Kokoşş Hatunlar Kulübü

millete şapur şupur dolunaya yarabbi şükür
oy oyy senide öpem.38:
noldu brckk naptımmm:26:
noldu kızzz öpüyom nie şaşırıyon delü:)
dün poğaça tarifi verdin yaa evlendiğimden beri bi poğaça denememiştim kızlar ben..tutmaz die hep korkuyodum.
Dünki tarifi denedi harikaaaaaaaaaaaa oldu bayıldımmmm yumuşacık olduuu kabardılarrr süper süperr:)zeytin sakladım içlerinee.akşam eşimle yedik 7-8 tane.işyerine koydum onun.bende getirdim işyerineee..akşam içinde kaldı bi 10 tane heralde:)yanınada patates salatası yaparım akşama yeriz...
teşekkür ediyorum tarif için tekrar cnm.Bundan sonra hep bu tarifi denicemm
Bide üstünün pastane poğaçası gibi açık sarı olması için napabiliriz acaba?

dolunay hem adama kızyosun hem çocuk istiyorsun :26:
yani boşanmayı da düşünüyorsun.

burcu aman bu erkekler böyle çabuk diye başına dikilince daha çok elin ayağına karışıyor.
bak benimkide çabuk çabuk diyip duruyordu.
bende panik oluyordum.
sonra baktım hep aynı inadına yavaş hareket ettim o da söylemekten vazgeçti.

ben senin şu yazdıklarından hiç birşe anlamadım..

yaniii... çok yanlış davranıyorsun... bak olan bebeğe asla anlaşamıyorsunuz neden bebek yaptınız demem..

ama sen resmen.. savaşın içinde beyaz bayrak çekip.. çocuk yapmak için kullanıp..

şimdi tekrar savaşa girmişsin..

bu kargaşasa senin hamileliğin nasıl olur sence...

şuan bebek istemen için uygun bir dönm değil bence...

tekrar söyluyorum.. kendlinden gelen bebeğe lafım yok.. ama bu durumdayken gün hesaplayıp bebek yapmak gikri hiç sağlıklı değil..

sen sağlıklı düşünemiyorsun bence

ayyy teşekkür ederim canım bende seni opemm

alyacık dünkü nöbet poğaçaları seninmiydii annem?

ben masaüstüne not aldım tarifi bugün yarın yaparım canım...gerçekten güzel gözüküyordu...

sordumm laaa smilerr kabahatli
şekerle yumurta sarısını karıştır kırmızı olarrrrr
ben demiştimm tutar diyeeeee
nan ben veririmde tutmaz mı heeeeeeeeeeeeeee

oh brck afiyet olsun kuzuya yarasın et olsun ona.
benim tarif defterimi yenilemem lazım artık.
dosyadakileri düzenleyip çıktı alayım.
benim menüye börek eklemek istiyorum ama hem kolay
hem değişik olsun istiyorum.
denenmiş tarif bulmalıyım.

heee ben verdim
kk dan biri psaylaşmış ama senelerdir yaparım bunu benn zatiii annem saolsunnn

18 ne ben konuyu kaçırdım sanki yaa

ıhh baniçkayı yapamıyorum ama dızmana yapabiliyorumm

nekimmmmm tarife bittim
yol tarifiii koptumm yazamadım sana
kız tezgah no omu
anlamadım
gitde öle tarif et ahahahhaha

sağol tatlışşşş
benimde evdeki tariflerim hep pc çıktısı poşet dosyada mavi kapaklı dosyada ama yazmam lazım güzel bi ajandaya aslında..neyse doğum izninde uğraşırım artık:)

nekim 18 bebe yapmış koketin nenesi aslında şaşırmamak lazım sülaleden geliyo koketin
47 sinde doğurmuş nene

nekimmmmm tarife bittim
yol tarifiii koptumm yazamadım sana
kız tezgah no omu
anlamadım
gitde öle tarif et ahahahhaha

Taam bu hafta iyice öğrenim kuzum, ben tazgah nolarını öylesine yazdım şimdi tarif için Unuttum çinkim hangisiydi öğrencemm

18 tane bebe.....ay ben mi yanlış biliyorum yoksa....ama 18 düşükler ölümler felan totalde 18....

kızlar Totaldedir evet bence de 18 doğum ay düşünemedim bile. Maşallah diyip boncuğumu konduruyorum

Koketa geldi bu konuda bizi aydınlatsın...
Koket bu arada dün arabayı sormuşsun ya evet kırmızı siyah travel ama senin beğendiğinden değil sanırım...Sunny bütün arabalar kırmızı siyah kız..
Kızlar bebek çantası olarak sırt çantası almak istiyorum kullananınız oldu mu sırt çantası bebiş için?

maşallah nenene koket kime çektiğin belli oluyo nan
47 sinde isteyerekmi bebek yapmış kıs

evet isteyerek cnm nenem çocukları sever bana dio 5 tane yapcan taaammı söz verr

dedim bakarız ben 3 ü göze alyomda 5 i zor nene diom dio kocanla konuştum kalabalık aile sevio sen dio şimdi bunu ettin 2 yıl da bir birer tane et daha 37-38 yaşında tam beş olur dio kadın hesap yapıyo

bende bugün yapıcam dün kaynanaya gittik eşim ordaydı bende geçtim işyerinden sonra yine dolma yapmış bu sefer beyaz dolma yanına salata çok bile etmiş sesimi çıkarmadım yedim eline sağlık dedim ama görseninz bir et doldurmuş içine yazık olmuşşşş ete bembeyaz dolmaz içinde domtes yok nane yok hiç bişi yok prinç ve et gördüm susz kupkuru bölee ahhh ahhh annecimmmm benimm ne güzel dolmalar eder bana

dün kadın iyidi bana karşı gaf etmedi llahtan gerçi çok sohpet etmedim herkes yemeğe oturdu yedik ben telf. oynaıdm azcık eşim dedi gidelimmm öyle gçeiştirdim pek bişi konuşmayınca gafta etmio ohhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…