- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Ne neeinanmıyorum nasıl dolanmış yaa..Şehit oldu bebeğim diye bir başılk vardı omu yoksa....
Nasıl oluyorda brck in aşağıya yazdığını sen yukarı alıntılıyon...???:44:
Ne oldu yaaa sen mümkün olduğunca hiç bişi kafana takma yaa..Her şey illa ki çözülür ama sen strese girme...
az önce şirketi biri aradı açtım
dedi ben eleman alınacağını duydum onun için aradım dedi
ne elemanı dedim?
sekreterlik için dedi
öyle bişi yok dedim
öyle bi duyum almıştım ama dedi.
hayır yanlış aradınız sanırım dedim şirketin ismini teyit etti kız
şuan öyle bi ihtiyacımız yok dedim kapattık
burdaki çocuğa sordum dedim böle böle
neden bağlamadın dedi.Dedim elemanmı alacaksınız benim neden haberim yok dışardan duyup arıyolar ama benim haberim yok dedim?
senin yerine biri lazım sen yokken dedi
bilmiyorum napmaya çalışıyolar geçicimi alıcaklar hiç bi fikrim yok ama benle oturup konuşmuyolar çok bozuldum.geçici alsalar ben daha 5 aylığım şimdidenmi alırlar ne alaka?
napam yalnızlıktan sıkıldımm
kımse olmuyoo akşamlarıı
çektık kafaları
ayy cok yoğnummm neee
gübeş lenn dr a gtsen parıse gtcene azgunnn
Hee hee böcük doruu demiş parise gitcene doktoru git...Kız harbi kortizol mortizol diye ihmal etme doktora git baharda geldi gözün şişecek gibi diyosun sonra çok uğraşırsın....
Oğlanını odası ayrı mı sizlemi uyuyor güneş , ben odamda uyutucam ya bebişi bir süre o yüzden sordum...
ne elemanı dedim?
sekreterlik için dedi
öyle bişi yok dedim
neden bağlamadın dedi.Dedim elemanmı alacaksınız benim neden haberim yok dışardan duyup arıyolar ama benim haberim yok dedim?
bilmiyorum napmaya çalışıyolar geçicimi alıcaklar hiç bi fikrim yok ama benle oturup konuşmuyolar çok bozuldum.geçici alsalar ben daha 5 aylığım şimdidenmi alırlar ne alaka?
ne elemanı dedim?
sekreterlik için dedi
öyle bişi yok dedim
ben söyledim dün burdaki çocuğa söyler zaten patronlara dedim açık açık söyleyin ben öyle yada böyle ama burda ama başka yerde çalışıcam aklınızdaki ne dedim.ben senın yerınde olsam eger kafanzda bır dusunce varsa bana soleyın bende kendımı ona gore ayarlarım dee acıkca konus sonuc ne olursa olsnn gercı hamıle kadını ısten cıkaramzlar ole bişeyde var
ben söyledim dün burdaki çocuğa söyler zaten patronlara dedim açık açık söyleyin ben öyle yada böyle ama burda ama başka yerde çalışıcam aklınızdaki ne dedim.
yok öyle bişi falan demişti.ama bazen gidicen nasılsa die dalga geçiyo anlamadım ben hç bişi
yok güneş çıkarırlar şikayet etmiceğimi biliyolar akrabam ya
belkı işi öğrenmesı için zaman gerekıyordur cnm yada sen ılerde ağışlaşcan yorulma dıye
şimdıden öğretrsın dıye
ama bence sana dememelerı cok ayıpp
la telefonlara bakmayı mı öğrenecek benden yada dosyalama yapmayı?
bana demeleri lazımdı şimdi ben bu stresle nasıl çalışcam
acaba atılacakmıyım düşüncesiyle?
Birde akrabanmış çıkarmazlar bence ya aklına hemen en kötüsünü getirme...
brck'ım yerine birini yetiştirmen için alıyo olmaları normal canımaz önce şirketi biri aradı açtım
ne elemanı dedim?
Sekreterlik için dedi
öyle bişi yok dedim
Hayır yanlış aradınız sanırım dedim şirketin ismini teyit etti kız
neden bağlamadın dedi.dedim elemanmı alacaksınız benim neden haberim yok dışardan duyup arıyolar ama benim haberim yok dedim?
Senin yerine biri lazım sen yokken dedi
Bilmiyorum napmaya çalışıyolar geçicimi alıcaklar hiç bi fikrim yok ama benle oturup konuşmuyolar çok bozuldum.geçici alsalar ben daha 5 aylığım şimdidenmi alırlar ne alaka?
benım başımın belası var ortakk gelemım
kızlar buarada sıze bısı sorcam kocem yenı pantolon almstı yazlık acıkrenk grı beyaz arası bır renkk ben bunu renklılerle attı m...
sarı bişi boyamss ara ara
arıel leke cıkrtıcıda beklettım renklıler ıcın olanndan 1 sata tekrar yıkadım tık yok duzlmemmsss..
nasıl duzlır yada duzlmezmı daha 1 kere gıymstı yahu kuru temzlemede falan cıkartabılrlermı acabaa cok uzldum ya gercı kocem bısı demedı amaaa...yenı netıcedee
acaba arıelın beyazlılar ıcın olannda bekletsem kotumu olur rengı cok acık pantolonun aslnda
Ankaralı Ayşe' den ..
Kalbim vuruyor Tiki Tak Tak doktorum olda kendin baak...
Beyaz ata binmis, kalbime girmis, bizim eve gelmis, suna bak bak :)) Askim buyur burdan yakk :))
oohh şakkıdı Angara havalarını çook seviyom ben yaaa....
Herkes başka topicde biliyom ki ben...
Ben burda beklerim sizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?