Kokoşş Hatunlar Kulübü

ben L en sevdığım koltuk şeklı cok şık ve az yer kaplıyoo he oturma düzenı olarak bırz komık herkes yanyana koyun gıbı ama olsun
ben hıc kullanmıyorum mesela yenı gıbı gıcır gıcır yazın hep yıkarım kılıflarını tozdan ıade etsem yenı derler o derece çamaşır asıom üstlerıne bazen

bende açık renk severım özellıkle beyaz
oturma odam krem kahve
küçük odam sıyah beyaz kırmızı
mutfağım karuşuk ama sıyah beyaz kırmızıdanda asla vazgecemem
yenı evımde bütün mobılyalarımı beyaz düşünüyorum ve yatk odamda mor beyaz olmasını ısterım

Koyu renk mobilyaylada ferah evler yapılabiliyor kızlar mümkün olduğunca az eşya ihtiyaç olmayan hiç bir şey bullundurlmayınca gayet ferah oluyor açık detaylarda serpiştirince araya aydınlatılabiliyor. Bİraz barok tarzı seviyorum ben galiba koyu renkleri minimalist çizgilerle harmanlamak filan. Bilemiyorum sanıyorum iç dünyamın rengi oldukça karanlık :):)

:) oh annen senin diğer odalara da bi el atsın o zaman ben hiç kavanoz biriktirmiyorum vallahi ihtiyacım olduğu kadar ben kıyafet konusunda atamaıyorum. İhtiyacım olduğunu düşündüğüm şeyleri de alaturka wc iptal bende orayı depo yaptım oraya tıkıyorum. Ama yine de kalabalık geliyor evim bana neden bilmiyorum.

güzel bir haftasonu diliyorum hepinize:)
kız senın işin gücün yokmu

:92:

ay eşin bı alem yaa arabası olurmuş lenn zor gecınıyonus ne arabası demedın mı
hyal kuruyo garıbım
sende de evımız olur:)
bu erkekler antıka haa sen halamın kocasını görsen kım koltuk takımı halı atsa getırır eve
evlerı vılla ama haraba gıbı halam atar o toplar
eşime dıom kan çekıo senı aynı enıştensın
valla atsın gtsın be yada yak hıc değilse ısın
anam ne öle plaj şemşıyesı yanmayan soba cart curt

Ben el atarsam evi boşaltırım yalnız haberin olsun :):)

aynen bakıon eşya yok

nilcim hoşgeldin naber canım.
lazım şeyleri atmam zaten ama duran şeyler bayıyor beni.

evler boşalıyo galiba:))) lazım olanları da atmayın kızlar:))

sobam mı var len benım

ayy senden garu olmaz
ben o evde uyamam lenn
at hepsını bee
bennım evde fazla şuanlık çiçek var sevmıom eşim sevıoo bende onu göze hoş gelsın dıye yılbaşı ağacı yaptım
modern oldu sevdım

anladım senı benn
bende mor koyu ama severım ama kız pempesı lılası sevmem
erkek yapım vardır benım

melodi böcükkkkk
topikte sizi bekliyoz o kadan siz buralardasınız be yaaaa

gelıyok aceleetme

bende bıde normal kavanozları sevmım annem menemenlık etmış vermış onlar boşaldı vercem yarın anneme hayatta kuru baklagıl falan koymamonlara benım hepsı aynı model kavanoz olcek ılla
takıntı

kız senın işin gücün yokmu

:92:

yok böcüğüm. sabah kalktım kocem kaçmış yine. annesini babsını kızkardeşini yolcu etmeye gtmiş kayınbiraderle. beni de uyandıracaktı güya. kıyamamış beyfendi. utandırdı beni uyuz. gerçi akşam bende yemektelerdi hepsi ama yolcu etseydim iyi olurdu. sağolsunlar önemli değil dinlen sen kızım falan dediler de telefonda neysee. dün akşam öldüm resmen. benim kocemle kaynım az değiller varyaaa öle laflar ediyolarki utanıp duruorum:S

nilcim hoşgeldin naber canım.
lazım şeyleri atmam zaten ama duran şeyler bayıyor beni.

at at ferahlatır kız boşver:))

amannn yangel yat ne yolcu etmesıayy ben benımkılere cok düşmanımdaherkesı öle sanıomm

aman amann muhım değil demışler zaten:)

terbıyesuzler yenı gelını utandrmışlar

yesho senin evin çok hoş ben başkasında beğenirim hoşum gider.
ama kendimde olunca daralırım.
annemle konuştum az önce iznimde gelecek.
beraber evi iyice düzenleriz.

