Kokoşş Hatunlar Kulübü

29 hafta 4 günlük minik kızım..
Oğluşlarında büyümüş baya aslında şimdi kafam karıştı bebek de iyi olur..Hayırlısı olsun inşallah...

bnm kocam çoook kıskançtırr...

sen geldiğinde bize mrb demişmiydin dolunayla konuşmak için geçici girdiğini düşündüm

ama ben topiğinize gelen misafirim şekerim evine gelen misafire hoşgeldin denilir heralde neyse ewet dolunayı görünce girdim sonradan muhabbet hoşuma giiti kaldım yani gideyimmi?

ona göre ben böyleyim..

2-sinirlenince gözüm bişey görmüyomuş

bu doğru olabilir bir arkadaşım aslan ve eşide aslan...
sinirlendiğinde arkadaşım eşine eline ne gelirse fırlatıyor küfürler ediyormuş sonrada pişman oluyor...
çok kızıyorum bu huyuna ama kendimi frenleyemiyorum diyor..

29 hafta 4 günlük minik kızım..
Oğluşlarında büyümüş baya aslında şimdi kafam karıştı bebek de iyi olur..Hayırlısı olsun inşallah...

ay ne güzel rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin prensesini cnm .Ewet ya büyüdüler dana gibi oldular eeeeeeeee olsa fena olmaz dimi ama hep birlikte bakarız maaile kociş zaten çok istiyo en başta o eeeeee çocuklarda istiyo.bakalım nasip olursa seve seve bakarız yardımcı çok benden meraklılar evdekiler .sağol tatlım hayırlısı .............:118::129::119:

hımmm anladım tezat kişilksiniz eşinin burcu ne ve senın burcun ne,
bu arada benımde esım dısarıda gezmektense evde yatıp film seyretmeye bayılır bende hayttan keyif alma derdindeyim bi dısarıda kahvaltı veya ada da bisiklet turu sahilde yuruyus yanı adam den bı kere duymadım hadı kalk aşkım gıyın şole bı hava alıp kahve ıselım bı yerde demez sıkıcıdır

ben çıkıyorum grşrüz kızlar kendinize iyi bakın:79::79::79::79::79::79::79:tanıştığımıza sevindim.

Hurr hoşgeldin kaç yaşındasın cnm merak ettim
3.çocuğuda istiyosun ne güzel durumun varsa güzel bişi tabiki 3.çocukta..
bu devirde zor çünkü

Son düzenleme:
isteme lan whatsapp..

niye sinir etti... onu soruyok.. patlıck bomba gibisin

hhee patladım zaten sabah
simdi sabah kalktım banyoda haırlanıyom makyaj felan her sabah benım kı otuyr guguklu saat gıbı hadı cabuk ol dıye bende saate baktım erken daha sonra kahvaltıya gectım basımda bıd bıdı bıdı ya dedim saat daha erken oda saatıne baktı neresı erken dıyor 4-5 felan oynuyor ıkımızın saati lokmaları boğazıma dızdı sınırlendım yemeden kalktım bende bu da gıttı tv yi actı al saate bak dıye benım kıde tam ayarlıydı nolduysa gerı kalmış bende bılmedıgımden rahat davranıyorum sucum ne şimdi benim

ne sıkıyon bacum canını.. alla alla..

boşverr...

bu sabahta ben geç kaldım de...

üzülme kuzum böle şeylere...

bende istiyom nolcakkk şimdi....

nenem 53 te girmiş menapoza...sen düşün artık annem yeter doğurma bıktık demese son yıllarda patlatırdı bence bi numero daha

valla kuzu tadından yenimior..

kocana kıçını donup.. kızlaral yazışıon.. ohhh fitil oluyorlar

sonra hep senle ilgileniorlar..

sedimmm bu işi hepp benle ilgilensinnn heppppppp ben olayım ilgi odağııı
söle çabuk nasıl yapıcam anroid indirdim yanlış mı indirdim what sapp msngr die girdim anroid net çıktı indir dedim indi ama bir sürü program var içinde ??

ama ben topiğinize gelen misafirim şekerim evine gelen misafire hoşgeldin denilir heralde neyse ewet dolunayı görünce girdim sonradan muhabbet hoşuma giiti kaldım yani gideyimmi?

tabii hoşgeldinde sen beni anlamdın günde bir sürü kişi geliyor laf atıyor yda birile konuşyor sonra bidaha uğramıyor yani...selam erip sohpete dahail olan tanıştıklarımızda var tabiii niye git diyimki burası genel bir topik

maşallah nenene koket kime çektiğin belli oluyo nan
47 sinde isteyerekmi bebek yapmış kıs

Son düzenleme:
benimkide kıskanıyor ama çoook derinlerden...hiç belli etmiyor valla

bnm kocam çoook kıskançtırr...

sen geldiğinde bize mrb demişmiydin dolunayla konuşmak için geçici girdiğini düşündüm
hurremimi neşeyle yumurtlma topiğinden tanıyorum,inşallah burayıda sever bağrına basar
yok annem ya ne fırtlatması,tarzım değil..ama bağırıyorum yani..gelde bağırma ama..

çok sinirlendiriyor beni..susuyor..tek bi söz etse sakinleştrse..zaten kötü konuşmam
ama bunalınca hakaret ediyom ne yalan sölüümm
çok tezatız canım ama tek bir ortak yönümüz var ikimizde güvenilir ve iyi yürekliyiz..
hayat görüşleri söz konusu olunca çok ayrı düşünüyoruz..sıkcı adamla hayat geçmez yaa zordur canım bilmezmiyim..
ona bile razı geldim..ama enazından neler razı geldiğimi bilse..sanki mecburum ben onun vardiyalrına ses çıkarmamaya..

ben çıkıyorum grşrüz kızlar kendinize iyi bakın:79::79::79::79::79::79::79:tanıştığımıza sevindim.

güle güle hurremim,yine gel canım:)iki lafın belini kırarık..

doktoruna gitmeyi ihmal etme canım,güvendiğin doktorsa hemen yaptır o hava şeysini..

içine sinmediyse başka doktorada görün öyle yaptır havalı uygulamayı..
inşallah senin vesilende bu olsun gelsin 3.bebişin...prensesin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…