolsun
kız senin telefon gio değilmi..
market olur send..
ordan indirsene..
arama yerine yazzzz
sana ozman ikinci şoku yaşatayım bebeğim..
benm abimin eşiyle.. annem aynı anda doğurdu.. yanı aynı anda derken..
15 kasım 1992 de kardeşim 18 aralık 1992 de yeğenim doğdu..
kaynanaya bak sen... senn kaynana senle doğursa ne yapardın bir düşün
sen geldiğinde bize mrb demişmiydin dolunayla konuşmak için geçici girdiğini düşündüm
heee gio bak bi what sapp yazdım anroid net diye bişi indirdim ordan nere gircem birsürü şee var içinde?
ona göre ben böyleyim..
2-sinirlenince gözüm bişey görmüyomuş
29 hafta 4 günlük minik kızım..
Oğluşlarında büyümüş baya aslında şimdi kafam karıştı bebek de iyi olur..Hayırlısı olsun inşallah...
ona göre ben böyleyim..
1-hep benim steklerim önemliymiş..onun fikrini sormuyormuşum..sadece onaylatıyomuşm..
2-sinirlenince gözüm bişey görmüyomuş
3-işi evimize çok uzak bende ordan iş bulup taşınacaktık sözde ama ben kafama göre bir yer bulamadım.
aileside oğlum bak bacakların ne halde geldi diye gaza getirip şuanda ev tutmak üzere olmasına ön ayak oldular.
ee ev ayrılırsa ortada bir evlilikten bahsedemeyiz..
bana görede eşim şöyle
1-aşırı sakin/kinci/iiçine atan/inatçı
2-dışarda akıp giden zamana inat hayatını düz yaşamaktan asla sıkılmaz..
kışında tek keyfi nette film izlemek,yazında aynısı..bi şileye kahvaltıya git be adam dimi?yada nebileyim
git bi kanlıcada yoğur zıkkımlan ,çengelköyde HIYAAARR yee hıyar...oda yok..
3-kadınlığımı hiç bir zaman ona koz olarak kullanmayayım diye daha ilk günden o kendini geri çekerek erkekliğini
kullanıyr..çok kabaca anlattım ama yanii canı çeksede benim adım atmamı bekliyor..
programın yıllk ücreti yok şekerim..
intertnet paketinle alakalı..
yanı netin olduğu sürece var...
isteme lan whatsapp..
niye sinir etti... onu soruyok.. patlıck bomba gibisin
hhee patladım zaten sabah
simdi sabah kalktım banyoda haırlanıyom makyaj felan her sabah benım kı otuyr guguklu saat gıbı hadı cabuk ol dıye bende saate baktım erken daha sonra kahvaltıya gectım basımda bıd bıdı bıdı ya dedim saat daha erken oda saatıne baktı neresı erken dıyor 4-5 felan oynuyor ıkımızın saati lokmaları boğazıma dızdı sınırlendım yemeden kalktım bende bu da gıttı tv yi actı al saate bak dıye benım kıde tam ayarlıydı nolduysa gerı kalmış bende bılmedıgımden rahat davranıyorum sucum ne şimdi benim
El açmasını ben beceremem canım annem de yapmıyo ama dızmana vardır o da bizim o tarafın böreği onu çok sık yaparız evde.. en sevdiğimdir okifla da süper, marmelatlısına bayılırım
peynirlii, evet çok güzel tadıı
anamm anammm hihi vallahi şok şok şok yaşattınız bana:)
geliniyle doğumu aynı olan kaygana duymuştum daha öncede bebeğim annen kaç yaşındaymış son doğumunda...
baksana nene 50 sinde doğurmuş nan maşallah.menepozada girmiyo bunlarrrr
anama çekersem ben 40 ımda girerim
valla kuzu tadından yenimior..
kocana kıçını donup.. kızlaral yazışıon.. ohhh fitil oluyorlar
sonra hep senle ilgileniorlar..
ama ben topiğinize gelen misafirim şekerim evine gelen misafire hoşgeldin denilir heralde neyse ewet dolunayı görünce girdim sonradan muhabbet hoşuma giiti kaldım yani gideyimmi?
:105: :105: :105: :105:bende istiyom nolcakkk şimdi....
bnm kocam çoook kıskançtırr...
hurremimi neşeyle yumurtlma topiğinden tanıyorum,inşallah burayıda sever bağrına basarsen geldiğinde bize mrb demişmiydin dolunayla konuşmak için geçici girdiğini düşündüm
yok annem ya ne fırtlatması,tarzım değil..ama bağırıyorum yani..gelde bağırma ama..ama ben topiğinize gelen misafirim şekerim evine gelen misafire hoşgeldin denilir heralde neyse ewet dolunayı görünce girdim sonradan muhabbet hoşuma giiti kaldım yani gideyimmi?
çok tezatız canım ama tek bir ortak yönümüz var ikimizde güvenilir ve iyi yürekliyiz..bu doğru olabilir bir arkadaşım aslan ve eşide aslan...
sinirlendiğinde arkadaşım eşine eline ne gelirse fırlatıyor küfürler ediyormuş sonrada pişman oluyor...
çok kızıyorum bu huyuna ama kendimi frenleyemiyorum diyor..
hımmm anladım tezat kişilksiniz eşinin burcu ne ve senın burcun ne,
bu arada benımde esım dısarıda gezmektense evde yatıp film seyretmeye bayılır bende hayttan keyif alma derdindeyim bi dısarıda kahvaltı veya ada da bisiklet turu sahilde yuruyus yanı adam den bı kere duymadım hadı kalk aşkım gıyın şole bı hava alıp kahve ıselım bı yerde demez sıkıcıdır
ben çıkıyorum grşrüz kızlar kendinize iyi bakın:79::79::79::79::79::79::79:tanıştığımıza sevindim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?