böcük aynen öyle hayal kuruyor. araba alacak paramız olursa şemsiyesini de alırız.
bana akıl ver bakim.
eşim bekarken gitmiş arzumun çay kahve makinsindn almış.
dev gibi onu koymak için kocaman mutfak tezgahı lazım. sonuçta akşama kadar evde oturup kahve çay içmiyoruz.
dedim çok lüzümsuz almışsın zaten benim tirkayi çay makinam var.
8 senedir 1 kere kullanmadık yayıntı.
firtözüm vardı akrabalardan biride hediye getirmiş var demiştik.
2-3 kullandım bozuldu yayıntı. 8çalışınca sigortalar atıyor.
tost makinam var ama sadece prizi değişecek. anasıda kendi eskisini vermiş. onu kullanıyoruz.
bunu yaptırıp ötekini atayım.
de bakim bunları nereye verim?

amannn yangel yat ne yolcu etmesıayy ben benımkılere cok düşmanımdaherkesı öle sanıomm

aman amann muhım değil demışler zaten:)

terbıyesuzler yenı gelını utandrmışlar

bizim armız iyi kız. ben seviyom eşimin ailesini. kaynımla yaşıtız arkadaşız zaten aynı üni.de okuduk. çok baktım ben ona. o da herşeyimize koştu sağolsun kayınvalideme dün akşam hanım hanıııım sen avrupalarda yaşıyosun yıllardır burada iki bekar oğlun yalnız. dokuz yıldır bu kız çekip çeviryo bizi biliyomusun, ohhh sen takıl rahat rahat gelinime laf etmeyin vururum hepinzi falan dedi. çatladı herkes gülmekten. öyle laflar ediyoki söyleyemiyorum burada yaneeee:)) görümcem de küçük benden ufaklığını biliyorum onun o da bi yengecim der on tane dökülür ağzından. kaynana kayınpeder de ayrı görmüyolar çocuklarından bişey de diyemiyolar hiç zaten şaka bile yapamıyolar eşimle kaynım yapıştırıyolar lafı:))

çöpe at
valla ben öle ederdımde çalışmıo sonuçta yada çalışan sana yaramıyanı ıhtıyaç sahıbıne yada ısteyene ver cnm
benımmde mutfak tezgahım kucuk katı meyve sıkıcağım var yer kaplıo kocemen
phlıpsın
ama kucuklerı yok zaten:)
kışın cokkullanıyorumda yazın kullanmıyoum ama genede durur ona bıle yer bulsam koycam bende sevmım tezgahat bişi ablamlarda dursun havalı görunuyo dıyolar

len sen gene mı ızne ayrılcananam sen paso ızne cıkıon

böcük benim sobam varken yakayım dedim.
kavanoz pilleri biriktirip kumbaraya atıyorum.
bu sefer fazla birikmişler.
ben çöpe atamam onları
mesela oğlanın mama kutuları, yumurta kutularını atmam sobada yakarım.
böcük atıcam dedim kısssss
he benden garu olmaz. tatilde olur ancak.

aman aman bozulmasın
benımkılere yengecımmm der başka bişi demez
kayganam ölur bana valla he hep der ciğerım bı tanem dıye ama ben sevmım
bana boş sevgı gelıo numaradan anlarsın ya bıde sevmem ben böle canım cıcımı
zaten ne ana dıom ne baba:)

ihtiyacı olan biri varsa na ver yazık atma

kız bak sen ananı bekleme
analar böle eskıcıdır az
aman lazım olur der bılgın olsun
bence sen yavaş yavaş yakmaya başla
hatta bugun yak hepsını gtsın
ferahlarsın ınan
kocen bakı evde eşya yok
tatıldede olmaz ancak gezıonnn

bu arada benımde eskı dokuma bı halım var cok kıymetlıdır ınan onu bıle ceyızde getrmedım annemlerde
ama cok kımetlı değerlı
kaç kişi ıstedı vermedık
annemın ceyızınden onlar annem dokmuş doğal boyalarlar
soğan kabukları cevız kapukları falan

öyle yapıcam valla. işene yarayan birini bulmaya kalksam daha çok durur.
annemle hallderiz. evden bir kamyon atılacak çıkmazsa iyidir

evet izne çıkıyorum.
napim o kadar iznim birikti.
birikenleri alsam 1,5 ay izne çıkarım
süt iznim var daha içerde.
cumartesi nöbetlerin izinleri birikiyor.
yazın yine 2 ay olmam burda.
valla millet haftada 2 gün izinli. 6 gün çalışan bir ben varım napiiiiim?

bence bı kamyon tutun balkondan atın içine ancak sığar gıbı
pis garu senı

bızım ızınler nıye bırıkmıyo lenn senın dudun altın mı:

yok ben samimi olduklarını görüyorum o yüzden rahatsız olmuyoum. bi de eşim sağolsun asla ezdrmez kıyamet koparır bana biri laf ederse. bende henüz anne demedim rahmetli annem geliyo aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…